A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dionüszosz

 
Beosztása: Masszőr
Nem: Férfi
Életkor: 35 (születésnap: szeptember 12.)
Testalkat: 180 cm-es magasságához arányos, sportos alkat társul a maga karcsú, szálkás módján.
Vonások: Férfiasan széles állkapcsához dús ajkak, horgas orr és mélyen ülő szemek társulnak. Senki nem nevezné igazán jóképűnek, de mégis van benne valami megkapó. A bajusz és a némi szakáll határozottan előnyére szolgál.
Szem: Olyan sötét barna, hogy az már szinte fekete.
Haj: Barna, általában rövid és szemmel láthatólag sosem használ fésűt.
Általános öltözet
Nem kirívó, nem feltűnő. Szereti a farmereket, pólókat, ingeket, de bárminemű ellenérzés nélkül húz öltönyt is, ha kell. Minden elég jól áll rajta, vagy csak ő lavírozik remekül a teljesen átlagos ruhadarabok között. Szereti az egyszerű, egyszínű darabokat, feliratos pólókat például sosem hord és márkajelzést sem igazán találni rajta.
Ékszer gyanánt sosem visel igazi értéket, legfeljebb fából vagy bőrből készült karkötőket vesz fel. Egyetlen tetoválása van, a mutató és hüvelykujja közti felületen, egy aprócska halálspirál.
Első benyomás, kisugárzás
Valahogy mindig képes tenni róla, hogy senkit se hagyjon hidegen a jelenléte. Talán ő az a fószer, aki mintha csak szándékosan állna bele mindig az aurádba sorban álláskor a szupermarketben. Vagy aki mintha csak szándékosan terpeszkedne a buszon, a melletted lévő ülésen, csak hogy te kellemetlenül érezd magad. Ő az a személy is, aki az étteremben puszta heccből változtatja meg öt percenként a rendelését. Nincs vele semmi baj, remek társaság, a tudatosság mellyel ezeket a kis idegesítő dolgokat űzi, inkább arra utal, hogy ez csak egy teszt. Márpedig imádja tesztelni az embereket, ami nem is esik nehezére, gyakorlatilag gátlástalan attitűdjének köszönhetően.
Szinte már veszélyesen nem lehet vele mit kezdeni. Vitába nem bocsátkozik, zavarba nem lehet hozni, és ha kell mindenre van egy bújtatott, sértő válasza. Elég hamar nyilvánvalóvá válik, hogy ehhez a viselkedéshez esze is, türelme is és valami megmagyarázhatatlan élettapasztalata is van, ami ugyanolyan zavarba ejtő tud lenni, akkor is ha csak hallgat, mint amikor a kis hecceit űzi.
Állandó varázstárgya nincs, a kezén lévő tetoválása van felöltve mágiával. Aurája alapján pedig talan.

LeírásAktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.08.14. 14:24:56

Üzenet küldése