A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dr. Garai Dóra

 
Beosztása: Csecsemő- és gyermekgyógyász rezidens
Nem:
Életkor: 28 (születésnap: március 07.)
Testalkat: Egészen magas, átlagos testalkatú.
Vonások: Lágy, gyengéd, természetes, bájos, megnyerő vonások.
Szem: Aranybarna, kedvesen, barátságosan csillogó. 16 éves koráig kontaktlencsét hordott, de megműttette a szemét, és azóta remekül lát.
Haj: Egészen sötét mogyoróbarna, enyhén hullámos, természetességet sugárzó.
Általános öltözet
Öltözékéből is a természetesség érződik. Szereti a föld színeit, a barna, a sötétzöld és a sárga dominálnak leginkább. Szereti a pasztellszíneket, rikító, kihívó ruhákban sosem látni. Szereti a hosszú, kényelmes szoknyákat, és az egyszerű, nem túl nagy kivágással rendelkező felsőket. Ha ékszert vesz fel, azokból is inkább a visszafogottabbakat. Kivéve a nyaklánc, ami mindig a nyakában lóg - avatottabb szem azt is tudhatja, hogy Garai ékszer.
Első benyomás, kisugárzás
Nem ő az, akit elsőnek kiszúrsz a tömegből, inkább az a csendes, háttérbehúzódó típus. Kedves a mosolya és a modora, mindig mindenkivel megértő, és ha szépen megkéred valamire (pl.: készítsen egy teát, vagy egy szendvicset), akkor szinte biztos, hogy megteszi neked.

Leírás


1992. március 07-én született Pilisborosjenőn. Szülei Kovács Bernadett boszorkány, édesapja Szekeres Béla talan feltaláló. Legidősebb gyerek, két húga van. Mondhatni álomgyerek volt, minden szülő ilyen lányt szeretne, mint Dóra. Szófogadó, kedves, jó tanuló. Amikor megszületett idősebbik húga, Boróka (Dórának csak Borsó), akkor nagyon örült, hogy van egy kisbaba, akivel lehet törődni. Már egészen kiskorában sokat vigyázott húgára, mivel édesanyja újból teherbe esett, apukája pedig dolgozott. Borsó kifejezetten beteges kislány, így Dóra hamar elsajátított pár általános ápolói fogást. Amikor az újabb gyerek, Anna is megszületett, a kis Borsóval még kevesebbet törődtek a szüleik, azt is csak akkor, amikor a kislány megbetegedett. Anna egy aranyos, édes kislány, Dóra pedig nagy, felelősségteljes, akire büszkék lehetnek, így szegény amúgy is önbizalomhiányos Boróka teljesen mellőzöttnek érezte magát. Dórának lelkiismeretfurdalása volt emiatt, így még többet törődött a középső lánnyal. Egészen 11 éves koráig, amikor levelet kapott a Martionból. Szülei nagyon örültek, és büszkék voltak rá. Ő is örült, csak Borsót sajnálta otthagyni, és reménykedett, hogy a lányon is mutatkoznak majd a mágia jelei, és ő is Dóra után jön majd. A Martionban a Lorton házába került, nagyon hamar beilleszkedett, és rengeteg barátja van, szinte mindenki kedveli. Szerencsére Borsó is megkapta a levele, és ő is a Lortonba került, így Dóra itt is tudott már törődni húgával.
Sosem ő volt a bulik lelke, mégis állandó tagja volt az Egyszarvúba járó társaságnak. Leginkább "felügyelt", próbált vigyázni az illuminált állapotba került egyedekre. Ami még talán meglepő lehet, hogy nagyon jóban van a léglabdás üdvöskével, Vári Milánnal.
A Martion befejezése után az Szentágothaiba került, szerpentáriusnak tanult, ahogyan mindig is tervezte. Nagyon szorgalmas, így eredményei is jók voltak. Sokáig vacillált azon, hogy milyen irányba menjen tovább, végül a szívére hallgatott, és most a Főnix csecsemő- és gyermekosztályán rezidens 2014 óta.
2019 októberében házasodott össze Garai Eugénnal - soha nem gondolta volna, hogy ez lehetséges, de boldogabb nem is lehetne.

Külső:

Egészen magas (173cm), ezzel arányos a súlya. Nem gebe, de nem is duci. Dús, sötét mogyoróbarna hajában természetes hullámok találhatóak, aranybarna szemei kedvességet, törődést sugároznak. Azért megnézi magát egy tükörben, mielőtt kilépne a szobájából, de nem követi a divatot, és még csak nem is sminkeli magát, maximum bulikon, akkor is csak enyhén. Ruhatára kényelmes darabokból áll, bő szoknyák, és egyszerű felsők alkotják. Ékszerként fa-, és bőrkarkötőket, és nyakláncokat hord. Egész lényéből sugárzik a természetesség.

Belső:

Kedves, segítőkész. Kicsit talán túlzottan is. Szeret anyáskodni az emberek felett, és nagyon aggódó természet. Ha télen sapka és sál nélkül szeretnél kimenni, és Dóra meglátja, akkor addig nem hagy békén, amíg fel nem öltözöl rendesen. Kíváncsi természetesen, de nem megy bele semmibe eszetlenül. Éles eszű, bár nem kitűnő tanuló. Türelmes, bármikor szívesen meghallgat bárkit. Szimpatikus lány, akiben remek barátra lelhetnek az emberek.

Egyéb:

- Hat éves korában megcsípte egy méh, ekkor derült ki, hogy allergiás rájuk. Azóta mindig magánál hordja a gyógyszerét, hátha valami gond lesz.
- Érthető okokból retteg a méhektől, darazsaktól, dongóktól, és egyéb ilyen repülő, zümmögő izéktől, emiatt pedig egy péyan varázstárgyat hord magánál, melyen él a Hess! bűbáj.
- Ha valamit szeretnél, és szépen kéred Dórát, akkor valószínűleg megteszi neked.
- Átkai sosem voltak hatásosak, nem is szereti őket.
Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.07.30. 22:19:59


Ez a karakter rendelkezik egy Vanádium nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése