A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Délity Tamara

 
Beosztása: a Délity Galéria és Művészkávézó tulajdonosa
Halandók halála élete a halhatatlanoknak,
halandók élete halála a halhatatlanoknak.

- Hérakleitosz -

Nem:
Életkor: 26 (születésnap: március 01.)
Testalkat: 168 cm magas, átlagosnál valamivel jobb kondiban levő, nőiesen sportos alkattal bír.
Vonások: Bár letisztult, finom ecsetvonásokkal festette vonásait a természet (na meg a genetika), arcában mégis van valami karakteres „báj”, mely nem hagy nyugtot az embernek.
Szem: Akár a kigyóé. Kékes zöld
Haj: Eredetileg szőke volt, de ki emlékszik már arra! A hollószín tincseket azonban nem nehéz megjegyezni magunknak.


Általános öltözet
Amit a helyzet megkíván. A divat követése jelentéktelen valami számára, noha ez nem jelenti azt, hogy slampos, divatjamúlt lenne öltözéke. Egyszerűen csak nem lehet konkrét stílust meghatározni nála: ugyan olyan szívesen felveszi az elnyűtt ELTE-EMK logóval ellátott kapucnis pulcsit, mint az elegáns nagyestélyit.

Első benyomás, kisugárzás
Azt gondolnád, a szimpatikus külső hasonló jellemet is takar. Ez így is van, egészen addig, míg azt kötelességből teszi. Munkájában nincs helye érzelmeknek, civilben pedig nem sokaknak van szerencséje ismerni.
//Még a legjobb arcmemóriával rendelkezők is nehezen ismerik fel (4*3 célszámmal nehezebb minden felismerési próba irányába), aurája alapján közönséges mágus.//

{... és a sokadik benyomás}

Civilben egész jófej tud lenni, akadnak szellemes megszólalásai minden szkepticizmusa ellenére is.
Rendezett, remekül alkalmazkodik bármilyen helyzethez és gond nélkül követi felettesei utasításait... igaz, lerí róla, hogy nem kifejezetten csapatjátékos. Háttérember, mégis szereti, ha nyüzsgés van körötte, ha van közeg, amiben elvegyülhet. Egyetlen ember van, akitől segítséget elfogad, akivel igazán remek párost alkotnak.
Rendkívül lojális és kitartó, aki bár az „emberiség mocskával” foglalkozik – fogalmazzunk így – mégis képes elfogadni és megérteni a gyarlóságot, etikátlanságot, stb.
Döntései előtt a lehető leggyorsabban mérlegel, kiváló ösztönök és taktikusság jellemzik. Céljai eléréséhez az érzelmekre épít az agresszió helyett.

Leírás

Halk sóhajjal rogyott le a hatalmas asztal mögötti székbe, s hátát jólesőn a bőr borítású támlának vetve meredt az iroda ajtajának irányába. Öt perc… miért tűnik óráknak?
Ahogy egyszer csak a zár kattanása töri meg a csendet odakint, izgatottan helyezkedik kissé ültében. A közeledő lépteket talán még a zsúfolt utcán is felismerné, így megnyugvó érzés lesz úrrá rajta, mely a férfi karakteres vonásai láttán teljesedik ki igazán.
- Remélem hiányoztam. - húzódnak mosolyra vékony ajkai a belépőnek, és elhaladtában kicsit összeborzolja a nő fekete tincseit, amit az barátságos fintorral tűr meg.
- Te mikor nem? - tárja szét karjait szelíd mosollyal, majd ezzel együtt lábával kitol egy széket, hogy üljön csak le a másik.
- Megcsináltad a… - Kérdezné, ám be sem fejezi a mondatot, már választ is kap.
- Igen.
- De nem raktad…
- Az asztalodra, tudom. Mindjárt kihozom. Jól vagy egyébként? - dől hátra lustán a férfi, kipillantva az ablakon az esti lámpák fénye alatt elhaladó emberekre.
- Most hogy itt vagy, igen. – Vall szelíden, még aprót biccentve is, noha tekintetével továbbra is kutatón fürkészi a partnere arcát. Vajon most éppen merre vitte az útja?
- Helyes. Én is így gondoltam. – kacsint amaz és kivesz egy mappát a táskájából. - Parancsolj, a múlt havi kimutatások. De ne mondd, hogy érdekesebbek, mint velem társalogni.
Ezzel a kijelentéssel még ő sem tudott vitába szállni.

{Tovább...}


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.05.06. 22:43:36

Ez a karakter a Délity Galéria és Művészkávézó céghez tartozik.

Üzenet küldése