A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Domján Levente

 
A Ferfex ösvény diákja, Ötödik évfolyam
Nem: Férfi
Életkor: 18 (születésnap: január 01.)
Testalkat: Satnya, formátlan és lapos. Kicsit talán görbe is, de csak amikor beül az iskolapadba.
Vonások: Már nem a cuki kisfiú kategória, akinek a nagyi szétcsipkedte az arcát. Most már a kócos, kissé igénytelen nagy kamasz. Ez sokkal rosszabb.
Szem: Kerek, gesztenye barna. Remekül tud vele kaját kunyerálni.
Haj: Azt hitted van az a haverod, aki szerint menő, ha sosem fésülködik és ezért ő a legborzosabb a suliban? Haha! Ezek szerint még nem találkoztál Leventével...
Általános öltözet
Minden olyan rémálom kollekciót magára húzott már, amit a nagypapa szekrényében meg lehetett találni. Tény, hogy nem túl pénzesek, de őszintén szólva nem is érdekli a divat. Kinyúlt, bolyhos, elképesztően borzalmas mintával ellátott pulcsik, kockás kordbársony nadrágok, makkos cipők...Ez még a hipstereknek is ízléstelen.
Első benyomás, kisugárzás
Ő a legfurább fiú, akivel a suliban találkoztál. Nem mindig egyedül találsz rá, de ha igen, akkor általában vastag szarukeretes szemüvegét igazgatja az orrán. (Amiben nincs lencse?) Többen hallották már, hogy magában beszél. Vagy ez csak valami rosszindulatú pletyka? A sok furaság mellett azért jó szívű gyerek. Mindig próbál segíteni... bár a végén többet árt, mint használ.

Leírás

Leventét egyedül édesanyja neveli, aki egy szegedi talan iskolában magyartanár. Az apja öt éves korában halt meg. Éppen ezért nem sokra emlékszik belőle. Nem titkolja, hogy örökbe fogadták, úgyhogy mindenkinek meglepetés volt, mikor kiderült, hogy kicsit más mint a többiek.
Ahogy az ilyenkor lenni szokott, fenekestől felfordult az élete. Szó szerint újra kellett szocializálódnia, egy addig ismeretlen környezetben és társaságban. A varázsvilág viszont egy új dimenziót nyitott számára a szabadság felé. Érezte, hogy kilóg a többiek közül, és bár ez most sincs másképp, legalább egy olyan csoport tagja, amit eddig nem mondhatott el magáról.

Még nem körvonalazódott, hogy miben jó igazán. Főleg azokat az órákat szereti, ahol elméletben kell teljesíteni. Napokat képes a könyvtárban gubbasztani. Elvarázsolják a könyvek, amik most már negyedik éve betekintést engednek a mágia világába. Azt pedig külön megtiszteltetésnek érzi, hogy sok talannal ellentétben, ő megkapta a jogot, hogy leemelje ezeket a könyveket a polcról. Éppen ezért jobban tudja értékelni az adottságait, mint azok a társai, akik természetesnek vették a velük született mágikus képességet.

Mostanában kezdte el érdekelni igazán, hogy kik lehetnek a felmenői. Nem olyan egyszerű utánajárni. Ha megkapja a megfelelő segítséget, ezen a téren biztosan célba ér.

Kíváncsi természet, de ugyanakkor igazi rejtőzködő fajta. Így nem áraszt el a kérdéseivel, ha valamit szeretne megtudni. Inkább igyekszik mindent tisztes távolságból megfigyelni.

A léglabda meccseken ne keresd, a tűztől ugyanis tart némileg. Legalábbis olyan mennyiségben, amit egy sárkány okádni tud. A kandalló előtt még csak-csak elücsörög.

Amiről biztosan megismered:
1. Különc öltözködés
2. Irtózatosan kócos hajkorona
3. Napjában százszor feltolja orrán a szemüvegét
4. Mindig van nála néhány könyv
5. Furán biceg (A bal lába ugyanis picivel rövidebb a jobbnál.)Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.08.24. 23:31:22

Üzenet küldése