A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dr. Szentágothai Kornél

 
Beosztása: Mikrobiológus
Nem: Férfi
Életkor: 31 (születésnap: március 01.)
Testalkat: Keszeg, még véletlenül sem mondhatni izmosnak. Olyan, mintha megragadt volna a kamaszos nyúltság korában.
Vonások: Hosszúkás, vékony arca gazdag a mimikában, és ha nem lenne körszakálla, tíz évet letagadhatna.
Szem: Sötétbarna, őszinte.
Haj: Rövid, sötétbarna, göndörödésre erősen hajlamos, így általában elég rövidre vágatja, de szívesen próbálkozik új fazonokkal.
Általános öltözet
Bár munka közben a köpeny és az öltöny között váltogat, nem veti meg a kényelmesebb ruhadarabokat sem. Színvilágban, anyagban azonban válogatós, csak nívós, márkás darabok jöhetnek nála szóba.
Első benyomás, kisugárzás
Kifejezetten kellemes jelenség, életvidám, optimista felfogásával és érdeklődő, nyitott magatartásával. Inkább stílusában, semmint külsejében vonzó. Mozgásában sete-suta, nem ritka, hogy valaminek nekimegy vagy éppen lever valamit.

Leírás

Igazi elsőszülöttként viselkedett mindig is; Jó magaviselet, még jobb jegyek, kiváló eredmények, és persze szelíd, szeretnivaló természet.
Ha a gyermekkora nem is volt zökkenőmentes, hamar benőtt a feje lágya, és egy mindenkivel kedves, vidám természetű férfivá cseperedett. Öccsével, családjával jó kapcsolatot ápol, rendszerint jelen van a Családos összejöveteleken, bár Mordai Bellát még ő is igyekszik messzire kerülni. Elmondhatjuk, teljesen egészséges életet él, nem dohányzik, nem alkoholista, nincsenek görbe estéi.

A Martion elvégzését követően a SOTE-n kezdte meg a tanulmányait, de hamar rájött, hogy az emberek gyógyítása nem az ő asztala, így inkább átnyergelt a mikrobiológiára. Eközben folyamatosan dolgozott a Centurionnál, eleinte kisebb munkákat végzett, mára pedig főállású kutatójuk.

//Karakterkép: Jay Baruchel//


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.02.22. 18:53:54

Ez a karakter a Szentágothai család tagja.

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése