A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Daniel Constantine

 
Beosztása: Az Oswald König Akadémia tanára
Nem: Férfi
Életkor: 41 (születésnap: július 14.)
Testalkat: A hajdan volt szálkás izomzat már múló félben van, de széles vállai és viszonylagosan lapos hasfala arra enged következtetni, hogy valaha nagyon jó kondícióban volt. Ha mára már nem is egy erőember, odafigyel alkatára, nehogy elhízzon.
Vonások: Karakteres arca biztosan nyomot hagy az emberben, vagy ha nem az arca, akkor a teste és darabos mozgása. Daniel ugyanis sánta, testi fogyatékosságát pedig egy járóbottal igyekszik kompenzálni több-kevesebb sikerrel.
Szem: Egészen világoskék, enyhén mandulavágású.
Haj: Rövidre nyírt, barna haja van, bár időnként mikor megnő, hagyja egy kicsit és nem vágatja le rögtön. Nem áll neki rosszul egyébként, ilyenkor próbál valami formát zselézni neki, aztán megunja és megy a fodrászhoz.

Általános öltözet
Sportosan elegáns, szinte mindig zakó van rajta inggel. Tanítani is ebben szokott, és az utcán sem igen látni másban. Iskolai ünnepségekre felveszi az öltönyt nyakkendővel, otthon pedig pólóban és farmerben látható.

Első benyomás, kisugárzás
Mogorva, magának való alak, aki még maximalistának is tűnhet, és indokolatlanul magas elvárásokat támaszt diákjaival szemben. Sokan elkerülik, ha tehetik, mások inkább megpróbálnak vele jó viszonyt kialakítani, ami nem lehetetlen, de a férfi mindig csakis szakmai témákra szorítkozik és a tantárgyához kapcsolódó kérdéseket hajlandó megbeszélni velük. Az óráit és a vizsgákat illetően mindig lehet hozzá fordulni, kérdés, jótékonyan hat –e ez a hallgatók lelkivilágára.


Leírás


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.02.11. 16:04:52

Üzenet küldése