A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dézi

 
Beosztása: a Nyíregyházi Porondszínház társulatának tagja: A Zuhanó Lány
Nem:
Életkor: 23 (születésnap: január 02.)
Testalkat: Alacsony, vékony, inas. A lábaiban jól láthatóan görbület húzódik.
Vonások: Alapvetően az arca kedves és ártatlan, nagyon bájos, de nem lehet nem elsiklani afölött, hogy a koponyája szögletes, és olyan, mint akit tepsivel vertek fejbe. De a mosolya a legrosszabb, egyenesen álló, ép fogat nem sokat találni.
Szem: Szürkéskék.
Haj: Vállig érő és barna. A legtöbbször egyenes, ritkán hullámosra elkészített, de minden esetre szabadon hagyott. Rég volt már, amikor hajthatatlan szigorúságban simult az egész a fejére, és ronda kisegér volt.
Általános öltözet
Fiatalosan és divatosan öltözik. Könnyen folyik ki a kezei közül a fizetése az ilyen csecsebecsékre.
Első benyomás, kisugárzás
Halk szavú, csendes, nem szereti a konfliktusokat. Ha kinyitja valamiért a száját, akkor már nagy a baj. Kerüli is az ilyen szituációkat, mert sokkal jobban érzi magát, amikor minden békés, és maximum szeretetből csipkedik egymást a többiek. Ő pedig boldog. Mosolyog, segít. Ugyan sokszor értetlenkedik, de beéri a legegyszerűbb magyarázattal. Egyszerű lány a szomszéd lakókocsiból. Kicsit csúnyácska, de ha jól forgatja kezében a pipereeszközöket, és jól válogatja össze a ruháit, akkor egészen meglepő eredményt képes elérni. Néha szinte rá sem lehet ismerni. Viszont rögtön lerí róla, hogy beteg. Egészségtelenül vékony. A teste, a végtagjai. A lábai inkább formálnak oválist, mint két párhuzamost. A bőre falfehér, a szemében tompa már a csillogás. Közelről megnézve az arcszerkezete sem tűnik teljesen egészségesnek. A dolgoknak kicsit jobbra, kicsit feljebb, kicsit más szögben kellene lenniük rajta. Nem lehet kétség afelől, hogy félig már a sírban van. A közelében szinte már érezni is azt a jól ismert, jellegzetes, temető-szerű hullaszagot.

Leírás

Leírás

Amióta az eszét tudja, a cirkusznak él. Nem igen ismer mást. Ha kiszakadna ebből az otthonos közegből, talán túl sem élné. Ez az ő közege, ebben ismeri ki magát, ezen belül húzódnak a kapcsolatai. Amikor nincs előadás, akkor ő mindenki Dézije a Porondszínházban, a halk hangú, csendes, vidám lány, aki felvarrja a leszakadt gombokat, és megstoppolja a zoknikat, de ahogy felgördül a függöny, és rávetül a rivaldafény, attól a pillanattól ő a Zuhanó Lány. És nem tudod levenni róla a szemed.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.08.05. 21:08:52

Ez a karakter a Nyíregyházi Porondszínház céghez tartozik.

Üzenet küldése