A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Cseke Norbert

 
Beosztása:
Nem: Férfi
Életkor: 19 (születésnap: december 27.)
Testalkat: 160 cm magas, de korából adódóan ez még nem a végleges magassága. Még bőven nőhet. Sportos, de ettől még vékonyka.
Vonások: Aranyos, kedves, kisfiús vonásai vannak. Ajkai húsosak, orra pici, szemöldöke vastag, hangja még nem váltott mélyre.
Szem: Zöldeskék.
Haj: Barna haja épp csak annyira hosszú, hogy takarja füleit, amúgy pedig egy tipikus bilifrizurája van.
Általános öltözet
Úgy öltözködik, ahogyan nagyjából a korabeli tizenöt évesek szoktak. Farmernadrág minden mennyiségben, színes pólók, olykor ingek. Lábán szinte mindig valamilyen tornacipő, vagy edzőcipő van. Nem szereti a haját és a fodrászát sem, így az esetek többségében valamilyen sapka van a fején; egy egyszerű kötött halálfejes sapka. Az ilyenfajta ruhák állnak közel hozzá, ezek azok, amik kényelmesnek számítanak neki, de ha nagyon muszáj és a helyzet is megköveteli, akkor képes ünneplőbe, bújni.
Első benyomás, kisugárzás
Attól függ...
- Amennyiben elkapod azokat a perceket és pillanatokat, amikor egyedül van - ami nem sűrűn fordul elő,- és beszélgetésbe elegyedsz vele, akkor igazán pozitív első benyomást képes tenni. Kedves, aranyos, aki feltételezhetően jó fej is, mert majdnem mindig van társasága.
- Amennyiben olyankor látod, amikor a "baráti" társaságával van, s velük mozog, akkor teljesen más, kimondottan negatív benyomásban lehet része a vele megismerkedőnek - ugyanis ilyenkor gyakran szokta szapulni a gyengébbeket, sőt olykor a neki szimpatikusakat is. Ilyenkor igazán megalázón és bunkón tud viselkedni.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák (4)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Martion Mágustanoda

Leírás

- 1998. december 27-én született Budapesten, a Cseke varázslócsalád "egyetlen" gyermekeként. - Van még két féltestvére az apja korábbi kapcsolatából, de Norbi apja velük kevesebbet törődik.
- Hat éves volt, amikor a Mirarxba került.
- Tizenegy éves volt, amikor megkezdte tanulmányait a Martionban.
- Szüleinek saját vállalkozásuk van; az üzletben bájitalokat és bájital hozzávalókat értékesítenek - elsősorban. Azt beszélik, hogy olykor - szinte mindig - illegális vagy nehezen beszerezhető hozzávalókat, illetve bájitalokat is be lehet szerezni, így kellemetlen emberek is megfordulnak az üzlet környékén.
- Vannak páran, akik rossz szemmel tekintenek a Cseke családra az üzletük miatt, s ez nem nagyon tetszik Norbinak.
- Párszor már megjárta Manassé és Feflöldi irodáját a magaviseletével kapcsolatos problémák miatt.
- Kedvenc áldozata Dallos Babett.
- Éles eszű és tehetséges gyerek, de a tanulásba kevesebb, míg mások szekálásába sokkal több energiát fektet.
- Igyekszik erősnek látszani és helyt állni egy olyan társaságban, ami olykor belőle is kellemetlen érzéseket vált ki.

Aktuális állapot:
Egy sötétkék farmernadrág, egy fekete póló amin a "Keep calm and love Me" felirat van, plusz egy kapucnis, cipzáras neon zöld pulcsi, lábán pedig egy fekete fehér kínai tornacipő.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.10.11. 21:29:22

Üzenet küldése