A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dr. Lévai Valentin

 
Beosztása: Orvos gyakornok
Nem: Férfi
Életkor: 29 (születésnap: október 14.)
Testalkat: Száznyolcvan centis magasságával átlagosnak mondható, kissé vékony, szikár testfelépítésű férfi. Vállban keskeny, csakúgy, mint csípője, egész megjelenése könnyed és légies.
Vonások: Puha, finom arcéle van keskeny állal, kis orral és kifejező szemekkel. Elsőre talán el sem hiszik róla, hogy férfi, míg meg nem szólal kellemes bariton hangján.
Szem: Ibolyakék szemei vannak, talán az egyik legfeltűnőbb dolog a megjelenésében.
Haj: Hosszú, piszkosszőke haja már a vállát verdesi, laza hullámokkal a végében. Természetes szín, soha nem festette.

Általános öltözet
Mint minden fiatal, kedveli a farmert, pólókat, ingeket, ruhatára mégis változatos. Ahogy egy zakót felvesz inggel, ugyanúgy nyáron látható rövidnadrágban – tangapapucsban is.
Első benyomás, kisugárzás
Elsőre talán behízelgőnek tűnhet a modora, de talán épp ezzel éri el leggyorsabban, hogy a másik megnyíljon neki. Szeret beszélgetni, érdeklődő, mindenre kíváncsi és mindent tudni szeretne. Ő is beszél magáról ha kérdezik, de cserébe ugyanezt elvárja beszélgetőpartnerétől is.

Leírás

’89 őszén látta meg a napvilágot mágusszülők gyermekeként Budapesten, építész apja és történész anyja egy szem fiaként. Korai születés volt, nem tervezték be, és bár a pár alig múlt húsz éves Valentin születésekor, nagy szeretetben nevelték a pici újszülöttet. A kisfiú hamar produkálta vadmágiáját, három évesen már földhöz csapta a borsófőzeléket a tűzhelyről, nehogy meg kelljen ennie, de az ajtókat is előszeretettel csapkodta a lakásban, ha bújócskáról volt szó.
Szülei végtelen türelemmel nevelgették, beíratták a Mirarxba is, később pedig a Martionba. A lelkek tükre a Karpenába osztotta a fiút, akit eleinte sok atrocitás ért lányos megjelenése miatt, mégis, ahogy csoporttársai megismerték, egyre inkább szorult háttérbe a csúfolódás és fogadták el őt olyannak, amilyen. Remek beszélőkével áldotta meg a sors, már fiatalon is jól érvelt a vitás helyzetekben, és sokat keresték fel problémáikkal a diákok. Ő pedig hallgatott, tanácsot adott és később bezsebelte az elismeréseket. Ha nem is vezető egyéniség, volt tekintélye és adtak a szavára a többiek. Kiterjedt kapcsolati hálójának köszönhetően sokan ismerték, így ha bármilyen problémája adódott, neki is volt kihez fordulnia.
Tíz éves korában született meg kishúga, Adél, akit szülei már terveztek. A nagy korkülönbségnek köszönhetően Valentin amolyan pótapa szerepet tölt be testvére életében, aki szemmel kíséri a kislány mindennapjait és szereti tudni, mi van vele. Adél szintén ad bátyja szavára, és gyakorta találkoznak hétköznap is. Az érettségi letétele után kihagyott egy évet, mert szeretett volna a Semmelweis-re menni, ám úgy érezte, nem tud eleget, így a következő hónapokban a felvételi tárgyakra összpontosított. Fáradtságát siker koronázta, nyár közepén levélben értesítették a sikeres felvételről. Jelenleg gyakorlati idejét tölti a Főnix Könnye Ispotályban, a pszichiátriai osztályon.
Az érettségi letétele után, megelégelve a folyamatos „te most akkor tulajdonképpen pasi vagy?” (Megjelenés - 11) és ezen hasonló kérdéseket, elkezdett ugyan konditerembe járni, de tizenöt perc után kifulladt a futópadon, a súlyzók közül pedig örült, ha a nőies rózsaszín darabokkal tudott csinálni egy – két gyakorlatot. Nem lett szép, szálkás izomzata és kidolgozott felsőteste, akármennyire is szeretett volna. (Fizikum – 8) Míg otthon volt, több – kevesebb sikerrel próbálkozott illusztrálni és rajzolgatni különböző anatómiai részeket, de hamar észrevette, hogy ez nem neki való. (Észlelés – 8) Nem vált a kedvencévé, és hálás volt, hogy a felvételin nem kapott ilyen feladatokat. Neki az elmélet az, ami mindig is jól ment (Intelligencia – 17), a többit meghagyja a tehetségesebb embereknek (Ügyesség – 10). Az egyetemre is ez a makacssága az (Akaraterő - 15), ami bejuttatta, noha sokat köszönhetett pálcájának is, hiszen a mágia mindig is a vérében volt és tökéletesen hajtotta végre a feladatokat. (Mágia – 17)
De hát akkor mi az, amiben igazán jó? A mentálmágiában. (Jövő ígérete II, Veszett tehetség, Ősmágia, Fogékony, gének ereje). Kiváló tulajdonságainak köszönhetően mindig is brillírozott a mágia ezen ágából, ellentétben az abeomágiával, idézéssel és jóslással. Szeret mindent tökéletesen végrehajtani, és képes akár a végletekig elmenni azért, hogy kifogástalan munkát adjon ki a kezei közül. (Maximalista – 4) Nem is olyan nehéz őt megjegyezned magadnak – elég, ha ránézel, már messziről kiszúrod, ha ő jön veled szemben. (Beazonosítható – 4)

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.06.10. 12:34:08

Üzenet küldése