A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Daróczy Lajos

 
Beosztása: Tanuló
Nem: Férfi
Életkor: 18 (születésnap: július 14.)
Testalkat: Hosszú is és vézna is. De mit vár az ember egy tizennégy éves arisztokratától?
Vonások: Csinos, szabályos, kékvérű, és megdöbbentően hasonlít a tükörképére az ikertestvérére.
Szem: Világos is, kék is.
Haj: Csavarodik, kunkorodik, rőt mint a róka.
Általános öltözet
Pont, ahogy elvárják, pont amennyire elegánsan muszáj.
Első benyomás, kisugárzás
Ő az a fiú, akire rávágod, hogy nyegle kamasz. Látszólag nem nagyon érdekli semmi, ha figyelmesen végig is hallgat mindenkit, a véleményét nem osztja meg nagyon. Az egyik legvalószínűbb válasz, amit kaphatsz, egy megértő biccentés, és egyszerű két szó: Te tudod.

Leírás

Család:

Rúfusz: Ő az apám. Fejtegetheted, hogy mit mond a genetika. Az az apád, aki felnevelt.

Rozi: Ő az, aki boldoggá teszi apát. Ő az, aki miatt mosolyog. Amúgy meg belevaló csajszi, én csak örülök, hogy ő is velünk él. Egybe tartja amit módszeresen próbált szétverni az élet.

Matilda: Bár sokszor nem volt itt, azért hiányzik. Most különösen, hogy férjhez ment, keveset van itthon. De azért rendszeresen hazalátogat, hogy velünk is legyen.

Anasztáz: Nem tudom pontosan hány nővel randizik, de az fix, hogy nem is az én dolgom. Mi inkább csak elkápráztatjuk a hölgyeit a virágokkal, és ha ezzel közelebb juttatjuk a bátyust a célhoz, hát az sosem árthat!

V:A tükörképem, pontos másom épp csak fordítva. Míg ő előre rohan én szólok, ha jön egy fa, mikor felkapja a vizet, lehűtöm, és ha nincs kedvem megmozdulni, majd ő húz hogy csináljunk valami érdekeset.

Személyiség: A Flegmatikus 12+

„Lassan járj, tovább élsz!”

Avagy értem én, csak leszarom.
Íp>Sokan mondják, hogy visszafogott vagyok. Nem hallani a véleményem, visszahúzódó vagyok. A fenéket vagyok visszahúzódó, épp csak a bátyáim azt tanították, hogy hülyékkel vitatkozni olyan, mint galambokkal sakkozni. Teljesen mindegy milyen jó vagy, az majd feldönti a bábukat, letojja a táblát és körbe körbe ugrálva hirdeti, hogy ő nyert.

Na meg, V mellett jobb is, hogy ha higgadt és kiegyensúlyozott vagyok. Az én nyugalmam nehéz megzavarni, és ez el is kell, különben már égszakadás-földindulás lenne a Varjúvárban és a suliban is.

Én szeretek nyugiban lenni a saját kis Tündérerdőnkben, elmélyülni a varázslatok és a tradícióm adta lehetőségekben. Meg úgy általában, elégedett vagyok az életemmel, és nem látom okát, miért kéne bárhova is sietni.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.03.17. 00:23:39

Ez a karakter a Daróczy család tagja.

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése