A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dernovics Tímea

 
Beosztása: Gemmárius, Mágikus katasztrófaelhárítási osztag
Nem:
Életkor: 32 (születésnap: november 16.)
Testalkat: magas, vékony, ruganyos
Vonások: vékony, kellemes arc, hegyes áll
Szem: szépkék
Haj: hosszú, szőke, ápolt
Általános öltözet
Szereti a sportos, kényelmes darabokat, de egy fekete miniruha is simán ott van a szekrényében. Mindig amihez épp kedve van, vagy ami épp praktikus.
Első benyomás, kisugárzás
Szőke cica. Abból a fajtából, aki csinos, és jól öltözik, de nem elég szép ahhoz, hogy valaki babája legyen, tuti nem ért semmihez.


Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

Második generációs mágusszülők egyetlen gyermeke, aki nagy lelkesedéssel vetette bele magát a varázslás tudományának megismerésébe. Ferfex ösvényét boldogította, legalábbis három évig, amíg ki nem derült, születésétől fogva örökölt képességét az idő előrehaladtával egyre kevésbé tudja kontrollálni. Szülei komoly anyagi nehézségek árán beíratták a Tehetséggondozóba, ahol megtanulta uralni erős vadmágiáját, és elsajátította a manadinamika és a drágakőmágia alapjait. Mégis, egyértelmű volt, hogy érettségi után nem maradhat az iskolában, szülei nehezen finanszírozták volna, és a figyelme is másfelé fordult. Ráadásul, bár mágikus képességei figyelemre méltóak voltak, a tanulással meggyűlt a baja.

Sikeresen felvételizett az Oswald König akadémiára, és megtalálta életcélját a katasztrófavédelem területén. Hogy a legtöbben tehetetlen szőke nőnek nézi, nem zavarja, ő tudja mire képes, és bizalmával csak azokat ajándékozza meg, akik rászolgálnak. Jó szakember, és egy biztos, mindig megtesz minden tőle telhetőt, hogy megvédjen másokat, még ha azok esetleg nem is érdemlik meg.

Katakterlap

Hiába tűnik úgy, nem egy gyenge virágszál (Fizikum 11), valamint meglehetősen ügyes, és gyors mozgású. (Ügyesség 13), bár néha nem veszi észre a fától az erdőt (Észlelés 8). Csinos, és kellemes a megjelenése, de nem egy bombázó (Megjelenés 11), és nem ijed meg a saját árnyékától (Akaraterő 11). Lehet, hogy nem egy nagy koponya (Intelligencia 11), talán ezért is támaszkodik szívesen a varázserejére (Mágia 17).

Nagyszerű adottságain kívül (Kiváló tulajdonságok) meglehetősen szerencsés, némi plusz energiabefektetéssel képes megfordítani a dolgokat (Szerencsések előnye). Munkájában sokat segít, hogy a fizikain kívül másképp is észlel embereket, érzéseket (Auralátó), és hogy nem könnyű reagálni a tetteire (Gyors Mozgás).
Persze senki sem tökéletes, vannak olyan ágai a mágiának, amihez mit sem konyít (Jövő hiánya II - Átok, Bájital, Jóslás) és önerőből képtelen mágikus módon utazni (Röghöz kötött), ráadásul a hatóanyagokra is érzékeny (Méregérzékeny). Talán ezek miatt, talán másért, meglehetősen hirtelen (Türelmetlen), és mint bárki más, neki is vannak rossz szokásai (Beteges Mánia 2 - Mindent kideríteni; Ínyenc - száraz dolgokat nem eszik meg.)


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.03.06. 21:38:54

Üzenet küldése