A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dankó Rita

 
Beosztása: a Neon Kanji Karaoke bár technikusa
Nem:
Életkor: 29 (születésnap: június 09.)
Testalkat: Százhatvanöt centi, nyolcvan kiló, azt hiszem ezt eléggé jól lefedtem. Jó helyen párnázott: mellben és széles csípőben.
Vonások: Ööö. Nem mondanád szépnek, de aki az egyedi vonásokra pályázik, megtalálja a számítását. Eléggé maszkulinná teszi az erőteljes állkapcsa, markáns orra, vékoyn ajkai, de mégis beazonosítod, hogy nő. Ráadásul szinte mindig sminkel.
Szem: Kék, nagy kutyaszemek, alapvetően árnyék ül alatta, de a festésnek hála a felső szemhéján is. Arcán ez a szép szimmetria a leginkább hangsúlyos, hosszú szempillákkal kiegészülve.
Haj: Eredetileg barna és egyenes szálú. Mindig hosszan, sokszor egyszerűen csak felfogva hordja. Van, amikor szőkére festeti.

Általános öltözet
Nőies vagy laza, nincs átmenet. Ha nőies, akkor nem vesz vissza. Színes, kihívó, mintás, feszülős, néhol talán még az ízléstelenség határát megközelítve. Érdekes módon mindez mégis összeegyeztethető vele. Ha laza, akkor a lehető legegyszerűbb, de színösszeállításban lányos. Sweatpants, farmer, sneakers, jumper, top... és minden egyéb angol ruhanemű nevét tudja ebben az esetben. Kiegészítők terén az arany felé húz, karikafülbevalóit szinte állandóan viseli, csörgős karláncokat is, és nyakbavalóból minimum kettőt, természetesen ugyanebből az anyagból. Az ajka fölött néha egy kövecske csillog, de piercing másutt is ékesíti.

Első benyomás, kisugárzás
Kicsit... közönséges. A kiejtése, a pesti, elharapott szavai, a viselkedése. Nem az a fajta, aki véka alá kívánná rejteni a hangulatát vagy a véleményét, mindig egy hordónyi energiát mozgósít akárhányszor megnyilvánul - mindig jól hallani és látni, amikor akar valamit. Feltűnő, de nem a feltűnő szépségével, ennek ellenére mégis elemien nő. Nem ő lesz a csapat esze, az is biztos, és nem mindig a jóindulat vezérli, hisz (mint minden egyszeri ember) ő is gyarló. De ezt tökéletes egyszerűséggel, a maga kispályáján műveli.

Leírás


Ikertestvérével látta meg a napvilágot vidéken, egy határmenti településen. Nagycsaládja (és ekkor még ő is) vásárosnaményi, de sok más rokonukkal ellentétben az ő szülei igen hamar Pestre vetődtek, hogy ott próbáljanak szerencsét. Hamar és már fiatalon belekerült a város vérkeringésébe, és ennek csak a Martioni elhívása vetett véget.

Kiderült, hogy testvérével együtt nagyon gyenge mágikus tehetséget birtokolnak, így megkezdődött nem túl eredményes, de kötelező oktatásuk a kastély falain belül. Bár a bátyjának kicsit talán több sütnivalója volt nála, a közösen rótt Karpena ösvényén nem erről híresültek el. Testvére volt a szelídebb, belátóbb lázadó, míg ő folyton kereste a bajt - de legfőképpen a kibúvót a tanulás alól. Nem segített a tény sem, hogy unokatestvére, Fatima két évvel fölötte járt, így sokszor csapódott hozzá is, de sosem elég szorosan.
Testvérével ezidőtájt, (a nagykamaszkor hajnalán, plusz, ahogy a fiúk bekerültek a képbe) lazult a kapcsolatuk. Rita volt akkoriban minden csúnya srác mentsvára: az utolsó pillanatig tartogatott, de biztos bulipartner, majd később, kikerülve épphogy egy érettségivel az érett felnőtt létre, a numera, amit nem nehéz megszerezni. Sosem támasztott nagy elvárásokat a férfi nemmel szemben, képes mindenkiben meglátni valamit, ami miatt még kedve is van kavarni az illetővel... ugyanis saját magával is tökéletesen tisztában van.

A Martiont követő életszakaszában - és igazából a mai napig is - nem tudja mit kíván igazán kezdeni magával, a karriertervezés mint fogalom nem is állhatna távolabb tőle... leginkább semmit nem szeretne, ugyanis nincs olyan igazi szakma amiben jól érezné magát. A meló meg egyszerűen büdös. Persze éhen halni senki nem kíván, a családja szűkös kereteivel nem tudja őt támogatni, így nincs más dolgozni kell, vagy máshonnan megszerezni a betevőt.
Volt sok minden: részmunkaidős árufeltöltő, közmunkás, takarító, de mindemellett kölcsönökből és szívességekből élt. Sokszor összecsapódtak a testvérével, hogy enyhítsék a lakhatás terheit, vagy osztozzanak a kaján, és mindig volt valahol egy pasas is, aki fizette az esti bulit, vagy a ruháit.

Az élete akkor kezdett nem épp éles, de legalább fordulatot venni, amikor az egyik állandó, nem túl jó bulihelyén összeismerkedett a zenét szolgáltató DJ-vel, aki bevezette a világába. Neki hála, és autodidakta módon fordult az elekrtonikus zene, a keverés felé, és csakhamar azon vette észre magát, hogy ő áll a pult mögött, fülessel a fején. A tanulásban sosem volt motivációja, de láthatóan meglelte az egyetlen területet, amitől nem unja halálra magát, és még valamennyit fizetnek is érte. Később ő vette át a pultot itt, megtanulta hogyan kell összekötni a hangosítást, meg tekerni a gombokat, nameg bepakolni a playlistbe a következő számot. A nem túl felelősségteljes, de szórakoztató munkakör arra sarkalta, hogy valami tisztább helyre is bedolgozzon... talán mégis lett horizont a szemei előtt, amit el szeretne érni.// Karakterkép: Lauren Socha //

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.01.21. 22:28:40

Ez a karakter a Neon Kanji Karaoke bár céghez tartozik.

Üzenet küldése