A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dögei P. Renáta

 
Beosztása: Sajtóreferens
Nem:
Életkor: 35 (születésnap: november 22.)
Testalkat: Kifejezetten alacsony (~163 cm), viszont nagyon formás, szemrevaló teremtés.
Vonások: Természetes szépségpöttyként funkcionál egy anyajegy az arcán, ajkai teltek.
Szem: Zöld
Haj: Eredetileg sötétszőke, gyakran előfordul azonban, hogy világosabbra festi.
Általános öltözet
Munkahelyen: Mindig elegáns, nem esik túlzásokba, sminkje is kifejezetten visszafogott.
Hétköznapok: Kényelemre törekszik, de sosem egyhangú. Kiegészítők, ékszerek egész sora áll rendelkezésére, hogy feldobja öltözetét a szürke hétköznapokon.
Otthon: Egyszerű póló (az se baj, ha az éppen a ház uráé), melegítőnadrág. Ha vendége(ke)t várnak, az persze más tészta. Olyankor igyekszik kicsit összeszedni magát.
Első benyomás, kisugárzás
Természetes szépség, sosem okozott neki gondot magára vonni az emberek - főleg a férfiak - figyelmét. Közvetlen, nem okoz neki gondot az idegenekkel társalgás, olykor talán túlságosan is bőbeszédű, viszont igazán segítőkész.

Leírás

Százhalombattán született, Pécsi Renáta néven. Egyetlen testvére van - egy húga -, aki három évvel fiatalabb nála. Szülei mágusok, szóval majdnem biztos volt, hogy ő is örökölte ezeket a géneket. Nem kellett sokat várni, éppen csak öt évet, hogy biztosan kijelenthető legyen - Reni bizony mágus.

Rögvest be is íratták a Mirarxba, onnan pedig egyenes út vezetett a Martionba, ahol a Lortonosok népes táborát gazdagította jelenlétével. Sosem volt csendes típus, hamar megtalálta a közös hangot bárkivel, így aztán ritkán volt csak példa arra, hogy egyedül rótta volna a folyosókat a kastélyban.

Érettségi eredményei inkább voltak átlagosnak mondhatóak, mint kiemelkedőek, ennek ellenére nem lehetett rá panasz, mivel ekkor már két nyelvvizsgával is büszkélkedhetett – angol és német nyelvből. Egyenes út vezetett innen a BKF-re, ahol megkezdte tanulmányait kommunikáció- és médiatudomány szakon. Ezt követően újabb képzésre jelentkezett, ezúttal egy OKJ-s tanfolyamra, ahol pénzügyi-számviteli ügyintézőként végzett.

Mindeközben muszáj volt munkát vállalnia, így került a Gemmáriusi Hivatalhoz, mint szóvivő. 2006-ban kezdett, három évvel később azonban felmondott. A következő állomás a Mana K.Ú.T. volt, ahol sajtóreferensként helyezkedett el. Ez már sokkal jobb választásnak bizonyult, könnyebb volt a beilleszkedés is – szóval, ha rajta múlik, még sokáig boldogítja majd a Nemes fivéreket a jelenlétével.

Három évvel ezelőtt házasodott össze egy nála tizenkét évvel idősebb férfival, név szerint Dögei Alfréddal. Megismerkedésük elég kalandos volt, ugyanis jó ideig csak kerülgették egymást, mint macska a forró kását. Másfél évbe telt, mire Alfréd megemberelte magát és elhívta őt egy randira, az viszont annyira jól sikerült, hogy újabb és újabb követte, nem sokkal később pedig sor került az eljegyzésre is. Reni családja nem is igazán volt lelkes a szerintük korai esküvő gondolatától – nem is beszélve a korkülönbségről -, utólag viszont mindenki kénytelen volt belátni, hogy kár lett volna kísérletet tenni arra, hogy a kapcsolatuk útjába álljanak. Teljes köztük a harmónia, ami persze nem jelenti azt, hogy sosem vesznek össze apróságokon. Talán pont ettől annyira tökéletes az egész.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.12.11. 16:14:32

Ez a karakter a Mana K.Ú.T. céghez tartozik.

Üzenet küldése