A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dr. Mihay Ingrid

 
Beosztása: Jogász, a Fővárosi Törvényszék bírája
Nem:
Életkor: 31 (születésnap: május 05.)
Testalkat: Családi vonás lehet náluk, hogy magasra nőnek, de ő még így is alacsonyabb húgánál (179 cm). Mindez mellé szemnek kellemes, nőies alkattal bír.
Vonások: Bájos letisztultság, karakteres nevetőráncok jellemzik.
Szem: Kellemes árnyalatú szürkéskékje szinte vonzza a tekinteteket.
Haj: Hosszúra hagyott, természetes, világosabb barna, melyet a nyári nap szőkésre szív.

Általános öltözet
Kedveli az egybe-ruhákat, melyekhez általában a ruha színétől sötétebb blézer, táska és körömcipő tartozik. Megjelenése mindig rendezett és elegáns, ez alól a sminkje vagy a frizurája sem jelent kivételt. Akárcsak kedvenc stílusikonja, Kate Middleton, ő maga is kizárólag olyan szoknyákat ölt, melyek takarják a térdét. Csak amíg a hercegné ezt protokollból teszi, addig Ingrid hiúságból: csúnyák a térdei szerinte.
Hétköznapokon, mindennapi teendőit elegánsan kényelmes farmernadrág-ing kombinációban végzi.

Első benyomás, kisugárzás

Olyan valaki volt, akit a férfiak szerettek volna magukhoz ölelni, a nők megcsodálni,
a gyerekek pedig imádattal nézni. Olyan anyagból gyúrták, mint az álombeli hercegnőket.

Miss Tökéletes. – gondolhatja, aki nem ismeri közelről. Kedves, figyelmes, jól nevelt és remekül eltársalog bárkivel. A legkínosabb, legváratlanabb helyzetek ura (pardon, úrnője), ha meg kell törni a beálló csendet. Rendkívül művelt, jól képzett, ráadásul a családi hátterére sem lehet panasz. – Mondhatni, ideális feleség lehetne bármely Családos férfi számára, még ha ő maga nem is rendelkezik tökéletesen tiszta ’pedigrével’.

Ugyanakkor, aki kicsit jobban megismeri, beláthat a tökéletesség álcája mögé és rájöhet, hogy Ingrid ugyan olyan közönséges halandó, mint bárki más. Neki is megvannak a maga félelmei, stresszes a munkája miatt és képes túlzásokba esni, ha a húgáról van szó. Mindezt persze Titanilla érdekében teszi!
Irányító jellem, kellő arroganciával, némi számítással és őszinteséggel, ha valami nem felel meg az elképzeléseinek.

Leírás


Ingrid tehetősebb családba született bele, ahol a nélkülözés ismeretlen fogalom volt számára. Nem úgy a „vedd meg nekem”, az „akarom”, a „kell” és a „kérem”. Aztán három évesen jöhettek az osztozkodásra vonatkozó kifejezések is, megszületett ugyanis a húga, Titanilla. Szinte minden nap elhalmozta a pici lányt imádatával, figyelmével, de melyik kislány ne tenne hasonlóképp, ha „kap” egy élő, igazi kisbabát a műanyag vackok helyett.
Amikor Tita is bekerült a Mirarxba, a varázs megtörni látszott: hirtelen mindenki a fiatalabbik Mihay lánnyal kezdett el foglalkozni, ő pedig csak a „Titanilla nővérkéje” szerepre kárhoztatott. Ekkor fogadta meg először, hogy bármibe is kezd, azt igyekszik tökéletesen csinálni és eléri, hogy ismert legyen, fennmaradjon a neve valahol. Persze, ekkortájt még világra szóló felfedezésektől, énekesi karriertől és hasonló kislányos dolgoktól várta a sikert.
A Martion Mágustanodában Neredin ösvényét gyarapította, s kiemelkedő tanulmányi eredményei mellett rengeteg közösségi tevékenységben is részt vett barátnőivel. Mindig az él tanulók táborát erősítette, érettségijét és záróvizsgáit is maximális teljesítménnyel tette le, így szinte minden felsőoktatási intézmény tárt karokkal várta.
Az ELTE EMK-n tanult jogot, vele párhuzamosan pedig a König Akadémia Államigazgatási karán is elvégezte az államigazgatási hivatalnok képzést. Kifejezetten érdekli a médiajog, a kulturális intézményekhez kapcsolódó intézkedések – jelenleg az egyik kormányhivatal jogi asszisztenseként tevékenykedik, de terve idővel szakvizsgát tenni és bírónőként folytatni pályafutását a hazai jogi életben.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.08.26. 17:35:59

Üzenet küldése