A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dr. Honfi Lukács

 
Beosztása: Állatorvos
Nem: Férfi
Életkor: 48 (születésnap: november 12.)
Testalkat: Magassága átlagos (176 cm). Masszív, férfiasan izmos, bár egyértelműen nem a testépítő fajta, de karban tartja magát.
Vonások: Férfias, komoly viszonylag széles orral, magas homlokkal.
Szem: Kis, világoskék szempár, amelyet mimikai ráncok már egy ideje kereteznek.
Haj: Sötétbarna, kissé fakó, és rövidre nyírva hordja.
Általános öltözet
Lezser, de elegáns, talán ez a legjobb jellemzője. Kedveli a világos színeket, szívesen visel hétköznapi öltözéket a rendelőben is, természetesen az elmaradhatatlan fehér köpennyel. Egyben biztos lehetsz, mindig márkás, kifogástalan minőségű öltözékben áll előtted.
Első benyomás, kisugárzás
A rendelőben: Mosolygós, lendületes, segítőkész. Mindig pörgeti az eseményeket, nem szereti, ha a dolgok állnak.
Magánemberként sem veszik el a lendület, szereti a nyüzsgést, a társaságot, és könnyen a középpontjává is válik. Humora kissé szarkasztikus, de könnyed, mindig tudja, hogy mit akar, és általában meg is szerzi.

Leírás

Már történelem...

Egy viszonylag középszerű család idősebbik gyermekeként nevelkedett. A szülei elváltak, ő pedig testvérével együtt az apjukkal maradt. Gyerekkorától kezdve érdekelte az állatokkal való munka, és már korán eldöntötte, hogy állatorvos lesz belőle. Ennek megfelelően el is kezdte, majd be is fejezte az alap majd a szakorvosi képzést. Igazság szerint nem is egyet, hisz jó pap hotlig tanul. Neves klinikán dolgozott, lassan gyűjtötte össze az ismeretségi kört, tudatosan építve saját vendégkörét, időnként külföldön is műszakokat vállalva. Végül megfelelő spórolt pénz és némi kölcsön segítségével beindította a Honfi Magánklinikát, amely azóta a tehetősek és Családosok kiskedvenceinek kedvelt rendelője. A klinikai élet olyannira a része, hogy maga a Klinika az otthona mellé épült fel Budán a 12. kerületben.

Magánember

Nem nehéz őt megismerni társaságban. Hangadó, szórakoztató, kifejezetten értelmes társaság. Határozott, célratörő, látszik, hogy nem szereti, ha nem pörögnek az események, mégsem szokása kiabálni vagy agresszívnak lenni, anélkül is érvényre juttatja az akaratát.

Amit csak a szakavatott szem láthat Bár a köz számára teljes mértékben rejtett, de aki keres, az talál. Megfelelő kapcsolatokkal és pénztárcával akár veszélyeztetett vagy illegális kiskedvencek is beszerezhetőek általa.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2016.06.24. 10:23:06


Ez a karakter rendelkezik kereséssel a karakterkeresőben:

Üzenet küldése