A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dallos Bence

 
Beosztása:
Nem: Férfi
Életkor: 21 (születésnap: június 11.)
Testalkat: 175 cm nyurga,szálkás
Vonások: A férfias markánságot kölcsönző arcélek, még gyermeki vonásokkal elegyednek. Komisz kis kópé, arcán állandó pimasz vigyor bujkál.
Szem: Egyszerűen csak barna, mint a populáció nagy többségének.
Haj: Se nem egyenes, se nem göndör, szőke, gyapjas lobonc. Fésülködni nem szeret, s a fodrászt is nagy ívben kerüli, ha teheti.

Általános öltözet
Amint őrült kamaszkora kezdetét vette, felfedezte a ruhásszekrény rejtelmeit. Először is a rocker stílussal kezdte, majd jött a military, secondhand munkaruházatiból bezsákmányolt pár gyakorlót, bakancsot és a legfontosabbat, a szimatszatyrot! Eltelt 1-2 év, s lecsengett e két korszak, rappel nem próbálkozott, az a patkányképűek reszortja - ahogy Bence mondta. Ma már csak simán Helyi Menő Csávó. >.<
Egyébként nagy Superman mániás, akad jó pár nyomatos póló. Leggyakrabban a farmer, póló, dorkó az ütő kombó!

Első benyomás, kisugárzás
Igazi mókamester, kész tréfabetyár, be nem áll a szája folyton dumál. Piszkál téged, ha épp úgy esik jól, na nem gonoszkodásból! Imádja partikat, rendszerint felpezsdíti a bulikat. Ne felejtsd el meghívni! Bár tök mindegy, esetek többségében a hívatlanság nem akadályozza meg.

Leírás

Adatok:
Név: Dallos Bence
Becenév: Bencó, Bencus, Bendegúz, Ben, Super B, „Dalos Lantos Bence”, LK
Ne hívd így!: Dallas Bence
Született: 1998. június 11. Miskolc
Pálca: Mogyoró, griffkarom maggal.
Család:
Édesapja: Dallos Nádor
Édesanyja: Dallosné Kováts Szilvia
Testvérei:
Húgi: Dallos Babett, Neredin (A brokkoli őrült)
Báty: Dallos Benjamin, Karpena (Na, most mond meg, hogy ő bátyám és nem ikrek vagyunk. :D)
BFF: Orsay Gemma - Dzsemi


Előtörténet:
Miskolcon látta meg a napvilágot, a Dallas Dallos család középső, szendvics gyermekeként. Kétszer olyan rossz volt, mint bátyja, már a kezdettől fogva. A három gyermek együtt pedig egyenesen kész katasztrófa. Nem volt nagy hely, ahol marcangolhatták egymást, és ostromolhatták a környezetüket. Így feles energiájukat kénytelenek voltak levezetni a kis panellakáson és egymáson. Sajnos házikedvencet sosem tarthattak, Bence minden vágya volt egy kutya, vagy legalább is valami, amit gyomrozhat. Édesanyjuk határozottan kiállt amellett, állatnak nincs helye a lakásban. Kivéve Vuclit, a család ezer éves, satnya kis hollóját. Aki eredeti nevén Csuszli, ám Dallosék Bencéje képtelen volt kimondani, így ragadt a madárkán a Vucli név.

Mágiája igen hamar megmutatkozott, ám szorgalomnak sosem mutatta jelét, ahogy képességei sem voltak kiemelkedőek, előkészítő tanulmányait mégis a Miraxban kezdte, ahol megismerkedett későbbi legjobb barátjával Dzsemmával. Tizenegy éves korától egyenes út vezetett a Martionba, követve bátyját. A lelkek tükre a bátor kis farkasok, a Ferfex népe közé osztotta be, az idő gyorsan elszállt és Bence is tovább állt, hogy máshol pengesse tovább Bolondos Dallamit.

Egyetemi éveit Miskolcon kezdte ismerős közegben, volt ő minden a hagyományoknak eleget téve majd tanulmányiat befejezve a varázslatos géptudomány művelését Pesten folytatta tovább, ahol jelnleg is él. S hogy mi történt ég vele? Rocksztárrá vált, legalább is lélekben, pengetős karrierét továbbra sem adta fel, sőt alkalmankén modellkedést is vállal. Azt mondják, megvan hozzá a karaktere. Húga szerint szimplán csak sorozatgyilkos feje van. Egy biztos kész Lady killer, Bencus a lányok kedvence.


Szabadidő:
Szabadidejében előszeretettel hódol kedvenc szenvedélyének, hű gitárját pengeti nagy lelkesen. Tízéves kora óta hű társa a gitár zene, gitárjait (mert sajnos nem mind volt tartós darab) mindig elnevezi. Mostanság szívesen sportol, a hobbiszerű léglabdázás mellett, edzi „lelkének templomát”, a testét, hisz a csajok a Hot Body-ra gerjednek. Ha épp nem a felsoroltakat míveli, egész biztos kockul, olykor egész napokat. Kezdetben utálta a guitar herot,- nyomi, aki tolja.- Hisz szegény oly béna volt, holott az igazit prímán nyomatta. Egy hétig kockult rajta, mire kitanulta.


Szociális háló:
Orsay Gemma - It's not a love song..


A Miraxban ismertem meg, ott kezdődött minden...
Majd egy örökké valóság következett, hullámvasút és nagy felfedezések. Az őrületbe kergette megannyiszor, kibékülések, közös kalandok és nagy elválások. Legjobb barát és valami más is és még sem.

Lányok Kedvence


Amit érdemes róla tudni:

 Álmában szokott beszélni és enni (csámcsogni).
 Büdös a lába. Ez van... Olyan bukéja van, akár egy minőségi, meglett korú sajtnak.
 Szeretne egy kutyát. (leghőbb állma kiskutyák közt hemperegni)
 Még mindig imádja a húgát piszkálni
 Nem bírja a vért, a szagát se.
 Nagyon egyedi zeni és filmes ízlése van (nyugodtan helyettesítsd be a furával, mint sültkrumpli +fagyi kombó)
 Retteg a zombi apokalipszistől.
 Bohócok... pls don't hurt me
 Gitárja a mindene - kreatív természet, aki őskáoszban él.
 Dohányzik.. Igen. Nem tudtad? Már 2 éve.
 Imádja kólát, de csak a Coca cola-át.
 Válogatós és finnyás. Igényeli, hogy levágják a kenyér szélét, a pizza véget is otthagyja. Imádja az édességet, főleg a csokis sütiket, gyomorrontásig képes zabálni.Aktuális állapot:
hangulat: FUN! Mókás és bulis hangulatban

Illat: Old spice

öltözet:Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.07.24. 16:09:44

Üzenet küldése