A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dr. Karadin Ágoston

 
Beosztása: Pszichiáter
Nem: Férfi
Életkor: 39 (születésnap: február 14.)
Testalkat: Magas, vállas férfi, bár nem ez izomkolosszus, látszik hogy törődik a testével. (186 cm)
Vonások: Vékonyabb arc, markáns állkapocs, a tökéletesnél egy leheletnyivel nagyobb orr.
Szem: Átható, barna, a kialvatlanságtól kissé karikás.
Haj: Kissé hosszabbra hagyott, kusza, sötétbarna.
Általános öltözet
A munkában szövetnadrágot, inget visel, zakót és fehér köpenyt ritkán, mivel mindkettő megzavarja, megfélemlítheti a betegeket. Családos eseményeken az elvárt eleganciával jelenik meg, otthon és szabadidejében finom anyagú garbót, elegáns inget visel farmerral.
Első benyomás, kisugárzás
Első ránézésre is sokkal komorabbnak tűnik, mint a korosztálya. Semmiben sem hasonlít a vele egykorú aranyifjakra, talán nem is az. Nem tűnik félelmetesnek, vagy visszataszítónak. Jól öltözött és udvarias, mégsem lengik körbe az emberek: mint azokat, akik gyászolnak, és ezt mások tiszteletben tartják, inkább egy lépéssel távolabbról figyelik.

Leírás

"Ágoston? Azt mondják eltette láb alól a nejét, mert Zsanettnek egy időben jó huzata volt. Megölte a féltékenységével. Na persze ez marhaság, bárki megmondhatja, hogy Ágoston nem volt annyit otthon, hogy megöljön valakit. Ha engem kérdeztek, a kuzinom csak az ügyvédje jelenlétében nyilatkozik."

//Karadin Damján, unokatestvér//

"Mikor kértem tőle, hogy vegye meg nekem azt a nagyon nagy játékbabát, akkor megvette nekem. Aztán mikor eltörtem azt, akkor nem dorgált meg, hanem csak vett nekem egy másikat. Apa szeret engem... azt hiszem. De olyan keveset van otthon és ha mégis akkor olyan szomorú!"

//Karadin Odett Olívia, gyermek//

"Hogy mi is róla a véleményem? Egyik felem azt súgja, hogy ő kergette Zsanettet a halálba, a másik azt, hogy túlságosan is szerette őt ahhoz, hogy ilyet tegyen. Az a nő olyan szabad lélek volt... mégis zárt ajtók mögött végezte. Valóban Ágoston hibája lenne, vagy csak a bűnbakot keressük?"

//Cillei-Domaniczky Petra, rokon//

"Hát szóval amikor először eljöttem hozzá, az azért volt para, mert az ember az ilyesmit utálja felvállalni. Senki nem fogadja el könnyen, hogy valami baja van. Meg, hogy segítségre szorul... és akkor egy full idegennek beszélni is kell róla, meg minden. De amúgy az a király benne, hogy nem azt érzed a kezelésen, hogy beteg vagy, hanem, hogy bizalom van, nyugalom van... jah, a feladatai azok rohadt szívatósak, és hacsak az embernek nincs egy kifogás.txt a fejében, hogy hogyan játssza ki őket, akkor gázban van... de ha megérted, hogy nála nincs szükség kifogásra, akkor már el is indított a jó úton. És ezt igazán frankón csinálja."

//Mordai Anasztáz, páciens//

"Karadin doktor nagyon türelmes. Én még nem tudtam olyat kérdezni, amire ne válaszolt volna készséggel huszadszor is. Mindig van egy kis mosoly az arcán, vagy egy jó szava, mióta a lányom hozzá hordom, mintha kicsit jobban lenne. Csak tudják a szeme... az mindig olyan komor és szomorú. Nem illik ez egy ilyen jóvágású fiatalemberhez."

//Kolosi Dezsőné, hozzátartozó//

"Ágosttal nincs semmi baj. Mentek a pletykák, mikor a felesége bekerült, de... erről inkább nem beszélnék. Azt mondják zárkózott, mert sosem tart velünk, ha kiengednénk a gőzt. Hát mit tehet? Egyedülálló apa, és példásan neveli azt a kislányt. Igazán leszállhatna róla mindenki, hogy randizzon újra."

//Dr. Válicz Levente, ortopéd-traumatológus kolléga//

"Odettet minden reggel pontosan hozza iskolába, mielőtt elmegy megöleli. A kislány tiszta, rendezett, folyékonyan beszél franciául, mintha két anyanyelve lenne, zongorázni és hegedülni tanul. Ritkán látni olyan egyedülálló apát, aki ilyen nagy gondot fordít a kislányára. Mióta kiderült hogy a gyermek vitae, a legjobb tanárt fogadta mellé, aki játszva tanítja őt kontrollálni az erejét."

//Budai Krisztina, Mirarxos tanítónő//


Aktuális állapot:Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.02.05. 19:48:32

Ez a karakter a Karadin család tagja.

Üzenet küldése