A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Csonka Dalma

 
Beosztása: Lakberendező
Nem:
Életkor: 33 (születésnap: május 02.)
Testalkat: Nem túl magas, vékony alakja viszont valamelyest nyújt alkatán - legalábbis látszatra.
Vonások: Ovális arcforma, telt ajkak, melyek többnyire mosolyra állnak, pozitív benyomást keltve.
Szem: Sötétbarna
Haj: Hosszú, barna, apró hullámokkal.
Általános öltözet
Ha dolgozik, természetes az elegancia. Kosztüm szoknyával vagy nadrággal, kényelmes, de mégis csinos cipővel. Munkaidőn kívül ennél lazább, kényelmes ruhákat ölt. Farmert, szoknyát, rövidnadrágokat, éppen ahogy az időjárás azt megkívánja. Pólókat nem hord, inkább jellemzőek rá az ujjatlan, vagy pánt nélküli felsők.
Első benyomás, kisugárzás
Pozitív, kedves kisugárzás, melyet szép mosolya tesz teljessé. Mindig jókedvű, segítőkész. Szüksége is van/volt a türelmére, ennyi testvér mellett nem volt könnyű felcseperedni.

Leírás

1988. május 2-án született, negyedik, de nem utolsó gyermekként. Két bátyja, egy nővére, és két öccse van, ők alkotják a Csonka gyerekek népes csoportját. Kalandos volt hát a gyermekkora, a családi ház csöndjét – ami sosem volt -, mindig megtörte valamelyik gyerkőc hangja, esetleg többeké.

Legjobb tudása szerint igyekezett segédkezet nyújtani a házimunkában, korábban kisebb, később nagyobb sikerrel. Voltak idők, amikor a mosogatás inkább csak tányérzsonglőrködésnek tűnt, és még abban sem bizonyult profinak. De ott volt neki valami, ami segítette. Ugyanis elég korán megmutatkoztak mágikus képességei, még írni-olvasni aligha tudott, de már ügyesen irányította kénye-kedve szerint a manaszálakat. Mégsem ez volt az, ami meghatározta volna a jövőjét. Ügyesen bánt a pálcájával később is, ő mégsem vágyott sem gemmáriusnak, sem szerpentáriusnak, de még csak kormányalkalmazottnak sem. Egy talan szakmát nézett ki magának, és amint befejezte a Martiont – kitűnő eredménnyel –, máris belekezdett felsőfokú tanulmányaiba, melyet végül lakberendezői végzettséggel fejezett be.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.11.20. 10:56:59

Üzenet küldése