A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dögei Jósua

 
Beosztása: Gemmárius, GyROsz osztagvezető
Nem: Férfi
Életkor: 42 (születésnap: december 07.)
Testalkat: 192 cm, nyúlánk, szikár ember, egészségesen karban tartott izomzattal.
Vonások: Fiatalsága ugyan még megvan, de vonásai már nehezebben hajlanak önfeledtbe, gazdag mimikáját is megtépázta a sérülése. Arcának bal oldalát mesterséges anyagból készült maszk fedi. Protézis. Vagy mostanában egyre többször illúzió.
Megjelenésén túl a reszelős, sérült hangszíne jelenti a másik védjegyét.
Szem: Az egyik szokványos barna, a másik helyén mély lyuk tátong.
Haj: Rövidre nyírt, barna. Régi időkből még emlékezni hosszú, hátrafogott loboncára, ami mára a múlté.
Általános öltözet
A konzervatív ruhadarabok híve. Ez nem talárt jelent. Megmarad a nadrág - ing - póló kielégítő hármasságánál, stílusban az informálisan elegánst, színekben pedig a földárnyalatokat vallja sajátjának.


Első benyomás, kisugárzás

Munkában határozott és rendíthetetlen. A fegyelmezettség és összpontosítás ezen foka kétségtelenül családi vonás.

Informális keretek között csendes, és barátságos. Ha az ember túlteszi magát arcának hiányzó felén, egy kimondottan üdítő jellemmel találkozhat, noha szokása keserédes humorral fűszerezve szembesíteni az embert a felszín alatt meghúzódó sanyarú realitással.


Leírás

Leírás

1977-ben született Gödön, követve két bátyját. Pályafutása kísértetiesen hasonlatosan alakult a középső testvéréhez: a Mirarxot a Martion követte, a Martion után a König Akadémia volt a soron következő. Középiskolai éveit jómaga is ferfexesként töltötte, tökéletesen beleilleszkedve a sablonizált ösvénykarakter jellemvonásaiba. Bátor szívű, túltelve önbizalommal, világmegváltó tervekkel. Egyenes út vitte a nemzetvédelemre. Gyors reagálással öt év után szabadult, azonnal állományba kerülve. Akadémiai évei alatt a belét is kigürcölte, így megérdemelt jussaként helyezkedhetett el a hőn áhított szférában.

Az elszántság, hogy magát folyamatosan képezze, az elkövetkező években sem lankadt: szakértőjévé vált a talan fegyvereknek, és nem csekély tűzszerészi ismeretekkel is rendelkezik, noha ez utóbbi ismeretanyagot inkább köszönheti szabadidős tevékenységei egyikének.

A ranglétrán a gyors reagálású osztag berkein belül 2010-re az Omega-osztag vezetői posztjáig jutott el, röpke tíz év alatt, fél arcának elvesztésével. A kinevezését megelőző kiemelt fontosságú akciót sikerrel vezényelte le, sérülése járulékos veszteség. Azóta már több alkalommal bizonyította – önmagának is, hogy helyét nem vigaszdíjként, hanem eredményeinek köszönhetően nyerte el.

//Karakterkép: Jack Huston//


Aktuális állapot:
Póló, melegítő, futócipő

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.09.27. 21:26:17

Üzenet küldése