A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dögei János

 
Beosztása: a Defendo Biztonságtechnikai Bt. tulajdonosa
Nem: Férfi
Életkor: 49 (születésnap: augusztus 27.)
Testalkat: 189 cm magas, sportosabb testalkatú férfiember.
Vonások: Elveszik a nagy átlagban és valahogy mégsem. Szimpátiát ébresztő fizimiskájára a cégvezetés és az apaság rajzolt karakteres határozottságot.
Szem: Barna.
Haj: Barna, rövidre nyírt.
Általános öltözet
Életkorának és státuszának megfelelően öltözködik. Munkában elmaradhatatlan az ing és a zakó, előbbit olykor szabadidejében sem veti meg egy farmerral kombinálva, de ugyan úgy megfér a póló is szekrényében, mint az elegánsabb nyakkendő és a férfi ruhatár további alap darabjai. Sem a divat, sem ő nem túl kreatív e téren.
Első benyomás, kisugárzás
Megfelelő körökben János neve már az előtt sem csengett idegenül, hogy a Dögei név hírhedtté vált öccseinek hála. Személye garancia az alapos, korrekt munkavégzésre.
Nem emeli magát az elérhetetlen nagyfőnökök misztikus pódiumára. Emberközeli és ügyfeleivel szemben mégsem személyeskedő; határozott, ugyanakkor nyitott a kompromisszumokra.
Beosztottjaitól megköveteli a maximumot, ugyanakkor cserébe igyekszik nyílt bizalommal fordulni feléjük problémáik, véleményeik terén, míg azzal vissza nem élnek.

Magánéletében nem ő a társaság hangadója, sokkal inkább a kivárásra játszó, gondolkodó tagja baráti körének, ám mindez nem csorbít a „falkaszellem” megélésén nála.
Legidősebb gyerekként mindig is inkább a tervek kieszelője, semmint végrehajtója volt. Talán ennek is köszönhető, hogy ideig-óráig jó húzni ugyan, de sokkal szórakoztatóbb vele karöltve egy arra alkalmasabbat szekálni.

Családjáért bármire képes. Szüleit mai napig ott segíti, ahol tudja, s míg az évek idősebbik öccsével a kapcsolatát barátivá formálták, fiatalabbikkal szemben ma sem szűnt meg „a nagytesó”-nak lenni. Talán a nagyobb korkülönbség teszi.
Feleségét több mint húsz év házasság után is képes rajongva körüludvarolni, egyetemista nagyfiával pedig az egészséges apa-fiú viszony tükrében hol egymás idegeit kergetik plafonra, hol élete párjáét közösen.

Leírás

Gödön látta meg a napvilágot, a család elsőszülöttjeként, két öccse van. Mihelyst elérte a megfelelő életkort, a kedves papa és mama benyomták a Mirarxba, amit - annak rendje és módja szerint – a Martion követett. A ferfexes mentalitást nem meghazudtolóan mozgalmas gimnáziumi éveket követően a König Akadémia nemzetvédelmi szakára adta be jelentkezését, ám egészségügyi okok végett nem nyert felvételt.
Gazdálkodási és menedzsment szakot végzett, mellette pedig keresztfélévvel mégiscsak megkezdte tanulmányait a Königen - államigazgatási vonalon. Másodévesként nem volt kérdés, mely minisztérium tevékenységére szeretne specializálódni tanulmányaiban. Nemcsak a nemzetvédelemmel találtak újfent egymásra ekkoriban, közös baráti társaságuk lévén a nála három évvel fiatalabb Dorottyával is összesodorta az élet. Három év kitartó udvarlást és egymás utáni lediplomázásokat követően 1994 nyarán keltek egybe, egy évre rá pedig megszületett egy szem fiuk is.
Ekkor ő már a Nemzetvédelmi Minisztériumnál tologatta a papirosokat magasabb rangú egyének orra alá szignózásra, ám nemhogy az előléptetésre nem adott lehetőséget, azt se bírta kivárni, míg testvérei végeznek a Königen – már másfelé sodorta egy kósza ötletből sarjadt folyamat: vállalkozásának megalapítása, felépítése, majd mai napig való egyengetése.
A Defendo Biztonságtechnikai Bt. kifejezetten épületvédelemre szakosodott, szolgáltatásait nem magánszemélyek, hanem olyan épületkomplexumokat magukénak tudó szervezetek, cégek veszik igénybe, mint például az Üvegpalota vagy a Vármúzeum, de a Defendo felel többek között a L.I.F.T. irodaépületének biztonságáért is.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.09.03. 14:47:48

Ez a karakter a Lipótmezei központ céghez tartozik.

Ez a karakter a Defendo Biztonságtechnikai Bt. céghez tartozik.

Üzenet küldése