A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Cserfes Csenge

 
Beosztása: Festő, Grafikus
Nem:
Életkor: 23 (születésnap: szeptember 05.)
Testalkat: Átlagos magasságához mára már kifejezetten jó alak társul - hosszú lábak, vékony derék.
Vonások: Kerekded, vastag ajkakkal.
Szem: Nagy, zöld, kifejező szempár. Bizalmatlansága lekezelő tekintetet kölcsönöz neki.
Haj: Loknis angyalhaj, leginkább szőke, de festi mindenfélére. Gyakran egyenesíti is ki.
Általános öltözet
Szereti a különleges anyagokat, mintákat és kombinációkat, rengeteg kiegészítőt hord - sapka, sál, maga által készített ékszerek. Néha úgy néz ki, mintha a divatlapok hasábjairól lépett volna le.
Első benyomás, kisugárzás
Kissé hanyag a tartása, sokszor fonja össze mellkasa előtt a kezeit, vagy fogja egyik kezével a másik könyökét. Az erőteljes határozottság és a megfontolt óvatosság között mozog, hol egyik, hol másik irányba billenve. Az biztos, hogy egészen hamar lejön róla, hogy művészféle. Ha megszólal, nehéz érteni, mert ha nem figyel, nagyon hadar.

LeírásNagy változásokon ment keresztül rövidke élete során. Túl korán került iskolába, sokáig be sem hozta felfogásbeli lemaradását. Ő volt a kislány a Lortonban, akinek be sem állt a szája, mindenkire valami idióta becenevet aggatott, és nyelvett öltve fintorgott a fiúkra, amikor bármelyik megszólalt. Még végzős korában is. Aztán jött a vizsga, ami olyan erős nyomott hagyott benne, hogy egészen Olaszországig szaladt. Egy évnek indult csupán a dolog, de sikerült ott ragadnia, nem csak a tanulmányai alatt, hanem utána is.
Úgy tűnt, hogy megtalálta a számára tökéletes életet és környezetet, de sajnos édesanyja egészségügyi állapota miatt 2019-ben haza kellett költöznie Magyarországra. Nem egy ideális helyzet, de itthon is tud ékszereket tervezni - több helyre is dolgozik, szerencsére egészen kötetlenül.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.08.29. 21:02:06


Ez a karakter rendelkezik egy Monyó nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése