A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Döller Valéria

 
Beosztása: Kreatív KarakterKaméleon
Nem:
Életkor: 22 (születésnap: november 30.)
Testalkat: Magas, vékony, széles csípőjű. Nőies alakja van, de ezt próbálja takargatni.
Vonások: Fehér bőr, szeplős arc, mandulavágású szemek. Volt egy csúnya égési sérülése ezért a bal szemétől a füléig van egy vágás az arcán.
Szem: Élénk fűzöld.
Haj: Vörös, göndör, vastag, sok. Feketére színezi.
Általános öltözet
A vásárlás az örök ellensége. Ruhatára nagy részét, jólelkű édesanyja állította össze. Ebből csak mazsolázgat, mikor nagyon, muszáj. Egyébként jó barátja, Hadasi Ervin ajándékozta meg férfi fölsőkkel és térdig lógó pulóverekkel.
Első benyomás, kisugárzás
Az iskolába érkezése óta alakulgat a személyisége, míg önmagába tekintve teljesen kiegyensúlyozott, a kívülállók pont az ellenkezőjét látják. Mindig más, nem érteni mit akar, megszólít de, látszik hogy nem érdekli amit mondasz. Visszafogottságban nincs hiány, szókimondó, sosem volt szerelmes, a fiúkra gyerekesen vetélytársként tekint. Irigyli húgai csokibarna haját, és unja hogy platina szőke nővére árnyékában él, a kis vörös. Szívét lelkét soha nem önti ki, még ha azt hiszed is. Sosem mond igazat, nem érdekli, mit gondolnak róla.

Leírás

Viselkedése elviselhetetlenné vált mire iskolaidős lett, de nem volt ellenkezés. Menni kellett.
„-Csak ne oda, mint Hanga.
-De igen. Ez családi hagyomány. Nincs apelláta. Döller Valéria a Martion Mágustanoda elsőéves diákja lesz!” Hangzott az apa ellent nem tűrő hangja.

Így lett az iskola első 3 éve, szörnyű, szőke-okos-tökéletes nővér árnyékában élés. Nem csoda, hogy nem szereti az iskolát. Ha teheti, kihagyja az órákat, a mosolygós arcok mögött csak gúnyos fejeket lát.

Anyja: Felhős Ida
Apja: Döller Antal
A mágustanoda elvégzése után mindketten talan szakma után néztek. Így lett egy meteorológus apa és egy fotós anya második gyermeke. Születésétől fogva rosszul jött ki a tip-top nővérével, aki mára már el lett jegyezve. Ki gondolta volna? Hiszen nem rég még sár csatáztak és a nagylány legfőbb ellenségei a fiúk voltak, na és persze Valéria. Akkor még kijött a fiúkkal, ekkor szerezte legjobb barátját, a nővérével egyidős Ervint. A fiú feltehetőleg találkozásuk óta szerelmes belé, csak ez a lánynak még nem tűnt fel.

Zamában élnek, mióta az eszét tudja, az egyik legnagyobb, kizárólag varázslók által lakott területen. A boszorkány képességek mind a 4 lányon megmutatkozott. Valéria kishúgai igen tehetségesek, a 10 éves Jázmin és a 4 éves Sába csaknem ugyanazon a szinten van.

Velük jobban kijött, végül is mert felettük uralkodhatott. Szinte minden mozzanatát követték, és ez senki másnak nem tetszett rajtuk kívül.(a megengedhetetlen viselkedés első tényezője)

Ervinnel olyan közeli barátságba kerültek, hogy szinte eltűntek a világ elől, és mással nem is foglalkoztak. A szülők úgy gondolták, hogy ennek minél hamarabb véget kell vetni.(második tényező)

Hangával a kapcsolata(harmadik)

Mikor Vali elsős volt, Ervinnel egyszer elszöktek, de annak csak bűntető munka lett az eredménye. Ervin azóta rengeteget komolyodott az iskolát befejezve a minisztériumban kapott munkát.
Felszerelés és egyéb mesélői információk:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2007.11.08. 18:53:47

Üzenet küldése