A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dögei Zsombor

 
Beosztása: König Akadémia, Nemzetvédelmi szak
Nem: Férfi
Életkor: 23 (születésnap: július 10.)
Testalkat: Magas (~190cm), nyurga termet mellé finoman izmosodó, sportos alkat párosul.
Vonások: Helyeske. - mondják rá. A férfias markánsság (még) határozottan várat magára vonásaiban.
Szem: Zöld. Kék. Kékeszöld.
Haj: Barna, többnyire kicsit hosszabbra hagyott.

Általános öltözet
Nem tűnik ki a korabeli fiatalok közül. Akárcsak a srácok döntő többségénél, esetében is inkább a kényelmi szempontok győznek ruházkodás terén. Nem egy öltönyös-nyakkendős típus. Az ing még csak-csak... De persze előbbiekből is lapul a szekrényben, ha arra lenne szükség.

Első benyomás, kisugárzás
'Good guy', az a tipikus szomszéd srác. Első blikkre is szimpatikus, társasági ember, s bár már kinőtte azt a korszakát, hogy akárkinek bizalmat szavaz elsőre, alapvetően igyekszik meglelni mindenkivel a közös hangot. Az egyetem és a sportegyleti tevékenységek mellett is mindig szakít időt barátaira, - biztos pont számukra, de elvárja ezt viszont is.
Kötelességtudó, néha már kissé túlságosan is, de a pedálgép jelzővel aligha illetné bárki is. Átlagos, de mégsem az. Ez viszont csak akkor válik nyilvánvalóvá, ha jobban megismered.

Leírás

Halkan kattan az ajtó zárja. Nyurga, fiatal férfi lép be az irodába, ki leendő gemmáriusok képzésének szentelte az elkövetkező éveit, mint a König Akadémia egyik neves oktatója a széles asztal mögött.
- Parancsoljon uram, a kért akták. Auerbach és Dögei. A srácokat ellátták a szerpentáriusi szobában, most kint várnak Önre a folyosón. - Az idősebbik a bajusza alatt valami köszönöm-félét morogva veszi át a papírokat, fel is csapva a felül levőt. Dögei Zsombor János, született 1995. július... Betéve ismeri már mindkettőt, ez a harmadik incidensük a hónapban a jómadaraknak.
- Nem tudom eldönteni, melyikük a tehetségesebb. Auerbach, amiért két szóval képes kihozni a sodrából a másikat, vagy a Dögei gyerek, hogy nem történt még komolyabb baj.
- Valóban ritka születettek között, hogy ilyen fiatalon valaki ennyire tudatosan és ekkora önuralommal kezelje a tehetségét...
- Nana! Remélem ezt nem hangoztatja előtte! Még a végén túlságosan elbízná magát, pedig igazán nincsen mire. A múltkor is kérdeztem tőle valamit, de lövése se volt az egészről, holott neki aztán tudnia kellene! – Lapoz tovább a rosszalló szavak közepette a tisztes korú gemmárius.
- Minden tisztelettel, uram, a családi háttere ellenére ő is ugyan olyan hallgató, mint a többiek ilyen tekintetben. – Az öreg tessék-lássék módon inti le a felszólalót. Nem kell azt a gyereket védeni se, teher alatt nő a pálma! Büntetésül mehet Auerbachhal „kézen fogva” terepre. Jók együtt, csak kiforratlanok. Úgy is mondhatná, egyik gyerekesebb, mint a másik.
- Csak tudnám, min sikerült már megint összebalhézniuk. - Tollért nyúl, felvési az újabb priuszt az előző kettő mellé egyik, majd a másik srác aktájában is. Mázlijuk, hogy apró kis hülyeség az egész. Neki pedig bosszúság, amiért foglalkoznia kell vele, holott lenne értelmesebb dolga is.
- Ha engem kérdez, a hőskomplexust is fel kellene vezetni az aktáikban, uram...

Ha olvasnál még róla ezt-azt...

Család, barátok és egyéb létformák

Aktuális állapot:

(yeah, I know... other Tom, but whatever.)

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.07.27. 22:30:44

Üzenet küldése