A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Darvasi Miriam Vilja

 
Beosztása: ELTE EMK, Komponenstan, a L.I.F.T. telefonos munkatársa
Nem:
Életkor: 27 (születésnap: május 22.)
Testalkat: Közép magas, nőies.
Vonások: Nem éppen baba arcú, de szépnek mondható. Ismertetőjegye az alsó ajka alatt, bal oldalon található anyajegy.
Szem: Fakó, kékes-szürke árnyalatú, mindig mosolygós csillogású.
Haj: Festett fekete (eredetileg barna), általában enyhén hullámos, hátközépig érő.
Általános öltözet
Jellemző rá a divatos, nőies öltözködés, de emellett igyekszik a kényelmet is előnyben részesíteni. Nem kedveli a feltűnő színeket, pirosat, rószaszínt. Sem a slampos melegítő, sem a kosztüm nem az ő világa. Igyekszik mindig alkalomhoz illő lenni, de a normál napokon sem fog lemondani a csinos megjelenésről.
Első benyomás, kisugárzás
Kedves és aranyos. Igen beszédes, igyekszik mindenkivel kapcsolatot teremteni. Minden boldongságban benne van, szeret gyerekekkel bohóckodni, s minden játékban benne van. Mondták már, hogy ideje lenne, ha benőne a feje lágya, de esze ágában sincs teljesen felnőni. Mindig marad benne egy adag gyerekesség és naivitás. Szeret beszélgetni, fecsegni, filozofálgatni. ^^


Leírás

Átalakítás alatt! ^^Miriam adatai:

Név: Darvasi Miriam Vilja //anno: Miriam Lexus//
Becenév: Mirci, Miric, Mirille
Született: 1992. május 22., Eger
Háttér: Mágusszármazék
Pálca: 9 hüvelykes mahagóni (+2 tűz), loreleihaj maggal (+2 bűbáj).

Család
.:Szülők:.

-Darvasi János (1969. 01.05., Miskolc), magyar származású varázsló. Foglalkozása szerint csillagász, a MCSE (Mágusok Csill.-i Egy.-e)tagjaként végez kutatásokat. Bejegyzett abeomágus, farkassá tud válni.
-Dorogi Leila (1967. 08. 24., Miskolc), magyar származású boszorkány. Foglalkozását tekintve gondozó, egy mágikus lényeket befogadó menhelyen.
.:Testvérek:.
-Darvasi Balázs, Bence (1989. 09. 08., Eger), ikrek. Bence gemmárius, Balázs léglabda játékos. Utóbbi nagy vágya, hogy egyszer edző lehessen.
-Darvasi Márk (2004. 02. 07., Eger), a legkisebb családtag.
.:Állatok:.
-Zoé – csíkos mókus, Zakariás (Zack) - beszélő, erdei mókus. //Utóbbit Rossel Norberttől kapta.//


Előtörténet:


Miriam ’92 májusában látta meg az éjszakába burkolózott egri kórház szülőszobájának neonfényeit. Harmadik gyermekként, s egy szem lányként érkezett meg a Darvasi családba. Életvidám, mosolygós kisgyermek volt, melyen az évek sem sokat változtattak. Sokat bohóckodott ikertestvéreivel, de nem sikerült csínytevésben a nyomdokaikba lépnie. Varázslók között nevelkedett, így a mágia természetes volt számára, bár szülei otthon nem igazán engedték varázsolni, ahogy sokan másokat sem.
Az évek hamar teltek, s amint betöltötte a 11. életévét, elérkezett az idő, hogy szüleivel együtt iskolát válasszon magának. Első perctől kezdve nem volt kérdés, hogy ez a Martion lesz, ahová amint lehetett, be is iratkozott. Izgatott volt az utazást és az új helyet illetően, de sikerült hamar beilleszkednie. A Lelkek Tükre a Lortonosok büszke népéhez sorolta, melynek nagyon örült, hiszen édesanyja és bátyjai is ezen az ösvényen jártak annak idején. A legtöbb akadályt zökkenőmentesen vette, a legtöbb tantárgyból igen jó eredménnyel végzett. Ebben persze iskolatársai is nagy segítségére voltak.
Negyedikes korára sok barátot szerzett, túlesett az első nagy szerelmen, s egyre több lehetőséget láttak meg benne tanárai, ösvénytársai is. "Karrierje" egyre feljebb ívelt, kinevezték Repüléstan tanársegédnek is - már ekkor is nagyon szerette a repülést és a léglabdát is. Megalakulásuk óta rajong a Veszprémi Villámló Vércsékért, akiknek vezérszurkolójává is vált -, ám ebben az időszakban sok sajnálatos esemény is történt, többek között családi okokból egy évre meg kellett szakítania tanulmányait.
Miután visszatérhetett az iskolába, úgy érzte, ismét otthon van, s a régi falak is ugyan olyannak tűntek, mint régen - bár ez koránt sem volt így. Megrázta a hír, mikor megtudta, hogy távollétében szeretett ösvényvezetője – Dombóvári Endre - elhunyt, és több évfolyamtársa is máshol folytatta tudásának gyarapítását. Mindezek ellenére hamar sikerült újra megtalálnia a helyét. Visszatérése után nem sokkal az ösvény vezetősége diákmentorrá tette, mely címet büszkén viselt. Tenni akarása olyan erős volt, hogy a Diák Tanácsba is belépett, ahol nagyon élvezte a közös munkát társaival és tanáraival. Végzős évében talált rá a szerelem méghozzá Tátrai Tamás személyében. Ez a kapcsolat azóta is tart, a két fiatal azóta már összeköltözött, s boldogan élnek, míg meg nem halnak. ^^
2011-ben aztán fájó szívvel ugyan, de befejezte Martionos tanulmányait. Mindaddig rengeteg kitüntetést és titulust tudhatott magáénak, melyeket azóta is büszkén őriz.
//A leghosszabb kisvonat egy darabig, userke is büszke. ^^
Ezek a következőek, hogy az utókornak is megmaradjanak:
Diákmentor, TársasJátékos, A DiákTanács tagja, Arany Mókus, Mókuscsászárnő, A Veszprémi Villámló Vércsék vezérszurkolója, Tiszteletbeli Ferfexes, Tiszteletbeli Neredines.//

Miután kireült a Martionból, okosodását az ELTE Elméleti Mágia Karának Komponenstan szakán folytatja, életét pedig jó háziasszonyként szerelme oldalán tölti, ha éppen nem munkahelyén próbál helyt állni és L.I.F.T.-t küldeni a "rászorulóknak".Aktuális állapot:

Öltözék:
Lenge, virágmintás, nyári ruha...
Mindezekhez szolíd smink, ajakápoló és rendezett loknik társulnak.

Felszerlés: -

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2005.03.11. 12:31:53

Ez a karakter a L.I.F.T. céghez tartozik.


Ez a karakter rendelkezik egy Majoránna nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése