A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Csonka Géza

 
Beosztása: (Élet)Művész
Nem: Férfi
Életkor: 39 (születésnap: április 02.)
Testalkat: Alkatilag teljesen átlagos, kicsit talán gebe, viszont magas. (185 cm)
Vonások: Markáns arcberendezéssel rendelkezik, gazdag mimikát sugall.
Szem: Nagyok és barnák, abszolút kifejező tekintettel bír.
Haj: Sötétbarna, általában mindig profin elaludja, vagy felzselézi.

Általános öltözet
Mindig fiatalos, mint egy nagyra nőtt tini. Feliratos pólók jöhetnek minden mennyiségben, minél idétlenebbek, annál jobb. Gyakran ő maga csinálja őket. E mellett farmert szokott még viselni, akár hivatalos megjelenésről van szó, akár a hétköznapokról. Egyetlen öltönyét jó mélyre elásta a ruhakupacban. Ha az idő úgy kívánja, akkor a bőrdzsekit szokta előnyben részesíteni. Ami miatt még meg szokták nézni, azok a mindenféle színes tornacipők, amiket előszeretettel visel.

Első benyomás, kisugárzás
Elsőre általában nem fedezhető fel rajta semmi különös, azt leszámítva, hogy meglehetősen fiatalosan öltözködik. Nem szokták tudni megmondani róla, hogy mennyi idős. A figyelmesebb szemlélőnek feltűnhet, hogy a keze gyakran festékes, vagy éppen szenes. Ebből pedig mindig arra lehet következtetni, hogy éppen milyen korszaka van, aki jobban ismeri, ezt már tudhatja. Megismerni pedig nem nehéz, hiszen első alkalommal is rendkívül közvetlen, nem igazán szokta feszélyezni az őt körülvevő világ. Gyorsan le lehet azt is szűrni, hogy neki megvan a saját kis világa, amiben a kizsákmányoló társadalom kizárólag az ő vérét akarja szívni, ahol a művészet és a kreativitás vezérli az embereket, ahol teljesen hétköznapi dolgoknak sem kell unalmasnak lenniük… Borzasztó komplex és igen, nem teljesen normális fazon, aki annak ellenére, hogy szemmel láthatólag élvezi és kézben tartja a saját kis életét, bizony védelemre szorul. Ő csak egy nagy gyerek, akit néha vissza kell rángatni, akár erővel, a való világba, mert ha hagyják szabadon szállni, akkor csak nagyobbat esik a végén. Alapvetően társas lény és borzasztóan hangulatember. Pusztán benyomások alapján képes valakit az egyik percben még utálni, majd a következőben már a keblére ölelni. Megesik, hogy nem cselekszik racionálisan, de borzasztó makacssága ellenére hajlandó beismerni, ha téved, még ha ezt gyakran utólag is teszi meg. Összességében véve egy hihetetlenül szabad és szerethető fazon, egy szárnyaló elme, akinek megvannak a maga gyarló, gyerekes tulajdonságai, de ugyebár tökéletes ember nincs.

Leírás

Csonka Géza neve meglepően sok helyen felmerülhet. A kortárs művészet kedvelői szinte biztosan hallottak már róla, talán egy Csonka festmény birtokában is lehetnek. Ezek főbb jellemzője, hogy az emberábrázolást a valóságtól egészen elrugaszkodott formában jeleníti meg. Néhány kisebb kiállításon kívül, még nem jutott messzebb.
Kevesebben tudják, hogy szokott fotózni is, bár ezt csak a művészi horizontszélesítés igényével teszi, így megrendelésre nem dolgozik. Plusz nem veti meg a számítógép nyújtotta lehetőségeket, jelenleg is egy kurzust végez, ahol bevezetik a photoshop és az animációk világába.

A VarázsVilágban is hirdet, mint illuzionista. Munkát vállal bárminemű mágikus rendezvényen, szükség esetén beöltözést is vállal.
Ugyanitt és még a talan újságokban is pedig albérletet keres, lehetőleg a költségkímélő fajtából. Igazából ez a hirdetése nagyjából állandóan ott van, vagy ha egy-két hónapra el is tűnik, akkor is mindig visszatér.

Nem ő az egyetlen Csonka, a mágustársadalom legkülönbözőbb pontjain lelhetők fel fiatalabb testvérei, mint újságírás, kormány...

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.07.18. 19:22:49

Üzenet küldése