A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dallos Benjámin

 
Beosztása:
Nem: Férfi
Életkor: 21 (születésnap: április 01.)
Testalkat: 182 cm magas, és kb. 80 kg. Látszik az alkatán, hogy sportol. Vállas, szálkás, feltételezhetően erő is van benne.
Vonások: Férfias arcvonások, amibe keveredik némi pajkos és rosszcsontos vonás is.
Szem: Meleg barna szemek, barna szemöldök és hosszú, barna szempillákkal, mosolygós játékos tekintettel.
Haj: Se nem rövid, se nem hosszú, dús szőke, egyenes haj. - A hajtövek barnák. (Az az eredeti hajszíne.)
Általános öltözet
Szeret öltözködni, habár nem metroszexuális. Csak épp megvan benne egy szükséges mennyiségű hiúság.
Az esetek többségében farmernadrágokban, pólókban és ingekben látható.
Nem szereti cipzáras pulcsikat, ebből kifolyólag a pulóverek ezen fajtáját hanyagolja. - És különben is, sokkal jobban szereti, amikor a pulcsit levéve kócos a haja. - So sexy! - Ezen kívül ha teheti inkább inget vesz fel...
Cipők terén a tornacipőket preferálja, de ezen belül is különböző fajtákat.
Nagyon szereti a csuklópántokat, mellényeket és nyakkendőket is.
Szereti a vadabb rocker stílusú darabokat is, akár csak az elegánsabb viseletet; persze a legkényelmesebb az a saját stílusa azaz az ing+farmer+tornacsuka kombó.
Jobb kezén általában kedvenc MagIceSwatch díszeleg, ami nap mint nap változtatja a színét.
Első benyomás, kisugárzás
Szinte majdnem mindig egy kaján mosollyal az arcán láthatod. Igazán pozitív jellemvonásokat nézel ki belőle; sőt még az a gondolat is megszületik a fejedben, hogy szimpatikus, még akkor is, ha éppen sikerül elkapni azt a bizonyos csibészes, gonoszkás villanást a tekintetében, ami a rosszban sántikálás jele. Persze azért van benne némi udvariasság is, aminek egy részét az anyja nevelte belé, a másik részét pedig kitapasztalta.
Hamarosan az is kiderül, hogy nagyon szeret csipkelődni és szekálni - legkedvesebb áldozata Babett, a húga.
Ha bulis helyen futsz össze vele, egyből sikerül levonni a következtetést, hogy szeret csajozni és szórakozni is.
Mély hangja kellemes a fülnek, sportos alkata és termete ad egy kisebb biztonságérzetet az embernek.
Természete nyílt, így hamar sok jelzőjét megismerheti az ember, mint például: magabiztos, gondoskodó, figyelmes, hülye, őrült ugyanakkor gyanakvó és nem könnyű felkerülni arra a listára, amin azok neve szerepel, akikért tűzbe tenné a kezét.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Fehérvári Fekete Fellegek (3)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák II. csapat

Leírás

* * * * *

Név: Dallos Benjámin
Becenév: Benji, Dallos
Született: 1997. április 1. - Miskolc
Pálca: Mahagóni, turultollal
Édesapja: Dallos Nádor
Édesanyja: Dallosné Kováts Szilvia
Testvérek: Bence (15 - Ferfex, 4. évf.), húg Babett (12 - Neredin, 1. évf.)
Magasság & súly: 182 cm & 80 kg
Szereti: A családját, a zenét, a gitárját, az alvást, a csajozást, az evést, az állatokat, a Coca-Colát, az egészségtelen kaját, a sportokat, az edzést, a napszemüvegeket, a nyarat, a hőséget, a strandokat és kitűnni a tömegből.
Nem szereti: A sírókat,a szomorúságot, a tanulást, ha Babettre szállnak rá és tanulni.

* * * * *

1997. április 1-én meglátta a napvilágot Miskolcon, miután sikeresen letöltötte a kötelező kilenc hónapját az anyaméhben.
A három Dallos kölyök közül Ő a legidősebb, utána következik a sorban Bence (15), majd a húga Babett (12). - Vicces, de mind hármuk keresztneve „B” betűvel kezdődik, amiből következik, hogy mind hármójuk monogramja „D.B.”.
Édesanyjuknak egyáltalán nem volt egyszerű dolga a két fiúval, majd később, mikor Babett is csatlakozott a családhoz… még inkább elszabadult a Pokol a Dallos familiában, mert a szülők, figyelmük és erejük nagy részét a legkisebb családtag nevelésébe és életben tartására fókuszálták. - A mágia megkönnyíti az életet, de a Dallos szülők életében csak egy kismértékű segítséget jelentett csupán.
A mágia hamar jelentkezett nála, aminek következtében a Mirarxban részesült némi előképzésben, majd tizenkét évesen végül beíratták a Martionba.
Az iskolai Lelkek Tükre, Karpena Kristóf ösvényére küldte. - Öccse a Ferfex, míg húga a Neredin ösvényeknek a tagjai. Ez is azt mutatja, hogy mennyire különbözik is a három gyerek.
Hogy a különbségek nem szülnek-e feszültséget? De! Olykor, de ez az olykor sok mindentől is függ! Például Babett brokkoliját már többször is megölte álmaiban és gondolatban, de tudja, hogy az a buta plüss nagyon fontos a lánynak, így csak a húga iránti szeretet miatt nem dobta még kukába, szakította szét… habár sokszor igen közel került ahhoz a ponthoz.
Öccse pedig olykor soknak tűnik neki, mintha hiperaktív lenne a kölyök. Kicsit pattogósnak véli „kis”öccsét.

Benji természete nyugodtabb, mint Bencéé. Az előbb említett Dallos fiúra inkább jellemző a hideg fej és a megfontoltság. Léptei is inkább kimértek, lassúak, de határozottak, ezért is szereti csínytevős terveit elmondani öccsének. Bence, szinte biztosan benne lesz az elméleti dolgok megvalósításában, sőt a fiú sokszor meg is valósítja mindazt, amit Benji csak kitalál. - Igen, olykor felbújtja öcsikéjét vagy legalábbis próbálkozik vele - mert viccesnek tartja.
Húgocskájával kapcsolatban, abban a reményben van, hogy hamarosan kinövi majd ezt a plüss-brokkoli-Ina mániát, mert a suliban mindenki furcsán néz a legkisebb Dallosra. Nem mintha zavarná, hogy meg kell védenie hugicáját, - hiszen addig is fitogtathatja az erejét,- de őt is elkezdték bélyegezgetni, ami viszont nincs nagyon ínyére.

Szabadidejét szereti sportolással, gitározással tölteni, vagy esetleg lányokkal szeret beszélgetni és flörtölni. De a bulik, a kártyázás is szerepel a kedvenc időtöltéseit tartalmazó listán, akárcsak a kirándulás és táborozás.
Az utóbbi időben még elkezdett besegíteni néhány helyen is, mint például a léglabda, illetve a talan sportok táborban, amik minden évben nyáron kerülnek megrendezésre.
Szereti a varázsvilágot, hogy tud varázsolni de a tanulásban nem jeleskedik; egy erős közepes szintet tart. Persze lehet, ha többet tanulna jobb is lehetne, de neki fontosabb a sport és a zene, amiben sokkal nagyobb talentumnak mutatkozik.

Social Network:
Bence: Ő az én sziporkázó természetű, olykor túl eleven és talán idegesítő kisöcsém, aki általában mindig benne van a „jó” dolgokban. Általában én kitalálok, Ő pedig megcsinálja, vagy besegít. Az agyi munkát mindenképpen én végzem… de neki viszont kockásabb a hasa - nem is tudom, hogy ezt hogy csinálja, pedig többet eddzek. - Oké, sok rosszat nem mondhatok Róla, mert párszor elvitte már a balhét helyettem!
Babett: Igen, Ő az a lány, aki egy plüss brokkolival rohangál, és aki úgy kezeli azt a játékot, mintha élne és rendelkezne valós személyiséggel. Na, Ő az én húgom. Tudom, hogy nem hétköznapi teremtés, de ha egy rossz szót is szólsz róla előttem, könnyen megeshet, hogy megkóstolod majd a fiú klotyó vizét. - A báttyakén alanyi jogom, hogy rendszeresen piszkáljam. Mások csak a felügyeletem alatt tehetik…
Gemma: Dzsemi… már régi motoros a csapatunkban. Sőt, szerintem már családtagnak is mondhatnám. Az idősebbik húgomnak tekintem. Rendes lány és persze ha bárki egy rossz szót szól róla vagy ellene, az nyugodtan számítson rám. //Karakterkép: Riker Lynch//

Aktuális állapot:
Csak épp a szakáll, nincs... XD

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.02.26. 13:50:53

Üzenet küldése