A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dr. Pásztó Filip

 
Beosztása: Ügyvéd
Nem: Férfi
Életkor: 30 (születésnap: december 20.)
Testalkat: Nem túl tekintélyes magasságához (170 cm) annál tekintélyesebb tőkesúly társul. Néha azon felül is ingadozik.
Vonások: A külső paramétereinek függvényében átlagosan megnyerő. Alapvetően szabályos arcban kicsit jobban húzott T vonal, a füleit nem lehet nem észrevenni, ajkai ívesek. Picivel az átlag fölé lőtt, beazonosítható szomszédsrác, ha minden mástól eltekintünk körülötte.
Szem: Kék, leginkább vonzó fícsöre, bármi másnál jobban meghatározza az arcát.
Haj: Mindig jó Világosbarna, vastagszálú és voltaképpen hullámos, de amiatt, ahogy hordja (oldalt rövid, a fejtetőn hátrasimítva), ez nem látszik.

Általános öltözet
Pont, hogy nem konfekcióméret, ennek ellenére és számára természetes módon nem adta fel a lehetőséget, hogy ízlésesen nézzen ki. A klasszikus ügyvédhacukát mindig van, hogy feldobja vagy épp elhagy belőle valamit. Mondjuk pólót vesz a zakó alá, teniszcipőt hozzá, vagy egyszerűen csak fiatalos színű inget meg nyakkendőt. Van ízlése és tudja azt is, hogy a kevesebb néha több.

Első benyomás, kisugárzás
Nem igazán tudod, mit gondolj róla. Aztán megszólal és mégannyira sem. Lehet tökéletesen tenyérbemászó, küszöb alatt trollkodó kis gyökér. Vagy magát hitelesen eladó szakember... de tény, hogy valami, ami miatt szívesen vágnád képen minden esetben ott táncol az aurájában.

Leírás
'85-ben látta meg a napvilágot egy Quittner téri prosti el nem hajtott gyerekeként... wow. Valahogy így kezdődnek a Copperfield Dávid-féle sztorik, de nem kell félni, nem a viktoriánus Angliában vagyunk. A kormány gyermekvédelmi osztálya hamar rávetette a szemét, így sikerült ki-be járkálnia az otthonosnak épp nem, de lakásnak mondható családi fészek és a gyermekotthonok között


Lormeipszumkapcsolatok

Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.08.09. 20:45:02

Ez a karakter a [M] Fiddler és Társa Ügyvédi Iroda céghez tartozik.


Ez a karakter rendelkezik kereséssel a karakterkeresőben:

Üzenet küldése