Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Délczeg Franciska

 
A Karpena ösvény diákja, Első évfolyam

Nem:
Életkor: 19 (születésnap: szeptember 14.)
Testalkat: Korához képest magas, nyúlánk, kb. 158 cm, 40 kg.
Vonások: Arca ovális, orra kissé pisze, szája vékony, mosolygós, homloka széles, magas, az álla pedig szögletes.
Szem: Szeme hosszúkás, tenger színű. Ha mérges akkor zöldes lesz.
Haj: Félhosszú, vörösesbarna haja loknissá göndörödik, ha nem foglalkozik vele.
Általános öltözet
Szereti követni az aktuális divatot, szívesen hord a korához képest kicsit nőiesebb ruhákat. Kedveli a szoknyákat, a magassarkút, a csillogó fülbevalókat és gyűrűket. Szereti a farmert is, de csak az éppen divatosat. Vidám hangulata miatt inkább színes felsőket hord, de azért ünnepeken felvesz szürkét és feketét is. Cipzáros felsőt és melegítőt kizárólag akkor vesz fel, ha már nem készül sehova.
Első benyomás, kisugárzás
Mikor először meglátja az ember, kissé bohókásnak tűnik a színes ruhák és kiegészítők miatt. Ez a benyomás 10 perc után teljes megerősítést kap, tényleg az. Ettől függetlenül a kitűzött célokat igyekszik elérni, ami látszik határozott beszédén és tekintetén. Mozgása néha felesleges, szeret izegni-mozogni, alig bír egy helyben öt percet megülni. Alapvetően vidám természete van, ha valaki felbosszantja, akkor is hamar megbocsát. Sírni csak akkor sír, ha már végleg betelt a pohár.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Debreceni Dicső Dongók

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Gödöllői Garázda Griffek

Leírás

Életem története azzal kezdődött, hogy 1998. szeptember 14-én hajnali 4 óra 50 perckor megláttam a napvilágot Esztergomban. Vagyis láttam volna, ha nem lett volna még sötét. Anyával akkor találkoztam életemben először a pocakján kívül. És sajnos utoljára is. Nem bírta a szülés okozta megpróbáltatásokat, agyvérzést kapott. Emiatt a balszerencsés eset miatt keresztszüleimhez kerültem Debrecenbe. Apáról nem találtak semmi hírt és anyja sem nevezett meg senkit az erről szóló rovatban.

Keresztaput Nagy Balázsnak hívják, ő egy talan férfi, aki a katonaságnál tölt be vezető posztot, keresztanyu pedig Nagyné Magyaros Andrea (szintén talan) titkárnőként dolgozik egy ügyvédi irodában. Az életem tök átlagosan telt, talan óvodába majd iskolába jártam, méghozzá a debreceni tanítóképző gyakorló sulijába. Ez oltári nagy buli volt, volt egy csomó haverom meg minden. És mivel ez egy elit suli, így tök okosnak is éreztem magam.Keresztanyuék mindent megadtak nekem, már gyerekkoromtól kezdve volt egy rakat flancos ruhám, amiket imádtam. Egy csomó csilingelő karkötő és fülbevaló és mamám, az a sok csini cipő! Hát igen, enyhén divatmániás lettem. Mostanában igyekszem ezt leküzdeni. Bár néha enyhe elvonási tüneteim vannak... xD

Keresztanyuéknak nincs saját gyerekük, én pedig pont jókor kerültem hozzájuk, mert ők már épp az örökbefogadást tervezték. A mai napig sokat mesélnek nekem anyuról. Van róla egy fényképem, nagyon szép nő volt. Remélem, ha nagy leszek, rá fogok hasonlítani. Apuról semmit sem tudok, még a nevét sem. De ha felnövök, akkor lehet egy napon majd megkeresem.

Mint már említettem a suliban úgy is mondhatjuk, hogy ász voltam. Na nem az ego beszél belőlem, a bizonyítványaim tanusíthatják az igazamat. Szerencsére tök jó a memóriám, elég párszor átolvasni a jegyzeteimet. Éppen emiatt lehetséges az, hogy csupa kitűnő voltam egészen negyedikig. Igen, igen, negyedikig. Ötödikben volt egy apró kis bukkanó a fiúk miatt, elcsavarták a szemtelenek a fejemet, de sikerült javítanom. Tavaly kezdtem a hatodikat, tök jó volt az átlagom, de aztán jött egy-két kisebb probléma. Vagy inkább érdekesség. Olyan nem emberi dolgok. Például ha dühös voltam. Na akkor aztán jobb volt, ha mindenki eltűnt a közelemből. Egy pár nap múlva viszont fura emberkék jöttek valami szöveggel, hogy varázsló vagyok, meg ilyenek és be kell költöznöm egy fura nevű suliba. Mondtam nekik, hogy nekem aztán tök mindegy, úgyhogy összecuccoltam és indulhattunk is.

Most itt ülök a vadonatúj szobámban (na jó, nem csak az enyém) és a naplómat írom. Ja, tudom, tök gáz. De valakinek muszáj leírni, hogy mi a pálya velem! Ezért írok. Mármint ide, a naplóba. Na jó, befejezem, szerintem már így is túl sokat rizsáztam. Ha valaki esetleg elcseni és elolvassa a naplóm (ami nem fog megtörténni, amint megtanulok rá egy tök jó varázsigét...), annak jó szórakozást, és üzenem, hogy NEE vájkáljon a magánéletemben!

(Részlet Délczeg Franciska naplójából. Forrás: sosem derült ki, de hallani történeteket egy pár napig kék pöttyökkel járó egyénről. Valószínűleg ez lehetett a bosszú... xD)Amit érdemes még tudni róla:
Beceneve: Fren, Freni, Zseni
Legtöbbször előre hallod, hogy jön, mert annyira csilingelnek a karkötői.
Ha leülsz vele beszélgetni, számíts rá, hogy nem fogsz szóhoz jutni.
Ha valami nyelvtani hibát vétesz és észreveszi, rögtön kijavít. Igazi okostojás.
Koraérett személyiségéhez képest nem igazán érdeklik még a fiúk. Elszórakozik velük, de ennyi.
Szeret sütögetni, meg mindenfélét csinálni a konyhában.
A legjobb barátja még mindig egy talan lány, Beka. Ő úgy tudja, hogy egy bentlakásos suliba került. Nem tud erről a világról.
Van egy heg a homlokán. Gyerekként elesett az udvaron és lefejelt egy téglát.
Egy óriási brekivel alszik. Már kicsi kora óta. A Martionba is magával hozta.


További képek
Barátokkal
Brekivel
Mókás-szemcsis
Nyári szünetben
Loknisan

Aktuális állapot:
Haja lófarokba fogva, kivéve ha a sapka a fejére kerül. Olyankor kiengedi, mert úgy csinosabb.


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.10.15. 13:48:34


Ez a karakter rendelkezik egy Zápor nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése