A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dr. Rhédey István

 
Beosztása: Szerpentárius
Nem: Férfi
Életkor: 53 (születésnap: január 15.)
Testalkat: 190 centiméteres magasságával tiszteletet parancsoló férfiember benyomását kelti, annak ellenére, hogy alkata tökéletesen átlagos, végtagjai vékonyak.
Vonások: Összképben átlagos, mégsem annyira felejthető, mint az ember várná. Az arca nyúlt, ovális és, ha nem szelídíti mosoly, igencsak komollyá teszik a ráncok és az általában feszesre zárt szája.
Szem: Zöldes, inkább a fölötte ívelő, erőteljes szemöldök teszi jellegzetessé. Arcának legkifejezőbb területe.
Haj: Valahavolt sötétbarna, mára már megkopott nemcsak a színe, hanem a vonala is.

Általános öltözet
Alkalomhoz és helyzethez illő, minőségi ruhaneműk. Tisztában van a korával, a státuszával, és hogy mi áll jól neki, eszerint válogat. A mintátlan ingek és zakók a Családos összejövetelekre, a kockásabbak és esetenként farmer a köpeny alá, munkahelyre. A pólók maradnak otthonra, mint ahogy a kevésbé konzervatív színek is.

Első benyomás, kisugárzás
Pontosan az a fajta ember, aki ha megjelenik, otthonos magabiztossággal uralja a teret. Nem egy karót nyelt figura, mégha megtartja a kellő távolságot és alapvető arckifejezése láttán ezt is gondolná az ember. Gesztusai lazák, de mégsem túlzóak, humora a ripacsságot mellőzően erős... inkább gyomor kell hozzá, mert kellő kritikát és őszinteséget gyakorol vele, melyet a hozzá közel álló kollégák, barátok és a rokonok kaphatják a legerősebb dózisban. Az ismeretleneket hajlamosabb kímélni. Szinte mindig határozott, lendületes, munkájában professzionális. Ám sosem tudja hányadán áll vele az ember, mint mindenkinél, akinél nem lehet elkülöníteni a komolyságot a szarkazmustól. Alkalmi mosolya sem szokta megkönnyíteni az ember dolgát. Talán ennek összessége miatt lehet sokszor a maga csavart módján zavarba ejtő.

Leírás

Család
Munka
Jellem

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.09.19. 20:52:01

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése