A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dallos Bence

 
Beosztása:


Nem: Férfi
Életkor: 21 (születésnap: június 11.)
Testalkat: 175cm nyurga, átlagos testsúllyal.
Vonások: A férfias markánságot kölcsönző arcélek, még gyermeki vonásokkal elegyednek. Komisz kis kópé, arcán állandó pimasz vigyor bujkál.
Szem: Egyszerűen csak barna, mint a populáció nagy többségének.
Haj: Se nem egyenes, se nem göndör, barna, gyapjas lobonc. Fésülködni nem szeret, s a fodrászt is nagy ívben kerüli, ha teheti. 2013 nyarára kiszőkült.

Általános öltözet
Amint őrült kamaszkora kezdetét vette, felfedezte a ruhásszekrény rejtelmeit. Először is a rocker stílussal kezdte, majd jött a military, secondhand munkaruházatiból bezsákmányolt pár gyakorlót, bakancsot és a legfontosabbat, a szimatszatyrot! Eltelt 1-2 év, s lecsengett e két korszak, rappel nem próbálkozott, az a patkányképűek reszortja - ahogy Bence mondta. Ma már csak simán Helyi Menő Csávó. >.<
Egyébként nagy Superman mániás, akad jó pár nyomatos póló. Leggyakrabban a farmer, póló, dorkó az ütő kombó!

Első benyomás, kisugárzás
Igazi mókamester, kész tréfabetyár, be nem áll a szája, folyton dumál. Piszkál téged, ha épp úgy esik jól, na nem gonoszkodásból! Imádja partikat, rendszerint felpezsdíti a bulikat. Ne felejtsd el meghívni! Bár tök mindegy, esetek többségében a hívatlanság nem akadályozza meg.

Leírás
Adatok:

Név: Dallos Bence
Becenév: Bencó, Bencus, Bendegúz, Ben, Super B, „Dalos Lantos Bence”
Ne hívd így!: Dallas Bence
Született: 1998. június 11. Miskolc
Pálca: Mogyoró, griffkarom maggal.
Család:
Édesapja: Dallos Nádor
Édesanyja: Dallosné Kováts Szilvia
Testvérei:
Húgi: Dallos Babett, Neredin (A brokkoli őrült)
Báty: Dallos Benjamin, Karpena (Na, most mond meg, hogy ő bátyám és nem ikrek vagyunk. :D)
BFF: Orsay Gemma - Dzsemi


Előtörténet:

Miskolcon látta meg a napvilágot, a Dallas Dallos család középső, szendvics gyermekeként. Kétszer olyan rossz volt, mint bátyja, már a kezdettől fogva. A három gyermek együtt pedig egyenesen kész katasztrófa. Nem volt nagy hely, ahol marcangolhatták egymást, és ostromolhatták a környezetüket. Így feles energiájukat kénytelenek voltak levezetni a kis panellakáson és egymáson. Sajnos házikedvencet sosem tarthattak, Bence minden vágya volt egy kutya, vagy legalább is valami, amit gyomrozhat. Édesanyjuk határozottan kiállt amellett, állatnak nincs helye a lakásban. Kivéve Vuclit, a család ezer éves, satnya kis hollóját. Aki eredeti nevén Csuszli, ám Dallosék Bencéje képtelen volt kimondani, így ragadt a madárkán a Vucli név.
Mágiája igen hamar megmutatkozott, ám szorgalomnak sosem mutatta jelét, ahogy képességei sem voltak kiemelkedőek, előkészítő tanulmányait mégis a Miraxban kezdte, ahol megismerkedett későbbi legjobb barátjával Dzsemmával. Tizenegy éves korától egyenes út vezetett a Martionba, követve bátyját. A lelkek tükre a bátor kis farkasok, a Ferfex népe közé osztotta be, s a mai napig ott pengeti Bolondos Dallamit.


Szabadidő:

Szabadidejében előszeretettel hódol kedvenc szenvedélyének, hű gitárját pengeti nagy lelkesen. Tízéves kora óta hű társa a gitár zene, gitárjait (mert sajnos nem mind volt tartós darab) mindig elnevezi. Mostanság szívesen sportol, a hobbiszerű léglabdázás mellett, edzi „lelkének templomát”, a testét, hisz a csajok a Hot Body-ra gerjednek. Ha épp nem a felsoroltakat míveli, egész biztos kockul, olykor egész napokat. Kezdetben utálta a guitar herot,- nyomi, aki tolja.- Hisz szegény oly béna volt, holott az igazit prímán nyomatta. Egy hétig kockult rajta, mire kitanulta.


Szociális háló:

Orsay Gemma - It's not a love song..
A Miraxban ismertem meg, ott kezdődött minden...

"Öcsém, hogy ez a csaj milyen idegesítő! - Feszt nyomja feszkót, mit csináljunk!! Pedig nem is ő a hetes. És ha kirúgjuk az ablakot Tibivel és Zolikával? Nagy ügy, majd vissza varázsolják.."

"Nem hiszem el! Nem hiszem el! Mellém ültették! Egész nap piszkál.. A lányok olyan idegesítők és olyan gusztustalan édes illatuk van. szegény Dexter, Dee Dee biztos legalább ilyen idegesítő."

"Miért is nem ülhettem a Tibi mellé?! Folyton megcsap azzal hosszú szőke hajával. Legközelebb meghúzom!!"

"Már megint szekál! Ez nem igaz! Majd csinálok házit, ha akarok. Nekem a másolás is megteszi. Mondtam neki, oldja meg ha ennyire zavarja, erre felfújta magát. Mit érdekli? Mindjárt megbököm a rotringgal.."

"Annyira idegesítő! Nem elég, hogy egy padban ülünk, folyton ide jön hozzánk spanolni! Hát nem látja, hogy tazózunk!? Lányok! Lányok! Földi boszorkányok!"

"Ma bevertem Lala képét, ő meg fellökött. A tanítónéni nagyon mérges volt, Lala meg bőgött. De így kell neki! Belökte Dzsemmát a sárba és nagyon csúnyát mondott neki. Dzsemnek szoktam csúfolni, és lekvárnak. Néha a haját is meghúzom, kiborítom a tolltartóját és cikizem a lányos dolgai miatt. De az egészen más..."

"Mostanában egyre kevesebbet veszekedünk Dzsemmával, még az illatos radírját is kölcsön adta. Én meg elmagyaráztam, milyen pokémonokkal érdemes harcolni. A térválasztó barikádot is levettük, már csak egy vonal jelzi a határt. A tanárnéni is megdicsért minket. Azt hiszem, nem olyan idegesítő, mint a többi lány..."

"Dzsemma elment. Kiderült, hogy hydro. De jó neki! Vicces, mindig azt játszottuk, ő Misty. Neki adtam a squirtle kártyámat, és azt mondtam ő lesz a víz pokemonom."

"A suli.. Nagyon unalmas. Nem tudom, miért. A bátyám is Martionos már. Megvertem Zolikát, Petit, Zalánt és Lala is kapott egyet. Kint fociztunk a salakon. Tiszta kosz lett mindenki. Büntetést és intőt kaptam a tanárnéniktől. Dzsemma hibája! Nem is..Nem is teszik nekem! Nem is járunk! Az gusztustalan! Utálom, hogy hydro és utálom a hosszú csapkodós haját is! Meg a gusztustalan édes illatát..Olyan cukros! És hogy folyton parancsolgatott!!"


Bekerültem a Martionba és Ferfexes lettem! Imádom ezt az ösvényt, azóta is. Dzsemme pedig.. Ő is Ferfexes, a legjobb barátom.. azt hiszem. Furcsa, hogy egy lány a legjobb barátom. A lányok törékenyek, nyápicok és sokat nyávognak.

Amit érdemes róla tudni:

 Álmában szokott beszélni és enni.
 Ha sokáig cipőben van, legyen az bőr, vagy kínai gagyi, büdös a lába. Olyan bukéja van, akár egy minőségi, meglett korú sajtnak.
 Olykor teli szájjal beszél.
 Szeretne egy kutyát.
 Szereti a húgát piszkálni – borzasztó az a brokkoli, mindig kitalál valami hülyeséget vele.
 Nem bírja a vért, a szagát se.
 Imádja kólát, de csak a Coca cola-át.
 Válogatós és finnyás. Igényeli, hogy levágják a kenyér szélét, a pizza véget is otthagyja. Imádja az édességet, főleg a csokis sütiket, gyomorrontásig képes belőlük zabálni.Aktuális állapot:
hangulat: Zavarodott, zaklatott

Illat: Old spice

öltözet:Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.07.24. 16:09:44

Üzenet küldése