A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Deák Anita

 
Beosztása: Biztonsági őr
Nem:
Életkor: 38 (születésnap: augusztus 07.)
Testalkat: Átlagos magasságú, vékony, csak a mozgásán látszik, hogy kifejezetten izmos.
Vonások: Bájos, nőies. Soha nem következtetnél belőle a foglalkozására.
Szem: Sötétbarna, kicsit mandulavágású.
Haj: Barna, egyenes tincsek, finomszálú, puhajú.
Általános öltözet
Munkában is, hétköznap is az egyszerű, kényelmes öltözetet kedveli, de lehet, hogy női kedve úgy tartja, hogy aznap, amikor találkozol vele, akkor kellemesen elegáns.
Első benyomás, kisugárzás
Kellemes látvány, kecses mozdulatok. Nagy a szája, nyílt, sokat dumál. Nevet, mérgelődik, szemtelen - ami a szívén, az a száján. Meg van verve némi hőskomplexussal, ezért előfordulhat, hogy úgy ismered meg, hogy megment.
Valami furcsa szag is körbelengi. Ha kicsit jobban látsz az átlagnál //9-es észlelés fölött//, akkor azonnal tudod, hogy a kisasszony likantróp.

Leírás

Hol találkozhatsz vele?
Budapesten belül meglepően sok helyen. A Harapnivalóban dolgozik mint biztonságis, és a Königre jár - érdekes kettősség. Elsőre nem néznéd ki belőle, de ha formában van, akkor egy kézzel eltöri a nyakad, és még mosolyog is mellé.

Hova vidd randizni?
Moziba, moziba, moziba. Imádja a filmeket, imádja a moziélményt, a pattogatott kukorica sós-vajas illatát, a méregerős-savanykás paprikát meg a sajtszószt.

Milyen vacsorával várd?
Lehetőleg valami látványkonyhával, ahol időben tud szólni, hogy ne süssék túl a húst. Abszolút diszkrét egyébként ezügyben, képes nekiesni késsel-villával az éppcsak átmelegített nyers hamburgerhúsnak.

Honnan lehet ismerős?
Háttérből leginkább, ha dolgozik. Kocsmában, bárban, koncerten alkalomadtán biztos, hogy megfordult már melletted. Mágusok öt-tíz évvel ezelőttről emlékezhetnek arra, hogy megfordult a Martionban is - de mintha magántanítványként mozgott volna.

//A képeken Ferenczik Anita látható, köszönöm a képeket Neki!//

Aktuális állapot:
Tornacipő, könnyű nadrág, atlétaszabású felső.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.10.17. 00:20:19

Üzenet küldése