A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dr. Temesváry Lili

 
Beosztása: Szerpentárius

"Még sohasem gondolkoztam róla, de azt hiszem, az a varázsa, hogy jó ránézni.
Nagy dolog, nekem elhiheti, ha valaki a szemével, az arcával, a mosolyával is jóindulatra tudja hangolni az embereket."

Nem:
Életkor: 23 (születésnap: március 15.)
Testalkat: Középmagas (170 cm), vékony. Sosem lesz "bögyös-faros" maca, de azért mérsékelten gömbölyű, ahol kell. Testtartása feltűnően egyenes.
Vonások: Ovális és csinos pofi, mosolygós ajkak. Inkább édesanyjára ütött, kevésbé érvényesül nála az a tipikus Temesváry - vonás.
Szem: Nagyon világos, szinte már áttetsző, szürkés- kékes színű, fénytelen és rideg.
Haj: Sötétbarna Mogyoróbarna egy kis szőkével, a családra jellemző kusza, hullámos fürtökkel. Jelenleg vállig érő.
Általános öltözet
Mai. Modern. Csinos. Szereti a rövidnadrágokat, harisnyákat, bakancsokat, sálakat/kendőket, bő pólókat, hosszas pulcsikat, sapkákat, ujjatlan kesztyűket, karkötőket, hosszú nyakláncokat... Lényeg, hogy csajos legyen, de egyben laza és vagány is.
Első benyomás, kisugárzás
Szembe jön Veled az utcán. Nem tudod miért de megakad rajta a szemed. Pedig nem egy tündéri szépségű lány. Mégis pillangók hada kel életre a gyomrodban. Jeges, szürke tekintetével a vesédig lát. Beleborzongsz. Valami sejtelmes báj veszi körül, amitől nem tudsz szabadulni. Hívogat. Csak bámulod, mintha valami kísértet lenne (...)
Aztán egy pillanat és már ott sincs, elment melletted, te pedig csak azt a finom édeskés illatot érzed magad körül. Utánanézel, de már csak a sziluettjét látod beleolvadni az utca félhomályába.

Leírás


Kapcsolatok:
Temesváry Gergő: Halvány lila dunsztom nincs, mit vétettem neki. Talán a puszta tény, hogy megszülettem... Maximálisan kinyilvánítja, hogy utál. Manipulál mindenkit, az emberek félnek tőle. Igazi sátán fattya. Szerintem örökbe fogadták anyáék, csak senkinek sem mondták el.
Temesváry Levente: Levivel nagyon labilis a kapcsolatunk. Igazából ő meg akar felelni Gergőnek is és nekem is. Talán meg merem kockáztatni, hogy szeret egy kicsit. Amikor Gergő nincs otthon, általában sokat vagyunk együtt. Az utóbbi években pedig, főként, hogy ugyanazon a pályán kötöttünk ki sokat javult a viszonyunk is.
Temesváry Zolta: Ő az unokatesóm, de sokkal jobb kapcsolatban vagyok vele, mint a saját testvéreimmel. Majdnem minden hétvégén náluk tanyázok Budapesten. Rengeteg mindent meg tudunk beszélni és mellesleg nagyon szeretem :)
Temesváry András: Másik unokatestvérem... Teljesen semleges igazából. Rendszerint Zoltát emelem ki, hogy ő a nagybetűs unokatesó, Bandi meg csak úgy van... Nem olyan rossz amúgy a kapcsolatunk, még akár azt is megkockáztatom, hogy bír engem.
Temesváry Zara: Gergő felesége. Túl jó lány a bátyámhoz, nem is értem, mit lát benne, amiért képes volt hozzámenni. Igazából jó a kapcsolatunk. Általában jókat szoktunk cseverészni, ha csak mi vagyunk lányok.
Bálint C. Baltazár: 2013 tavaszától vagyunk együtt. Amikor összejöttünk sosem gondoltam volna, hogy ennyire jól megleszünk. Imádjuk egymást, tényleg... Jóban, rosszban, mindenben kitartunk a másik mellett. Remélem egyszer ő lesz majd a férjem és a gyerekeim apja! Bízom benne, hogy így lesz. Muszáj így lennie! ♥ 2019. január 19-én kérte meg a kezem! Azóta mintha a fellegekben járnék! ♥
Cséplő Koppány: Ő az első ismerősöm az iskolában, a barátságból végül kialakuló csodálatos szerelem. Mindenben az első helyet birtokolja: első kapcsolat, első csók, első együttlét, első csalódás. Szép volt, de vége lett és mindent el kell engedni egyszer.
A Heszpera lakók, azaz Saci, Bella és Kármi: Mindhármójukkal nagyon jó a kapcsolatom. Évekig együtt laktunk, de nem szakadt meg a kapcsolat. A mai napig beszélünk, találkozunk. Ők az én bástyáim, védőangyalkáim, ha zuhannék.

Useres és egyéb infóért katt ide


Aktuális állapot:
szerpentárius egyenruha

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.12.25. 20:21:27

Ez a karakter a Temesváry család tagja.

Üzenet küldése