A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dr. Tsicsói Zágon

 
Beosztása: Gyógyszerész, Ügyvezető Igazgató
Nem: Férfi
Életkor: 39 (születésnap: december 19.)
Testalkat: A 180 centit elhagyta párral, amúgy erősebb, de nem testépítő jelleg.
Vonások: Határozott, férfias vonásait általában még borostával vagy szakállal is megdobja.
Szem: Összhatásban kék, amúgy van benne kis csillag is a közepén. Gülünek mondaná az ember, ha mondjuk nincsen mellette a kisebbik öccse.
Haj: Erős szálú, sötét barna. Itt-ott már ősz hajszálak is keverednek bele.
Általános öltözet
Ruhatárában ugyanúgy megtalálhatóak a márkás öltönyök, mint az egyszerű farmerek és pólók. Nem rivalkodó sosem, bár avatottabb szemek azért kiszúrhatják pár ékszerén és az óráin, hogy nem éppen olcsó darabok.
Első benyomás, kisugárzás
Üzleti helyzetekben könnyedén megtalálja az egyensúlyt a tiszteletet kívánó határozottság, udvariasság, és a könnyedebb légkört kölcsönző humor között.
Hétköznapokban általában vidám, sokszor önirónikus, annak ellenére, hogy tisztában van saját adottságaival és helyzetével. Kifejezetten kedvelhető, szórakoztató társaság, bár néha talán sok lehet, hogy folyton sikerül a figyelem középpontjába kerülnie, akkor is, ha nem törekszik rá.
Családi körben is hasonló, de könnyebben kenyérre lehet kenni.

Leírás


'80-ban született a Tsicsói család első gyermekeként. Két évvel rá követte egy fiú, majd megint két évre rá még egy, és újabb két év után egy lány is született. Aztán szép nagy kihagyással lett még egy kislány. Becsúszott, megesik.
Egyébként egészen átlagos gyerekkora volt, járt Mirarxba, aztán Martionban a ferfexbe, aztán amikor végzett, utána döntötték el a szülei, hogy akkor irány az USA. Nem mintha ellenvetése lett volna, neki csak jól jött, úgyis szeretett volna inkább ott továbbtanulni. Mágikus gyógyszerészetre jelentkezett, elvégezte, majd előbb sima gyógyszerészként, az utána gyógyszeripari cégnél kezdett el dolgozni. Mindig is ambíciózus ember volt, szóval mikor úgy látta, hogy egy vezetői képzéssel akár előbbre is léphetne, nem hezitált, hogy visszaüljön két évre az iskolapadba munka mellett. A várva várt előléptetés sem maradt el ezek után, és a cég egyik ügyvezető igazgatója lett ő is. Mivel húgai már Magyarországon tengették napjaikat, eszébe ötlött, hogy kéne ide egy leányvállalat. Olcsó is, központi helyen is van Európában, tökéletes lesz. 2017 márciusában emiatt tért vissza szülőhazájába, hogy előkészítse a terepet a cégnek, melyet teljes egészében ő irányít azóta.
A családja egyébként a mindene, imádja az összes testvérét, és ott segít nekik, ahol csak tud. Akármilyen támogatásra van szükségük, ő megadja nekik. Kicsit úgy érzi, felelőssége is legidősebb testvérként. És bár mindenkit imád, a kedvence a legkisebbik húga, Tatros. Persze ezt nem szokta senkinek sem hangoztatni, még a lánynak sem. Maximum, ha esetleg nagyon maga alatt van. Vagy szépen néz.
2019 eseménydús év volt számára, több változás is beköszöntött az életébe, mindegyik megfontolt döntés következménye. Például, hogy megkérte Léna kezét, mindenképpen ebbe a kategóriába sorolható. Az esküvőt nem sietik el mondjuk, de nincsenek kétségei, szóval hova is rohannának.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2017.03.16. 01:37:46

Üzenet küldése