A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Daróczy Annaróza

 
Beosztása: a Núber Kutatóintézet alkalmaazottja
Nem:
Életkor: 34 (születésnap: április 10.)
Testalkat: Vékony, alacsony, de nőies.
Vonások: Átlagosan bájos, mosolya általában féloldalas.
Szem: Barna, figyelmes. Javarészt már a pillantása is gúnyos kicsit.
Haj: Narancsos-vöröses, hosszú, egyenes.
Általános öltözet
Mindig kényelmesen öltözik, de általában nőies ruhákat visel. Elég sok a kiegészítője is: nagykarikás fülbevaló, nyaklánc, gyűrűk. Munka közben azonban természetesen nem visel ilyesmit.
Első benyomás, kisugárzás
Pörög. Már ha látod, ahogy mozdul, mert aki csak egy kicsit is figyelmetlen, annak az lehet a benyomása, hogy illan egyik helyről a másikra. Tele van energiával, és eme energiáit általában arra költi, hogy kifürkéssze a gyenge pontodat, és mérjen rád némi csapást. Vagy ügyes kezével, vagy csípős nyelvével.

Leírás

A kocsmában sok mindenkivel találkozik az ember. Régi barátok, régi ellenségek, régi szerelmek. Vannak dolgok, amik nem múlnak az idővel. Tudod, nekem is van olyan ember, akire mindig emlékezni fogok. Ott van pölö a Rozi. Még a suliban ismertem meg, az egyetem alatt összejöttünk és sokáig voltunk együtt. Aztán persze kitáncolt az életemből. Utána ismertem meg Mártát, aki...

Hogy a Rozi? Na ő nem egyszerű lélek.

Először is azt kell tudnod róla, hogy kétféle embercsoport létezik a számára: az egyik, akin a nyelvét köszörüli, a másik pedig, aki hallgatja, és nevet... de csak azért, mert nem tudja, milyen gyorsan fordul majd a kocka. Az az egészben a legdurvább, hogy a végén megtanít saját magadon nevetni - ez végül is annyira nem rossz, igaz? Én is megtanultam.

Huszonéves Martionosoknak haloványan ismerős lehet, de csak azért, mert borzasztóan jellegzetes a maga kecses, hajlékony módján. Tudod melyik fajta: a tornatanárok kedvence volt, mindig ő mászott fel leggyorsabban a kötélen, aztán fent lihegett. Átszökellt a bordásfal tetején úgy, hogy az aerok is megirigyelték. Aztán kipirult arccal ült meg, diadalmas mosollyal, hogy ő lett az első. Kész a csaj.

Nade. Senki se lehet tökéletes. Ő például soha nem tudott varázsolni normálisan, és egy idő után elkezdte kigúnyolni azokat az embereket, akik semmi másra nem támaszkodnak meg semmi mással nem parádéznak, mint a mágiájukkal. Be akarta bizonyítani nekik, hogy ő a gyorsabb, nem a flancos pálcájuk. Azért ehhez egy pszichológusnak tuti volna egy-két szava, nem? Mert aztán ez a tüskés modor ráragadt, ő meg úgymaradt. Nehéz így barátokat szerezni, de azért neki néha sikerül. Sikerül... Bocs, elkalandoztam, mit kérdeztél? Ó, hogy utána? Figyelj, van pénze, azt csinált, amit csak akart. Kinéznéd belőle, hogy a művtörténet a bolondériája? Várj, ideidézem a képét.Ugye milyen kis bájos? Persze nem az a modell típus, de azért kedves. Na szóval. Művtörit tanult, mellette táncolt, és aztán közben valami harcművészetnek is nekiállt. Aztán... elváltak az útjaink. Ma annak a flancos Núbernek dolgozik, de hogy mit... Keresd meg, ha ennyire érdekel. Azt az egyet tudom még, hogy férjhez ment, igen. Daróczyné lett belőle.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.09.07. 21:59:00

Ez a karakter a Núber Kutatóintézet céghez tartozik.

Ez a karakter a Daróczy család tagja.

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése