A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Csonka Bence

 
Beosztása: a Mirarx tanulója
Nem: Férfi
Életkor: 11 (születésnap: január 06.)
Testalkat: Egészséges, korának megfelelő alkatú kisfiú.
Vonások: Bár a gyerekek gyorsan változnak, már egészen kicsi kora óta olyan jelzőkkel illetik, hogy "helyes kis hapsi", meg "néhány év, és jajj a lányoknak körötte". Nagyanyja szerint pedig egészen egyszerűen "a szeme se áll jól".
Szem: Zöldeskék árnyalatú.
Haj: Világosbarna, nyaranta szőkés beütéssel. Édesanyja szereti hosszabbra hagyni, tüsire lenyírva talán még sosem volt neki.
Auralátóknak: Életmágus.

Általános öltözet
Farmer, póló... Egy korabeli gyereknek még igazán nincs kiforrott stílusa, jobbára azt veszi fel, amihez hangulata támad. Vagy amit az anyja ráerőszakol! - Újabban ingeket vásároltat, apját 'majmolva' öltözködésében.

Első benyomás, kisugárzás
Korához képest értelmes és rendkívül szociális jellem, ugyanakkor a koravénség távol áll tőle. Játszik, sír, nevet, szeret, verekszik a csoporttársakkal... szüleit nem egyszer hívatta már az igazgatónő be, mondván, Bence a született képességével visszaélve fordította számára kedvező állásra a bunyó kimenetelét.
Kicsit elkényeztetettnek tűnik? - Elvált szülők gyerekeként, egyke létére talán ebben sincs semmi meglepő. Kihasználja helyzetét, de miért is ne tenné? Ha már egyszer neki ez adatott meg...!

Leírás

Történet
Elvált szülők gyerekének lenni nem olyan nagy szám, mikor a házasságok háromnegyedének története válással ér véget manapság. Egykeként felnőni, úgy, hogy nagynénik és nagybácsik garmadája lesi minden kívánságodat, az viszont menő dolog!
Nincs olyan nap, hogy ne találkozna valamelyikükkel, mindig van kit érte szalasztani a Mirarxos órák, szakkörök végére, s habár jelenleg édesanyjával és annak éppen aktuális pasijával él, édesapja nem korlátozza magát szimplán a "hétvégi apuka" szerepkörbe - amikor ideje engedi, keresi a kölyök társaságát, arról nem is szólva, hogy fegyelmezés terén még mindig őt hívja segítségül anyja, ha már türelmének legvégső határán táncol a kisiskolás dac.

Szülők
Édesanyja, Bérczy Liza a kormány Hírközlési Főosztályán dolgozik középvezetői beosztásban, édesapja, Csonka Kornél pedig a KSH mágikus részlegének vezetője. Kapcsolatuk egy egyetemi szerelemből nőtte ki magát házassággá, majd született meg Bence, akit mindketten egyformán imádnak és igyekeznek a válásuk ellenére is teljes életet biztosítani a kissrácnak.

Édes 'mostohák'
Nem tartozik azon gyerekek közé, akik nyíltan megkeserítik elvált szüleik újbóli párra találását, ugyanakkor közel sem engedi magához a próbálkozókat, ezzel pedig akarva-akaratlan érzékelteti számukra "betolakodó" voltukat. Különösen igaz ez édesanyjára, hisz vele él együtt. Aktuális párja nem is igazán törekszik rá, hogy megkedveltesse magát a kölyökkel. Nem így volt ezzel apja második felesége, Ivett, akinek nem kevés energiája és közös leckeírásra szánt ideje fekszik benne, hogy remek baráti viszonyt ápoljon Bencével.

Nagynénik
Az Ég és a Föld. - Merthogy ketten vannak, igen különböző életfelfogással és habitussal megáldva. Míg Márti az engedékeny és laza, addig Dalma mintha többször lenne képes nemet mondani a kissrácnak, ám az vitathatatlan, hogy mindketten igyekeznek nevelni a kissrácot a maguk módján, igyekezve átlátni az ellenállhatatlan mosolyokbacsomagolt gyermeki 'rafkósságon'.

Nagybácsik
Anyai ágon egy, apai oldalról kapásból három is kijutott neki. Imádja őket, már csak azért is, mert jóval lazábbak apjánál (értsd: több mindent megengednek egy-egy felvigyázós, "pasis" estén). Közülük is Gézuval jön ki talán a leginkább, kisebb korában sok időt töltöttek együtt hétvégente, köszönhetően annak, hogy a nagybácsi gyakorta lényegében ott lakott az apjánál. De akkor sem kell félteni, ha Teóval vagy Tamással kerül egy légtérbe.

{Szívesen játszanál velem? Küldj üzit! // Karakterkép: Jacob Tremblay}


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2017.03.27. 21:51:36

Üzenet küldése