Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dr. Duschák Roland

 
Beosztása: Szerpentárius, Pszichiáter
Nem: Férfi
Életkor: 35 (születésnap: június 17.)
Testalkat: Kissé talán vékonyabb, inasabb, mint ildomos lenne. A magassága átlagos, kb. 180 centiméter, de mégis valahogy nyurga, nagy lábakkal.
Vonások: Oválisan nyújtott, hosszú arca, orra van, hasonló vonásokkal, állvonallal. Talán ezért tűnik néha akaratlanul is melankolikusnak. Azon kívül, hogy a mimikai ráncok idejekorán támadták meg, nincs semmi emészthetetlen az arcán, bizonyos szemmel tetszetősnek is nevezhető, megjegyezhető.
Szem: Halványzöldes, szűkre húzott. Talán, mert kissé rosszul lát. Többnyire kontaktlencse egészíti ki emiatt, vagy annak híján szemüveg.
Haj: Világosbarna, egyenesszálú, tömött, bundahatású.
Általános öltözet
Alkalomhoz illő. Tényleg nem elképzelhetetlen rajta a sötét zakó, ahogyan a farmer-converse párosítás se. Mindkettő áll rajta valahogy, de leginkább mégiscsak az elemek ötvözését kedveli: zakó alá póló, elegánsabb nadrág mellé tornacipő.
Első benyomás, kisugárzás
Kissé talán túl komolyan... vagy inkább fenntartásokkal veszi az életet. A legtöbb gesztusából legalábbis ezt lehet leolvasni - gondos, alapos, megfontolt férfi. A humora igencsak kifacsart, az iróniát persze műveli, érti, de másoktól ez számára láthatóan néha gyanakvásra ad okot. Az érzelmek széles skálája minden gond nélkül, de mégis finoman képes felvonulni az arcán, annak ellenére, hogyha nem figyel rá, kissé fókuszálatlan, mosolytalan lehet az összkép. Sosem slampos, vagy igénytelen, leszámítva hogy nehezen tud megszabadulni a borostájától. Néha meg is hagyja. Ritka esetekben, ha a ruházata engedi, látható a nyakszintje alatt, a háta tetején elhelyezkedő rajzolat.Múlt

Munka

Család


Leírás

 

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.09.10. 20:40:07

Üzenet küldése