A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dobos Alexandra

 
Beosztása: Stewardess
Nem:
Életkor: 33 (születésnap: július 11.)
Testalkat: A konditerembe nem azért jár, hogy súlyos izomkötegek telepedhessenek meg rajta, a magassarkú pedig még véletlenül sem azért van a lábán, mert amúgy nem látna ki egy nagyobb tömeg közepéről.
Vonások: A hidegnek ható tekintet mellett szabályos vonások jellemzik az arcát, a többnyire mosolyra álló ajkak pedig kifejezetten barátságos hatást keltenek.
Szem: Nagyon világos, inkább zöldesbe hajló árnyalattal.
Haj: Világosbarna és a szőke között ingadozó, váll alá érő, itt-ott természetesnek ható hullámokkal feldobott.
Általános öltözet
Neki nem elég húsz pár cipő a túléléshez, mindig kell még legalább egy ahhoz, hogy felkészültnek érezze magát minden helyzetre. Ez a ruhatára további tagjaira is igaz, mivel azonban nem milliomos, így valahol lejjebb kell adnia az igényeit - ami pedig egyenesen a turikhoz vezet. Ezt a tényt nem tagadja, ha valaki rákérdez, bár az is igaz, hogy nincs a homlokára tetoválva. Amúgy is, ha jól válogat az ember, senki sem mondaná meg, hogy nem ő az első, aki azt a ruhát viseli.
Első benyomás, kisugárzás
Tisztában van a képességeivel és azok határaival, sosem túl magabiztos, mindig csak annyit vállal, amennyivel el is bír. És bár pszichológusnak csapnivaló lenne, a maga módján mégis tökéletes hallgatóság, könnyedén alkalmazkodik az adott körülményekhez és társasághoz.

LeírásÖnmagával kapcsolatban nem szívesen bocsátkozik részletekbe, hiába az ismerkedési szándék mások részéről, leginkább csak címszavakban mesél. Nem mintha bármikor is titkosügynöki pályára készült volna, vagy csontvázakat rejtegetne a szekrényben, inkább tűnhet úgy, mintha ő maga is legszívesebben megfeledkezne egy-két dologról - például - a gyermekkorával kapcsolatban.

Ami tény, hogy jelenleg légiutas-kísérőként dolgozik, a szabadnapjain szeret kikapcsolódni az otthon ücsörgés helyett, és az sem lehetetlen, hogy a vele egy korosztályt képviselő Martionos öregdiákok közül valaki felismerje, főleg a Ferfexesek körül. Gyakran járja a parkokat egy francia bulldog társaságában, aki Chester névre hallgat - legalábbis többé-kevésbé -, de könnyedén előfordulhat, hogy valamelyik budapesti szórakozóhelyen, esetleg a bioboltban futsz össze vele. A jobb oldali kulcscsontjánál pedig egészen könnyen kiszúrható az aeromágusokra jellemző elemi jel.
Tulajdonságok
Fizikum: 10
Ügyesség: 13
Észlelés: 13
Megjelenés: 15
Intelligencia: 11
Akaraterő: 11
Mágia: 13
Fókuszeszköz
Füstkvarc (bázis)
Berkenye (foglalat)

Kezdeményezés: 2
Reflex: 4
Fizikai ösztön: 0
Mágikus ösztön: 2
Előnyök
Alkalmazkodó-képes
Nyelvérzék
Fáradhatatlan (1)
Macskaügyesség
Kiváló tulajdonságok

+ Szerencsés

Hátrányok
A jövő hiánya I. (4)
Gének gyengesége (4)
Ínyenc (4)
Gyakorlati elme
Gyenge találat (4)

+ Piperkőc (2)
+ Addikció (2)
A jövő hiánya I:
Kreatív írás, képzőművészet, pusztakezes harc, megfélemlítés, művészettudományok
Addikció: Koffein
Ínyenc: Nyers táplálkozás

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.12.05. 11:27:16

Üzenet küldése