A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dabóczi Zalán

 
A Neredin ösvény diákja, Első évfolyam
Nem: Férfi
Életkor: 17 (születésnap: január 08.)
Testalkat: kortársaihoz viszonyítva alacsony, enyhén vékonyka végtagokkal, és csípővel megáldva
Vonások: gyermekies, ártatlan vonásaihoz kerekded arcszerkezet társul
Szem: heterokrómiás, a jobb világoskék, míg a másik zöld
Haj: gesztenyebarna dús lobonc, melynek egy-egy tincse gyakran égnek áll
Általános öltözet
Nem öltözködik feltűnően, jobban szeret inkább a háttérben meghúzódni, és onnan igazgatni egyszerű kis életét. Ennek megfelelően inkább a fakó, vagy sötét színeket részesíti előnyben, de olykor anyai nyomásra előkerülnek a színesebb öltözetek is. A mindennapjait egyszerű pulcsikban, alatta hasonlóan hétköznapi polókban tölti, a lehető legkényelmesebb farmerekkel társítva. Már ha egy farmernadrág lehet kényelmes.
Első benyomás, kisugárzás
Egy idegen számára először csendes, visszahúzódó kölyöknek tűnhet, ki igen nehezen barátkozik. Ami valójában igaz is, nem egyszerűen illeszkedik be egy új, ismeretlen környezetbe, és az alkalmazkodó képessége is valahol a béka segge alatt leledzik. De ha jobban megismered, és ez visszafelé is igaz, egy szerethető, jószívű még a gyermeki kort élvező fiatalt tudhatsz végül akár még barátodnak is. A hozzá közelállókat pedig nem szívesen hagyja eltávolodni magától, és minden esetben próbál hasznos cselekedeteivel segíteni rajtuk.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

A 2002-es év legelején látta meg a napvilágot, pontosabban január 8.-án, mint kevertvarázsló. A mágus vért apjától örökölte, Dabóczi Sándortól, ki manapság egyszerű talan világbeli sofőrként végzi munkáját. Anyja, leánykori nevén Kertész Zsófia talan család sarja, így férje lévén nyert némi betekintést a várázsvilág rendjébe. Két idősebb testvére ma már serényen dolgozik, hogy eltartsák családjukat, vagy magukat. Dabócziék már többször átestek azon a nehéz búcsún, mit a tizenéves kor hoz magával. Ilyenkor repülnek ki a fiókák a gondoskodó anyai fészekből, és tapasztalják meg a koleszos évek "szörnyűségeit". A kicsi Zalánnál ez különösen nehéz időszak volt, mint anyjához legközelebb álló csemete. A szerető női kezek még az utolsó pillanatban is szorosan ölelték, és meg kell mondani a fiú sem jó kedvéből költözött be a nagy Martioni kastély falai közé. Nehezen ismerkedő típus, kicsit csendesebb a vele egykorúaknál, ami nem könnyíti meg a beilleszkedését a suliba, de reméli a legjobbakat... talán még jó barátságok is kötődhetnek a mágusneveldében töltött idő alatt.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.12.18. 17:04:19


Ez a karakter rendelkezik egy Citrom nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése