A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Deckner Bendegúz

 
Beosztása: Csontváry hallgató, Színművészet


Nem: Férfi
Életkor: 19 (születésnap: január 07.)
Testalkat: Nem nyúlt olyan langalétára mint körülötte mindenki, de valószínűleg nem is bánja, hogy kimarad a béna szédelgésből, amit a hirtelen nyúlt végtagok váltanak ki. Erősnek sem lehet mondani, de azért nem szakad meg ha vállon veregeted.
Vonások: Felvont szemöldök és kifejező homlokráncolás jellemzi főleg, de mimikája a lehetőségek tárháza. Persze ebbe a telefogas vigyorok nem tartoznak bele.
Szem: Elég egy pillantás, hogy elszégyelld a létezésed vagy piedesztálon érezd magad. Kérdés, hogy rád néz-e vagy a mögötted tükröződő alakjára.
Haj: Fél órás szeánsz eredménye, hogy minden áldott nap teljes pompájában láthatod a tökéletesre zabolázott kócokat.
Általános öltözet
Azt hihetnéd, hogy valamiféle öltöztető stáb állítja össze a szetteket, amiket nap mint nap visel. Még a pizsamája is olyan, hogy ha rátör valaki éjjel akkor ne kelljen szégyenben maradnia.
Teljes a mánia egy-egy új kollekciós sportcipő vagy vagány napszemüveg iránt és nem sajnál órákat eltölteni olyan üzletekben amik cseppet sem kímélik a pénztárcáját.
Első benyomás, kisugárzás
Kedves fiúnak tűnik, a maga összes mesterkélt mozdulatával. Kimért mosoly a köszönés mellé, óvatos mozdulattal feltolt szemüveg és feszes tartás. Kevés fiúnak van olyan jó tartása, mint neki!
El tudsz vele beszélgetni és látod, hogy szeretne barátkozni veled. Vágyik arra, hogy megkedveld, ez pedig nem is olyan nagy kihívás. Tisztelettudó és intelligens, emellett remekül bókol és soha nem illetlenkedik.
Más kérdés, hogy mi zajlik a fejében és miket hallasz róla. Állítólag sokszor hallani, hogy dühöng, mindenféle csipri-csupri dolog miatt. Azt is mondják, hogy felettébb indulatos és fejlett szókincse van ha káromkodásokról van szó.

Leírás

Megjelenik a randin, ez egy plusz pont mindenképp. Aztán kinyitja az ajtót és előre enged. Óha! Szemed, szád eláll. Leültök, mosolyog. Kedves fiú lehet; a gesztusai ezt igazolják. Feltolja az orrán a szemüvegét, közben megdörzsöli kissé az orrnyergét, mint egy macska. Elidőzik rajta a tekinteted. Aztán megrázod magad és idegesen köhintesz.
Ideje beszélgetni.
- Szereted az ACDC-t?
- Dehogy, egy számukat sem ismerem.
- Akkor miért olyan a pólód?
Lenéz magára, mintha csak nem tudná, hogy miben jött el otthonról. Biztosra veszed, hogy ez csak álca, mert mindene tökéletesen passzol. Az egész fiú olyan, mintha egy címlapfotózásról esett volna eléd. Elszégyelled magad a szürke pólód miatt, na meg mert nem waxoltad be a cipőd. Így most olyan mintha kopott lenne. Inkább behúzod a szék alá.
Közben azon kapod, hogy felvont szemöldökkel mered rád, mintha te lennél a leghülyébb a földön. Mázli, hogy megjelenik a pincér felvenni a rendelést mielőtt belefogna a kis monológjába a STÍLUSRÓL. Inkább leadod a rendelésed; egyszerű cézár salátát és narancslevet kérsz. Odafigyelsz magadra. Amíg beszélsz ő az étlapot böngészi, holott minden lányt ide hoz. Te ezt ugye nem tudhatod, de a pincér sóhajt egyet mikor felé fordul. Csak egy széles mosollyal jutalmazza, amit akárhonnan nézel: édes. Tökéletesen megnyerő is lehetne. De megszólal, sajnos.
- Csirke kombó tálat kérek, ha lehet akkor csípős szósz nélkül, kis ketchuppel, inkább majonézes típus vagyok. Ásványvizet, szénsavmentest, mert nem szeretem ha rápattog a szemüvegem lencséjére. Köszönöm!
Mindenesetre a pincér mentségére szóljon, pofavágás nélkül jegyzetelt. Biztos lehetsz benne, hogy odabiggyesztett egy PARASZT AZ ÖTÖS ASZTALNÁL megjegyzést. Valószínűleg a sarokba, amit lehajtott. Mint az emlékkönyvekbe, mikor beírod, hogy TITOK, majd mikor felnyitja ott figyel a szemrehányó üzenet, hogy "Te kis piszok, hát nem látod, hogy titok?" Unalmas poén de mindenki szükségét érzi annak, hogy ellője. Közben odafordulsz hozzá és látod, hogy választ vár. Elmerülsz a gyönyörű szemeiben mielőtt rájönnél, hogy fogalmad sincs mi volt a kérdés.
- Szóval ötödikes vagy? Idősebbnek tűnsz.
Reméled, nem vette észre a terelést. Örülhetsz mert szeret magáról beszélni.
- Anyám szerint pedig örülhetek a babaképemnek. A modell szakma most zabálja ezt a stílust. Nem egy ügynökség akart már szerződtetni.
Te jó ég, mit keresel egy ilyen srác mellett? Felteszi a kezét az asztalra, mintha csak a tiedet akarná megfogni. Egy pillanatig a torkodba ugrik a szíved de rájössz, hogy ott van a markában az almás mobil. Már készül lefotózni a kosztot instagramra.
- Mit is mondtál, melyik ösvény?
Áldod, hogy már elballagtál na meg zavarba hoz, hogy mégis itt ülsz egy csodaszép kisfiú mellett.
- Karpena.
Mindent értesz.
Összességében mégis jól érzed magad. Vicces a srác és hozzá tud szólni szinte mindenhez. A jövőjét tekintve határozottan ki meri jelenteni, hogy messzire akar költözni. Mondjuk New Yorkba. Az sem zavar, hogy sablonos az egész.
Nem megy mélységekbe és csak akkor jön ki a sodrából amikor szénsavas vizet kap. Mintha még a tekintete is elsötétülne és biztosra veszed, hogy visszajön majd beírni a panaszkönyvbe. Még azt is megmered kockáztatni, hogy a pincér zuhanásának hátterében egy jól irányzott átok áll; a lényeg, hogy utána megnyugszik. De pálcát nem láttál nála, szóval nem vagy biztos az egészben. Meg amúgy is! Nem lehet ilyen gonosz ez a szép ember!
Hazafelé azt gondolod már, hogy talán mégis. Ha kedves lenne, nem úgy búcsúzott volna el tőled, ahogy; közölve, hogy nem volt maradandó a randi és soha többet nem keres majd. Ne is várd! Azért te várod.


//Karakterkép: Blake Steven//
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Pécsi Pálinkás Pingvinek (3)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Mosoni Mutáns Mongúzok

Leírás


Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2017.01.23. 20:24:21

Üzenet küldése