A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dr. Hankovszky Kristóf

 
Beosztása: Ügyvéd
Nem: Férfi
Életkor: 41 (születésnap: július 27.)
Testalkat: 188 cm magas, sportos testalkatú.

Vonások: A vonásai férfiasak, de van benne valami kifinomultság, mintha szerkesztve lenne.

Szem: Kékeszöld, átható tekintete van.

Haj: Rövid, sötétbarna dús haját néha hátrafésülve, néha tökéletesen belőve hordja. Egy biztos, mindig az alkalomhoz illő, és mindig tökéletes.

Általános öltözet
Munkájából és stílusából kifolyólag is általában öltönyt visel. Nyári napokon a zakót elhagyja, ha barátokkal találkozik inget vesz fel farmerral. Az egyetlen ami sosem változik, az a márka. Védjegyelve van a zoknija is, még sosem látták kisebb nevekben mint Armani, D&G vagy Zara.

Első benyomás, kisugárzás
Első ránézésre is látszik, hogy jobb nem kötekedni vele. Bár majdnem mindig kis mosollyal üdvözöl mindenkit, a szemében van valami távolságtartás, ami arra figyelmezteti a vele szembekerülőt, hogy a kedves látszat mögött egy valódi vérszívó ügyvéd lapul.

Leírás

A Család - Korai évek

Nagy múltú, gazdag máguscsalád sarja. Ifj. Dr. Hankovszky Imre és Linzenbold Sára második, késői és nem várt gyermekeként látta meg a napvilágot. Édesapja éjt nappallá téve dolgozott a családi vállalkozásukon, ami akkortájt változtatta meg nevét Hankovszky és Társai Ügyvédi Irodáról egyszerűen Hankovszky Ügyvédi Irodára. Ez a változás nem kevés munkával járt, így őt jóformán édesanyja és bátyja nevelte.
Néhány évvel később Péter megházasodott és megszületett első gyermeke, Rebeka, akivel szinte testvérekként nőttek fel, hiszen alig több mint 7 év van köztük.

Az iskola

Sok más máguscsaládhoz hasonlóan, ők is egyetlen hatalmas, elegáns kúriában éltek együtt, mely a II. kerület szívében található, így tanulmányait egy budai magániskolában kezdte meg, 11 éves korában pedig felvételt nyert a Martionba, amelyet kitűnő eredménnyel végzett el.
Mikor a második évét kezdte a dicső intézetben, családjuk újabb taggal bővült, megszületett Péter második gyermeke és örököse, Ádám, vagy ahogy akkoriban ők hívták: az Öcsi. Péter, követve apjuk hagyományát az ügyvédi irodánál dolgozott, így ahogy ő segített az anyjának régebben, Kristóf most úgy segített be sógornőjének a rosszcsont kölyökkel, aki nem kevés borsot tört az orruk alá leleményességével.
A Martion után, családi hagyományokhoz hűen, az ELTE Állam ás Jogtudományi Karára jelentkezett talan- és mágusjogi szakra. Az egyetem végeztével előbb ügyvédbojtárként, majd ügyvédjelöltként, végül 2006 óta alkalmazott ügyvédként dolgozik a Hankovszky Ügyvédi Irodánál, melyet 2004 októbere, apjuk halála óta Péter vezet.

Kapcsolatok

A munkában kitartó és kíméletlen, és ebben remek partnerre lelt unokahúgában, Rebekában, akivel egy fárasztó nap után további kimerítő órákon keresztül tudnak túlórázni egy-egy ügy felett egy üveg Martini társaságában, aminek a vége néha zseniális ötlet, néha pedig felhőtlen nevetés lesz.
Bár sokat dolgozik, de ez sosem állja útját a szórakozásnak.Ezt biztosítja számára unokaöccse, Ádám, akivel ha megjelennek egy-egy jól beharangozott eseményen, ott kő-kövön, és torok szárazon nem marad. Híresek extrém nyaralásaikról, rongyrázó partijaikról és minden szívet összetörő kalandozásaikról.

Párkapcsolat, szerelem

Stabil párkapcsolatra egyelőre teljesen alkalmatlan, a rossz nyelvek szerint gyakrabban vált partnert és szexuális identitást, mint nyakkendőt, pedig az mindig van nála, plusz legalább egy tartalék.
Saját bevallása szerint ő bioszexuális - azaz fűvel fával kamatyol, de nem kötelezi el magát senki és semmi mellett, leszámítva a családját, akikkel nyughatatlan természete ellenére is napi kapcsolatban van.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.06.23. 23:12:40

Ez a karakter a Hankovszky Ügyvédi Iroda céghez tartozik.

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése