A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dallos Babett

 
A Neredin ösvény diákja, Hatodik évfolyam
Nem:
Életkor: 18 (születésnap: február 02.)
Testalkat: Javára váltak az évek, a gyerekkori duci gyerekből szép lánnyá érett. Már egyáltalán nincs rajta súlyfelesleg, de tény, hogy nem zörögnek a csontjai.
Vonások: Kerek, mosolygós arc, a szeplőit már hiába keresed, legnagyobb örömére kinőtte őket.
Szem: Nagy és sötétbarna. Talán ez az egyedüli, ami nem változott rajta az évek során.
Haj: Hosszú, sötétbarna, már-már feketébe hajló. A göndör fürtöket mára elveszítette, ha mosás után nem szárítja meg, még néha megfigyelhető benne egy-két hullám, de összességében egyenesnek mondható.
Általános öltözet
Átlagos tini-ruhatárával nem tűnik ki kortársai körül.
Első benyomás, kisugárzás
Általában mosolygós, segítőkész és barátságos, de nem az a szószátyár típús. Idegenek előtt alig szólal meg.

Leírás

2002 február 2-án született egy miskolci házaspár, Dallos Nádor és Dallosné Kováts Szilvia harmadik gyermekeként, két bátyja van: Benjamin és Bence.
Szülei legnagyobb örömére hamar megmutatkozott a kislány mágiára való hajlama, így már 7 éves korától a Mirarx előkészítő tanulója volt.
Mikor eljött az idő, nagyobb testvéreihez hasonlóan, Babett is felvételizett a Martion Mágustanodába, ahova felvételt is nyert. A család örömére a Lelkek Tükre a kék sólyom ösvényére, vagyis a Neredinbe osztotta.
Eljött hát az idő, hogy a legkisebb királylány is elhagyja az otthon melegét, s reményekkel telve lépje át a hatalmas tölgyfaajtó küszöbét. Biztos benne, hogy itt nem csak arra tanítják majd meg, hogyan használja és fejlessze erejét, de sok-sok barátra és közös kalandra is szert tehet.

Ina Broccolina
Igen, ő az a bongyi lány, aki évekig egy plüss brokkolival volt összenőve. A játékot még hároméves korában az anyukájától kapta, mikor egy csúnya megfázással kórházba került. Azóta hurcolta mindenhova magával. Ahol Babett ott volt, ott volt Ina Broccolina névre hallható plüss is. Együtt ettek, együtt aludtak, együtt olvastak... együtt tusoltak. Az anyukája szerint majd kinövi idővel, de Babett meg volt róla győződve, hogy együtt fogják leélni az egész életüket... De mint mindig, most is az édesanyjának lett igaza. Harmadévben szép lassan kezdett elmaradozni melőle a brokkoli, negyedévtől meg legfeljebb csak az találkozhat a plüssel, akinek bejárása van Babett szobájába.


Amit mindenki tud róla, aki egy kicsit is ismeri, hogy roppant módon szeret kertészkedni, kártyázni, és máguspuzzle-ből is van egy-két példánya. Allergiás a mogyoróvajra és a citromra. Elég gyakran van kitéve piszkálásoknak, főleg az idősebb karpenás fiúk részéről, mely, mióta bátyja, Benji elballagott, csak fokozódott. Tanulmányaiban sem kiemelkedő, az első és második évfolyamot is kétszer járta ki.

User és karakterei

Aktuális állapot:Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.02.14. 12:07:16


Ez a karakter rendelkezik egy Melhior nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése