A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dr. Panka Sára

 
Beosztása: Altatóorvos
Nem:
Életkor: 38 (születésnap: szeptember 27.)
Testalkat: Átlagos magasság, némi felesleg van rajta. Egy kis fenék, egy kis úszógumi.
Vonások: Bájos, kellemes arca van ám az embert próbáló munka meghagyja rajta a nyomait. Általában karikás, táskás szemekkel, sápadtan láthatod.
Szem: Zöld szemek, szépen ívelt szemöldök.
Haj: Eredetileg világosbarna ám hamar őszülni kezdett így szőkére van festve.
Általános öltözet
Szereti a szép ruhákat, de nem érdekli annyira az öltözködés, kevés időt tölt ruhapróbálgatással. Az egyszerűség és a praktikum az elsődleges szempont, a csinosság csak a második. Szoknyát nem szeret hordani.
Első benyomás, kisugárzás
Szimpatikus, kedves, mosolygós. Ismeretlenekkel is barátságos, talán kicsit túlságosan is. Gyorsan beszél, szétszórt benyomást kelt. Mintha mindig sietne valahova.

Leírás

Dunaújvárosban született mágus szülők gyermekeként. Sorban követte négy kisebb testvére. A városban igen elenyésző számban éltek (és élnek) csak mágusok, így mindig szeparálva voltak kicsit a többi gyerektől. A Martioni évek alatt persze minden megváltozott. Ferfex ösvényén járt és elég magasra tette a lécet öccseinek és kishúgának. A talan tárgyakból mindig kitűnően teljesített. A mágiája az átlagosnál gyengébbnek mutatkozott ám mindig igyekezett szorgalommal pótolni a hiányt így ezeket az akadályokat is a képességeihez mérten jól vette.

Kémiából, biológiából mindig erős volt ezért a talan orvosi egyetemen folytatta tanulmányait, Pécsett. A szerpentárius képzés eszébe sem jutott, Aneszteziológiára, azaz az altatásra szakosodott. A diploma megszerzése után hazaköltözött Dunaújvárosba és a városi kórházban dolgozott, eközben Ajkán is vállalt ügyeleteket. A két kórház közötti ugrálás fárasztó volt de sosem volt a fenekén ülő típus így szívesen csinálta.

A munkával együtt a szerelem is beköszöntött az életébe egy vele egyidős kolléga személyében aki 3 év együtt járás után el is jegyezte Sárát. Boldog, teljes életet élt ám 2012 nyarán minden a feje tetejére fordult. Péter szakított vele a betegsége miatt és felbontotta az eljegyzésüket.

Sára új életet akar kezdeni így most Budapestre költözik. A János-kórházban kapott munkát altatóorvosként (ill. a Főnixbe is hívják hetente egyszer-kétszer ügyeletbe, vagy műtétekhez), emellett terve saját háziorvosi praxist is felállítani. Amíg nincs lakása öccsénél, Bencénél tervezi meghúzni magát.

Auralátóknak (kiemeléssel olvasható): Egyértelműen likantróppal állsz szemben.Ismerősök


 
Bence, legkisebb öcsém. Nála csövezek mostanság. Menthetetlenül naiv, már-már ostoba de ugyanakkor melegszívű és kedves. Nem tudom mi lenne velem nélküle.

 
Joci, első pesti ismerősöm. Valahogy a kanapénkon varrtam össze valamijét, aztán a kórházban is feltűnt. Nem hittem volna, hogy egy ilyen kölyökkel összebarátkozom. Mosolyognom kell, ha eszembe jut.

 
Mira, Bence csaja. Nem tudom mit akar, de hogy nem őszinte, az majdhogynem száztíz százalék. Meg is mondtam neki, hogy nem bírom. 
Lizi. Bence ismerőse, de borzasztó kedves volt velem. Van valami, amit csak neki mertem megmondani. Remélem nem jár el a szája. 

Nem tudom, ki ez. De a heti egy találkozónkon kívül a rémálmaimban is gyakran látom... Lizi azt mondta, hogy nagyon veszélyes. Félek. 

Aktuális állapot:Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.10.01. 20:22:23

Üzenet küldése