A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dr. Kajtár Olivér

 
Beosztása: Szerpentárius, patológus
Nem: Férfi
Életkor: 36 (születésnap: július 11.)
Testalkat: Nyúlánk, szálkás, kicsit pipaszár. Nem az a kidobó embernek való.
Vonások: Nem átlagos szépfiú. Kedves, kicsit talán furcsa arca van, de szemei elárulják, hogy milyen hangulata van. Szeplőit viszont még ő is szereti.
Szem: Lágy, zöld szemei vannak, cseppnyi barnával, ami melegséget visz a tekintetébe.
Haj: Rakoncátlan, vöröses barna. A fésű nem tartozik a kedvencei közé, de ha muszáj, igyekszik megzabolázni tincseit.
Általános öltözet
Nem egy piperkőc fajta, de szereti kicsit a divatot követni, ha valami neki is megtetszik. Ad a megjelenésére, de nem a feltűnő, harsány fajta. Munkájából is adódik, hogy fontos a külső, az első benyomás. Inkább a föld színeket szereti.
Első benyomás, kisugárzás
Először úgyis az arcán akad meg az emberek tekintete. Nem mondhatni átlagosnak, sőt, fiatalabb korában nem volt a lányok kedvence. Mára azért meg emberesedett, néha még szakállat is növeszt, de ez ritka. Szemeiben bujkáló melegség azonban árulkodik jó természetéről, így általában pozitív az első benyomás róla, könnyen szerez új ismeretségeket.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Soproni Süvítő Sárkányok

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Veszprémi Villámló Vércsék

Leírás

Leírás: 1983.07.11-én született eredetileg Zalaegerszegen, de még egy éves kora előtt a családja Pécsre költözött, így életét gyakorlatilag itt élte. Édesapja dragonológus, édesanyja egy mágikus patikában dolgozik, otthonosan mozog a bájitalok között, hiszen ilyen egyetemi szakon végzett. Olivér a család első gyermeke, ezen kívül még egy öccse (Zoltán) és egy kishúga (Georgina) van. Iskoláit Pécsen kezdte, 7 évesen a Jókai Mór Általános Iskolába került, de mikor eljött az idő a Martionban folytatta tanulmányait. Itt a Ferfexbe került, ami remek választásnak bizonyult, hiszen ő igazi csapatjátékos típus. Imádja, ha emberek vannak körülötte, a magány nagyon be tudja fordítani. Elég hamar kiderült, hogy hosszú idő után újra van elemista a családban, az ő eleme a víz. Kedvencei között még a bájitalok, a gyógynövények szerepeltek, bár a defenzív és offenzív mágiát is szerette. Ellenben az átváltoztatáshoz nem nagyon konyít. A jóslásban meg szimplán nem hisz… Viszont lelkes léglabda szurkoló lett! Ennek ellenére vagy sem, de szép eredményekkel végzett, és az érettségije is jól sikerült. A természettudományok triásza (biológia, kémia, fizika) volt a kedvence, eszerint is érettségizett, bár kósza napokon az irodalom is lekötötte, a történelem viszont a hobbija lett, szeret olvasni róla. Ezután viszont újra visszakerült Pécsre, méghozzá az Orvostudományi Karra. Harmad éves korától a Pathologiai Intézetnél, majd az Igazságügyi Orvostani Intézetnél TDKzott, ez későbbi pályafutását is meghatározta, patológus szakvizsgát tett. Mivel azonban mágikus téren is szerette volna ismereteit fejleszteni, így szerpentáriusként is kitanulta a szakmát, ma már a kettőt vegyítve igyekszik boldogulni. Diplomáit megszerezve újra Budapestre költözött, s az ELTE EMK egyik oktató kórházában boncol, talan megbízásban pedig a Semmelweis Egyetemnél dolgozik. Beteg centrikus, igyekszik munkájából a legtöbbet kihozni, s bár tudja, hogy mindenkit nem lehet megmenteni, nem szokta feladni sosem, hogy segítsen egy páciensen. Civilben, ha kérdezik, szívesen beszél hivatásáról, de inkább szeret kikapcsolni, hogy feltöltődhessen a mindennapok kihívásai előtt. Természetrajongó, állatbarát, szereti a zenét, de nem az az őrjöngős fajta, de néha azért eljár ő is barátaival. Jelenleg otthonát egy kis görénnyel osztja meg, aki a Kacat névre hallgat.


(A karakter „arca” Eddie Redmayne.)


Aktuális állapot:
Fehér sportcipő és hosszúnadrág, egy galléros fehér póló a hátán a Főnix nevével és logójával. Nyakában sötétzöld fonendoszkóp fityeg, az övén pedig telefontok, benne MM telefonja. Haja szokásosan kócos, bár most egészen rövid, nyárias fazonra van igazítva.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.12.02. 23:43:51

Ez a karakter a Tulassay Kutatóintézet és Sirona Mentális Egészség Centrum céghez tartozik.


Ez a karakter rendelkezik egy Balzsam nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése