A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Diszraély Rajmund

 
Beosztása:
Nem: Férfi
Életkor: 22 (születésnap: július 18.)
Testalkat: Láttál már olyan 16 évest, amelyik ki van gyúrva? A neten maximum. Fejlődő szervezet és alakul az izomzat, ne piszkáld ha kicsit még vézna!
Vonások: A nagyi megcsipkedi a babapofit, anyu összetéveszti a húgával, az apja pedig állandóan a frizura miatt cukkolja. Vaskos ajkakkal és közel sem borostásodó pofázmánnyal kemény a (férfi)élet.
Szem: Mélyzöld, kissé előreugró, veszélyesen látványos amikor szkeptikusan hunyorog.
Haj: Ó a hajzat! Az bizony számára ikonikus jellegű. Ha annyi időt töltene a sporttal amennyit a tükör előtt a tincsek helyrefésülésével, akkor tényleg izompacsirta lenne. Színe barna, fazonja pedig változó.
Általános öltözet
A ruhái nagy részét még mindig anyuka vásárolja. De ha valami megtetszik neki, nyugodtan leemelheti a polcról, a pénz nem számít. Szereti a márkás holmikat bár tudja, hogy ez sokat igazán nem számít. Egy aprócska folt az egyik mintás pólón, és mehet is a kukába. Anyukájának köszönhetően minden alkalomra fel van készítve a gardróbja. A legkedveltebb darabjai mégis a kényelemről árulkodnak. Egyszerű farmerek, pulóverek, fiús pólók. Néha egy-egy divatos ing. A kordbársonytól hányingere van.
Első benyomás, kisugárzás
Mi ez a kellemes párás kora-nyári hangulat? Még az előbb sötétbe borult őszi fénytelenség árasztotta el a szobát, ő pedig megjelenik és felbuzog az a fura hullámzás a vízfelszínen. Kellemesen meg tudja keverni az ülepedett hangulatot. Ha nem tudod, hogy ő okozza, akkor is szívesen lógsz vele. Nem egy harsány jellem, és nem fogja leszólni a rossz szokásaidat sem. Őszinte, nyílt, de még egyáltalán nem a bántó módon.

Leírás


Még azt elviselné, hogy családos és ezzel jár a Diszraély név. De a Rajmund?? Az bizony egy megválasztható opció lett volna, amiért soha nem bocsát meg a szüleinek. Utálja ha becézik, de még azt is, ha szimplán a teljes nevén szólítják. Azt mondják idővel megszokja az ember, hiszen egész életében így szólítják. Neki sajnos eddig még nem sikerült. Az egyetlen amivel megbékélt, hogy a haverok "Diszrának" hívják, ami ugyan elég nyelvtörő, de legalább ő választotta.


Az ország közepe az a hely, ahol ő született. Így is érzi magát néha. Ők a Diszraély család kell, hogy a világ közepe legyenek, és majd a többiek keringhetnek lassú tudatlanságban ezen a fantasztikus gravitációs pályán. A szülei a fővárosba járnak dolgozni, amíg ő a húgával már egészen kiskoruk óta felmászkálnak az alig 200 méter magas Strázsahegyre. Kavicsokat dobálnak a vékonyka Gerje-patakba, és a környékbeli mocsaraknál sár-dobálóznak. A házuk távol a város zajától, a Forrás-vidék környékén áll. A négy szintes házban legalább hat háló található, ehhez hat fürdőszoba, nyári és egy téli konyha. Két dolgozó, egy játékszoba, a pincében bár és saját italozó. Egy kisebbfajta moziterem, rengeteg tárolószekrény, gardróbok hada. Szauna, jakuzzi és a medence elmaradhatatlan a kertből. Tehát Monor városában mindenki úgy ismeri őket, mint a leggazdagabb család a környéken. Az épület egyik sarkánál hatalmas nádas terül el, amit vízigényes fűzfélék ligetes csoportja vesz körül. Tökéletes a kis hydro gyerekeknek gyakorolni. A másik sarkánál pedig széles mező tárul az ember szeme elé. Aki először jár náluk, azt hiheti a telekre, hogy egy védett park... Ezek az unalmas kamaszhétköznapok! Borzalmas a reggeli ébredés. Csipásan és szörnyen borzosan ébred. Több idejébe kerül rendbe szednie magát, mint megírni egy tíz oldalas bűbájtan esszét. Kávé nélkül nem szeret felkelni mióta betöltötte a tizenhatot. (Persze ez inkább kávés tej mint fordítva.) Még nagyon keresi a helyét a világban, és így van ez jól. Tombolnak a hormonok, soha nem tud magán kiigazodni, mitől lesz rossz kedve, vagy mitől pörög százon a vérnyomása. Kedvenc időtöltése így a belsőkertben és a tóparton kiereszteni a gőzt, ahol feltűnésmentesen gyakorolhatja a hydro képességét. Saját szintjén szerencsére igen felkészült, és magabiztos. De persze van mit fejleszteni rajta.

Szívesen lóg családosokkal, de rejtett kíváncsisággal figyeli a talan-származásúakat is. Köszöni szépen már barátnője is van. Igaz, anyuka jelölte ki a számára, és Rékával többnyire csöndes hallgatásba burkolóznak ha véletlenül kettesben maradnak a szobában. De a suliban, a haverok közt is úgy vannak elkönyvelve, mint egy pár. Mindenkiben a lehetőséget látja egy új kalandra. Ha elhívod Marótra, vagy a birtokra mászkálni, egész biztosan felfedező expedíciót indít a séta alatt. Számára a gazdagság csak veleszületett szerencse, és a rang az életben megkövetel némi unalmas protokollt is. De ettől függetlenül nem lekezelő másokkal, és szívesen adakozik is. A zsebpénze vagy azok a cuccai amikhez kevéssé ragaszkodik, általában más tulajdonába vándorolnak. Amihez tilos hozzányúlni, az a konzol gyűjteménye. De ha mégis úgy döntesz, hogy ellátogatsz a hatalmas méretű telekre, akkor esetleg engedi, hogy játssz velük te is. A felügyelete mellett természetesen.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.09.15. 13:15:43

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése