A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Daróczy Vilmos

 
Beosztása: Tanuló
Nem: Férfi
Életkor: 19 (születésnap: július 14.)
Testalkat: Az tuti, hogy nem a robosztus alkatáról ismerszik meg. Nő, mint a bolondgomba, már a 180 centit is elérte, bár ez a növekedés csak hosszában, nem széltében éri.
Vonások: Tiszta Mordai. Nem beszélve róla, hogy tisztára az ikre. Milyen meglepő, egy petéből vannak!
Szem: Kék is, világos is.
Haj: Söndörödik, pöndörödik, nagyon vörös, mint a róka.
Általános öltözet
Alkalomhoz illő. Ha muszáj, elegáns, egyébként meg tipikus tizenéves. Ha meg kint vannak a mocsárban vagy az erdőben, bármi, ami megfelelően összekoszolható.
Első benyomás, kisugárzás
Ő az a fiú, akire tipikusan rávágnád, hogy tűzjegyű. Nyílt tekintet, határozott tartás, céltudatos arckifejezés. Könnyen elragadják az indulatai, belelovalja magát a helyzetekbe, és rosszul viseli, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy ő szeretné.

LeírásCsalád:
Rúfusz: Tudom, hogy nem az apám, de attól még Apa. Nem érdekel, akkor is Apa!
Rozi: Hát az tuti, hogy Apa jól választott. Jó fej, és megetet. Azt hiszem, hogy ez a jó családi viszony alapja.
Anasztáz: Áhh, akkora arc a bátyus! Mindig csinálunk neki virágot L-el, ha kéri. Kell a csajoknak. Szerintem nagyon vagány.
Matilda: Hát, irtó cuki egy nővérem van. Persze most már takaros asszonyka, mert elvette az a Sokoray. Na hát annak is elgurult a gyógyszere.
L: Olyan mint én, csak tök más. Ha én az éjszaka vagyok, ő a nappal. Ha én rombolok, ő épít. Ha én ideges leszek, ő lenyugtat. Ez olyan iker dolog, most mit magyarázzak rajta? Ha nem érted, nem érted.

Személyiség:

A kolerikus
Tudom, ki vagyok, és mit akarok!
Örökmozgó vagyok, mindig csak a célt látom, az akadályt szinte sosem. Arra van L, hogy ő lássa. Én csak megyek előre a fejem után, és majdnem mindig célt érek. Ha meg nem, rólam aztán senki nem mondja, hogy nem tettem meg mindent, de MINDENT a cél érdekében. Kitartó, határozott, vezető típus, ezt szokták mondani rólam. Imádok mindent irányítani, a kezemben tartani. Ezért is szeretem annyira a mi kis Tündérerdőnket. Eldugott egy hely, mi építettük magunknak és az állatoknak hosszú évek alatt. Mindig javítunk, hozzáteszünk valamit. Sokkal menőbb, mint amit Tolkien leírt, de úgy se mutatjuk meg, mert semmi közötök hozzá.
Imádom a változást, mindig minden változik. A spontaneitás meg a kedvenc reggeli fogásom a narancslevem mellé. Mindig utánamegyek a dolgoknak, bele vágok, nem hátrálok. Kezdeményezek, ha kell, és általában kell, mert az emberek totálisan nyuszik. A versengésért is oda vagyok, főleg ha én nyerek. Ezer meg ezer emberrel tudnék beszélni, csak éppen állítólag ijesztő tudok lenni ezzel a hozzáállással. Hát, ő bajuk.
Oké, néha tényleg… átesek a ló túloldalára. És van olyan, hogy kicsit… hangosabban fejtem ki a véleményem, mint kéne. De ha egyszer nekem van igazam! Nem félek konfrontálódni, neki megyek bárki elképzelésének, ha nem tetszik. Nem fogok úgy ugrálni, ahogy egy alapvetően hibás koncepcióra épülő elképzelés diktálja.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.03.17. 00:26:13

Ez a karakter a Daróczy család tagja.

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése