A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dögei Zsombor

 
Beosztása: Gemmárius
Nem: Férfi
Életkor: 25 (születésnap: július 10.)
Testalkat: Magas (197cm), nyurga termet mellé finoman izmosodó, sportos alkat párosul.
Vonások: Helyeske. - mondják rá. A férfias markánsság még várat magára vonásaiban.
Szem: Zöld. Kék. Kékeszöld.
Haj: Barna, többnyire kicsit hosszabbra hagyott.

Általános öltözet
Nem tűnik ki a korabeli fiatalok közül. Akárcsak a srácok döntő többségénél, esetében is inkább a kényelmi szempontok győznek ruházkodás terén. Nem egy öltönyös-nyakkendős típus. Az ing még csak-csak... De persze előbbiekből is lapul a szekrényben, ha arra lenne szükség.

Első benyomás, kisugárzás
'Good guy', az a tipikus szomszéd srác. Első blikkre is szimpatikus, társasági ember, s bár már kinőtte azt a korszakát, hogy akárkinek bizalmat szavaz elsőre, alapvetően igyekszik meglelni mindenkivel a közös hangot. A munka és a sportegyleti tevékenységek mellett is mindig szakít időt barátaira, - biztos pont számukra, de elvárja ezt viszont is.
Kötelességtudó, néha már kissé túlságosan is, de a pedálgép jelzővel aligha illetné bárki is. Átlagos, de mégsem az. Ez viszont csak akkor válik nyilvánvalóvá, ha jobban megismered.


Jelenleg
Két évnyi gyakorlat után is a nyomozók között találni, immáron teljes értékű smaragdként - ám nyílt titok a hivatal körében, hogy "úgyis gyorsan elkerül majd Huszár mellől." A kérdés már csak az, hova?
Magáélet terén egy átlagos huszonéves életét éli, már ami belefér mindebbe az állandó szolgálatteljesítés és az edzések mellett. Egy hosszútávú kapcsolat példának okáért kiesik a körből.

Leírás

Halkan kattan az ajtó zárja. Nyurga, fiatal férfi lép be az irodába, ki leendő gemmáriusok képzésének szentelte az elkövetkező éveit, mint a König Akadémia egyik neves oktatója a széles asztal mögött.
- Parancsoljon uram, a kért akták. Auerbach és Dögei. A srácokat ellátták a szerpentáriusi szobában, most kint várnak Önre a folyosón. - Az idősebbik a bajusza alatt valami köszönöm-félét morogva veszi át a papírokat, fel is csapva a felül levőt. Dögei Zsombor János, született 1995. július... Betéve ismeri már mindkettőt, ez a harmadik incidensük a hónapban a jómadaraknak.
- Nem tudom eldönteni, melyikük a tehetségesebb. Auerbach, amiért két szóval képes kihozni a sodrából a másikat, vagy a Dögei gyerek, hogy nem történt még komolyabb baj.
- Valóban ritka születettek között, hogy ilyen fiatalon valaki ennyire tudatosan és ekkora önuralommal kezelje a tehetségét...
- Nana! Remélem ezt nem hangoztatja előtte! Még a végén túlságosan elbízná magát, pedig igazán nincsen mire. A múltkor is kérdeztem tőle valamit, de lövése se volt az egészről, holott neki aztán tudnia kellene! – Lapoz tovább a rosszalló szavak közepette a tisztes korú gemmárius.
- Minden tisztelettel, uram, a családi háttere ellenére ő is ugyan olyan hallgató, mint a többiek ilyen tekintetben. – Az öreg tessék-lássék módon inti le a felszólalót. Nem kell azt a gyereket védeni se, teher alatt nő a pálma! Büntetésül mehet Auerbachhal „kézen fogva” terepre. Jók együtt, csak kiforratlanok. Úgy is mondhatná, egyik gyerekesebb, mint a másik.
- Csak tudnám, min sikerült már megint összebalhézniuk. - Tollért nyúl, felvési az újabb priuszt az előző kettő mellé egyik, majd a másik srác aktájában is. Mázlijuk, hogy apró kis hülyeség az egész. Neki pedig bosszúság, amiért foglalkoznia kell vele, holott lenne értelmesebb dolga is.
- Ha engem kérdez, a hőskomplexust is fel kellene vezetni az aktáikban, uram...

További useless infók róla

Kapcsolati háló


|| user: Lexi | Játékért belső üzenetben keress! - Karaktereim.

Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.07.27. 22:30:44

Üzenet küldése