A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dallos Babett

 
Beosztása: ELTE-EMK, Pedagógia szak
Nem:
Életkor: 22 (születésnap: február 02.)
Testalkat: Javára váltak az évek, a gyerekkori duci kislányból szép fiatal nővé érett. Már egyáltalán nincs rajta súlyfelesleg, de tény, hogy nem zörögnek a csontjai.
Vonások: Kerek, mosolygós arc, a szeplőit már hiába keresed, legnagyobb örömére kinőtte őket.
Szem: Nagy és sötétbarna. Talán ez az egyedüli, ami nem változott rajta az évek során.
Haj: Hosszú, sötétbarna, már-már feketébe hajló. A göndör fürtöket mára elveszítette, ha mosás után nem szárítja meg, még néha megfigyelhető benne egy-két hullám, de összességében egyenesnek mondható.
Általános öltözet
Átlagos fiatalokra jellemző ruhatárával nem tűnik ki kortársai körül.
Első benyomás, kisugárzás
Általában félénken mosolygós, segítőkész és barátságos, de nem az a szószátyár típús. Idegenek előtt alig szólal meg.

Leírás

2002 február 2-án született egy miskolci házaspár, Dallos Nádor (máguskormány hivatalnok) és Dallosné Kováts Szilvia (pedagógus) harmadik gyermekeként, két bátyja van: Benjamin és Bence.
Szülei legnagyobb örömére hamar megmutatkozott a kislány mágiára való hajlama, így már 7 éves korától a Mirarx előkészítő tanulója volt.
2012-ben, nagyobb testvéreihez hasonlóan, Babett is felvételizett a Martion Mágustanodába, ahova felvételt is nyert, Neredinbe osztotta a Lelkek Tükre.
2013 tavaszán elkapott egy mágikus nyavalyát, melyből csak lassan épült fel teljesen, sokat maradt ki az iskolából, így az első és a második évfolyamot is kétszer járta ki.

Gyerekként duci kislány volt, nagyon sokat piszkálták, szóban és tettlegesen egyaránt. Ezen az sem segített, hogy harmadév végéig folyamatosan egy plüss brokkolival mutatkozott, név szerint Ina Broccolinaval. A helyzete tovább romlott a suliban, miután mindkét bátyja elballagott. Ötödévben ismerkedett meg Noellel és Szabival, illetve mélyült el a barátsága Bettivel. Nekik köszönheti, hogy végül sikeresen jutott túl a középiskolai éveken és kezdte meg 2020-ban tanulmányait az ELTE-EMK Pedagógia szakán, ahol két évet végzett el, mire rájött, hogy ez nem az ő útja. Így 2022 szeptemberében egy két éves virágkötő képzésre iratkozott be.

Nehezen enged közel magához bárkit is. A testvérein kívül talán csak Sanya, Noel és Betti társaságában tud önfeledten maga lenni. Ennek köszönhetően kevés barátja is van, nagyjából a két kezén meg tudja őket számolni, általában az ő társaságukban is csendes, de ne tévesszen meg senkit, értük a végsőkig elmenne.
Amit többen is tudnak róla, hogy kedvel kertészkedni, és máguspuzzle-ből is van egy-két példánya. Allergiás a mogyoróvajra és a citromra.

Jelenleg Budapesten él, egy albérletben Bencével, Sanyával és a fiúk bandájának dobos-menedzserével, Dezsővel. Suli mellett heti 30 órában ügyfélszolgálatosként dolgozik. Emellett segít ahol tud a bátyjáék befutó félben lévő bandájának.

ElőnyökHátrányok
Türelmes3A jövő hiánya I.
(Csábítás, Állatalak, Szónoklás,
Tolvajlás, Mágikus tudományok - Démonológia,
Műszaki tudományok - Gépészeti tudományok)
4
Segítő kéz3A jövő hiánya II.
(Abeomágia, Átváltoztatás,
Jóslás, Átok)
4
Empátia *2Pacifista4
Hátrányos1Önbizalomhiány3
Bajtárs1Allergia
(mogyoróvaj, citrom)
2
Beteges2

* Empátia - A karakter képes megállapítani az emberek érzelmeit. Ez akkor működik, ha a célpont Intelligenciája 14 alatti érték.
Jó kéz: Jobb | Genotípus: Halál + Levegő | Fókuszeszköz:Loreleihaj (+ 2 Bűbáj) és fenyő (+ 2 semleges varázslatokra)
Fizikum - 11 | Ügyesség - 11 | Észlelés - 13 | Megjelenés - 11 | Intelligencia - 11 | Akaraterő - 11 | Mágia - 11


//Karakterkép: Steph Recking | Karakterlap utoljára frissítve: 2024.05.20.//

Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.02.14. 12:07:16


Ez a karakter rendelkezik egy Melhior nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése