A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dr. Sértő Gyöngyvér

 
Beosztása: Ügyvéd, a D'r!ng zenekar tagja

"Négyéves koromban azt mondtam anyámnak, hogyha felnövök, rockzenész akarok lenni. Azt mondta, a kettő együtt nem megy."
Nem:
Életkor: 29 (születésnap: november 13.)
Testalkat: Magas [179,5 cm] és vékony, hosszú lábakkal. Alkata csinos, arányos és kifejezetten nyúlékony.
Vonások: Egyszerűek, természetesek mégis van bennük valami megkapó, valami szép.
Szem: Fénylő, méregzöld szempár, amiben valamiféle megmagyarázhatatlan, titokzatos üresség lakik.
Haj: Divatosan rövidre vágott sötétbarna tincsek, melyeket reggelente gondosan vasal és beállít.
Általános öltözet
Az évek során a lázadó rockerlányból letisztult stílusú nő lett. Munkájából kifolyólag gyakran lehet látni kosztümben, csinos ruhákban, alacsonyabb magassarkúban, visszafogott sminkben. Már rá sem pillant a régi Conversekre. Csak a koncertek kedvéért öltözik újra és újra lázadó kamasznak. Amikor munkán kívül és nem fellépésen van, előnyben részesíti a lapos talpú balerina és- oxford cipőket, a farmert és a nőcisebb felsőket, de nem veti meg a szoknyákat, egyberuhákat sem.
Első benyomás, kisugárzás
Amikor először meglátod nem lesz valami szimpatikus egyből.
Arc, tekintet és mozgás terén sem. Valami megmagyarázhatatlan gőg és távolságtartás figyelhető meg, ami a legtöbb embert nem vonzza. Mégis van benne valami titokzatos, ami az első beszélgetés után rögtön kiderül. Aztán már csak parancsolni tudj magadnak, hogy ne koslass folyton utána. Viszont tegyük hozzá hogy a szimpatikus emberekre az első szótól kezdve mosolyog. Világnézete pedig eléggé egyedi.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Miskolci Magyar Mennydörgők (1)

Leírás


"Helló kedves idegen! Hol is kezdjem mondókámat? Talán ott, hogy megszülettem. Igen. Eléggé hideg napon, már lehet, hogy hó is volt akkor. Megmondom neked őszintén a tutit, nem emlékszem rá. Meg tudod nem is világosítottak fel az akkori időjárásról, én meg két ordítás között nem kérdeztem rá. De azért látod, azóta sem érdekel. Na mindegy. Szóval elkezdtem nőni az ég felé. Ugye mivel a szülők, a nagyszülők, dédszülők- egyszóval mindenki mágus, várható volt, hogy én is az leszek. És lettem is. Egy fura kölyök, akit úgy neveltek mint valami virágot. Volt úgy, hogy hetekig nem mehettem ki a többi talan gyerekkel játszani. Ez úgy igaz, ahogy mondom. Ej. Pedig de szerettem volna. Dehát a szülők megtiltották, mert állítólag *unottfej* féltek attól, hogy jobban fognak tetszeni a talan dolgok. (Ha tudták volna később, hogy talan egyetemre járok majd). Emlékszem már kicsinek is érdekelt az amikor apu varázsolt. Mindig tátott szájjal néztem és énis akartam. A talan cuccok közül csak a hangszerek vonzottak. De végülis azok nem konkrétan talan cuccok. Szóval érted.

• 4 éves voltam amikor megszületett az öcsém. Na őt a mai napig nem csípem. Rettenetes egy kölyök. Most lesz 22 éves, de akkora egy bunkó. Ách nem részletezem. Mit is akartam? Hja igen! Ugyebár amikor megszületett az öcsém akkor kezdtem el érdeklődni komolyabban a hangszerek iránt. Igazából anyu tudott zongorázni, és volt, hogy úgy altatta el az öcsémet. Akkor tetszett meg nekem is, és ahogy lenni szokott elkezdtem tanulni. Azóta is szeretem a zongorát és gyakran játszom rajta, főleg ha rossz a kedvem.

• Ahogy cseperedtem, elkezdtem talan zenét hallgatni. Az irányzatot szerintem már kitaláltad. Az volt a lényeg, hogy minél több hangszer legyen benne. Épp ezért nem Hupikék Törpikékre roptam. A rockzene kezdett el érdekelni. Az "én koromban" volt toppon Slash, a Guns N‘ Roses (kedvenc) akkori gitárosa és hát jahm... tetszett. Épp ezért 8 évesen az ő inspirálására elkezdtem gitározni tanulni.


Ahogy lenni szokott 11 évesen megkaptam a Martionból a levelet hogy felvételt nyertem. Akkora már javában nyomtam az ipart a zenében. Jólvan na ezt is csak úgy mondom most. De valahogy a muzsika a lételememmé vált. Teltek múltak az évek és azon kaptam magam, hogy kiálltam a Martionból. Ferfexes voltam. Jó volt. Nekem nagyon tetszett. Nem is kívánhattam volna magamnak jobb falkát.

Most az ELTE Elméleti Mágia Karára járok. Átjelentkeztem, de végül is, itt is jogot tanulok, csak a varázsvilág jogait. A szüleim nem tudtak kibékülni a talan oktatással. Nem rég végeztem jogászként, most pedig már irodában dolgozom egy volt Martionos ismerősömnél.

• Be kell számoljak egy fontos dologról. A Guns N' Roses mellett van egy másik banda amit istenítek. Ez pedig a BEATLES... Ezt fontos tudnod rólam, mert ha hiszed ha nem bakelitlemezek hada van meg tőlük, az összes album, pólók, kitűzők, dalszövegek, kották, levelek, régi koncertjegyek egyszóval minden szir- sz*r ami csak Beatles. Régóta mániámmá vált ez... Nemcsak a zenéjük fogott meg, hanem a stílus és a tagok is egyaránt [főleg J. Lennon]. Amire pedig a legbüszképp vagyok az ereklyék közül egy pengető [kép].


• Hozzá kell tennem, hogy augusztus 24-től a D'ring zenekarban gitározok. Remélem sikeres banda lesz.

Apropó még nem beszéltem az ősökről [kép róluk] meg a hülye öcsémről. Szóval apumat Sértő Ádámnak hívják. A M. Máguskormányban dolgozik és nagyon kocka. De én azért bírom. Általában mindig hozzáteszi hogy "én akkoris az ő pici lánya maradok". Akkor anyu. Na szóval anyut Sértőné Nagy Katalinnak nevezik és háztartásbeli. Állítólag vagyishát tényleg így van, apu elég pénzt visz be a házhoz így neki nem kell dolgoznia. Őt is szeretem. Én szeretem a szüleimet. Aranyosak, meg tényleg páratlan egy páros. És most jöjjön az öcsém... Sértő Zalán [kép róla]... mit mondjak róla? A maga módján oké vicces meg ilyenek de nagyon idióta és bunkó. Nem értem hogy lehetett az akkori cuki kisfiúból ilyen marha... Mondanom sem kell... imádja a technot. Az az a tuctuc zene... tudod. Az őrületbe tud kergetni amikor bömbölteti és hozzá azt képzeli, hogy Lady Gaga a nője. Egy mentsége van, hogy a testvérem. Már ledobtam volna valami magas épületről.

Mit is mondjak még magamról? Szeretek olvasni, zenélni, zenét hallgatni [rock, alternatív, punk], rajzolgatni [bár ebben nem vagyok valami nagy zseni]. Van, hogy sírok van hogy nevetek. És persze hozzá kell tennem, hogy a származásom miatt büszke vagyok a nemzetiségemre és a nyelvemre. Szerintem ennyi elég is rólam.

Most Maróton élek egy szoba- konyhás kis lakásban a Félszemű Lidérc melletti bérházban, Budapestre jártam egyetemre és ott is dolgozom jogászként. Igen ha kell utazok, de nem bánom. Szeretek itt lakni a Martion közelébe. Tudod ez a suli a második otthonom, mint ugyebár feljebb írtam imádtam ide járni. Majd ha összefutunk valahol [Marót, Martion, BP esetleg nemtudom] köszönj rám. Byebye!"

Useres és egyéb infóért katt ide


Aktuális állapot:
Pálca: 11 és fél hüvelyk, rózsafa, főnixtoll mag

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2010.07.23. 15:43:00

Ez a karakter a D'r!ng céghez tartozik.

Üzenet küldése