A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dr. Válicz Levente

 
Beosztása: Ortopéd-Traumatológus szakorvos, a Perfect Human
Nem: Férfi
Életkor: 32 (születésnap: május 11.)
Testalkat: Az átlagnál magasabb, de azért még hajlongás nélkül átjut a legtöbb ajtón. Nem egy vézna legény, gyerekkora óta aktívan sportol, és ez meg is látszik rajta.
Vonások: Férfias, mégis finom arcvonások jellemzik.
Szem: Égszínkék.
Haj: Félhosszú sötétszőke
Általános öltözet
Már nem kölyök, és ezzel tisztában is van, így az extrém ruhadarabok már nem szerepelnek a repertoárján. Munkában a kórházi kék ingnyakú póló rajta a „TRAUMA” felirattal, és vékony, fehér vászonnadrág, civilben az egyszerű, de elegánsabb farmerek és ingek képzik a ruhatárát.
Első benyomás, kisugárzás
Határozottan megnyerő. Mind a betegek, mind civilben az ismerősei bizalommal fordulnak felé.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

Fizikum: Sport. Mindenekelőtt a futás, egyszer régen még triatlonoztam, persze az még az orvosi előtt volt a junior csapatban. De a futás a szenvedélyem. (13)

Ügyesség: Tudom, hogy fél, de ígérem nem fog fájni… úgy, már kint is van, ugye nem is volt olyan vészes? (15)

Észlelés: Az nem egy zöldgally törés ott? Nem látod? Felgyűrődött a csonthártya… Ott ni! (10)

Megjelenés: Nem… vannak nálam sokkal fiatalabb és jóképűbb doktorok is… de azért köszönöm. (13)

Intelligencia: Bármit is mondanak, engem nem ejtettek a fejemre. Talán tényleg engem láttál a tescoban árufeltöltőként pár éve, de az csak az orvosi mellett volt. Kellett a pénz. (13) Akaraterő: Az én szakmámhoz márpedig szükséges egy bizonyos ego, és egy bizonyosság, hogy amit csinálok, az úgy jó. Nem mindenkiből lesz jó traumasebész. Én elég határozott vagyok hozzá, hogy jó legyek. (13)

Mágia: Soha nem mondták, hogy kiemelkedő vagyok, de az átlagon talán így is túlteljesítettem. A Martionban kitűnő bizonyítványt szereztem, bár volt néhány tárgy, amiből vért izzadtam, hogy valahogy átevickéljek (A jövő hiánya II – Abeomágia, Jóslás, Idézés) (11)

„Levente igazán kiváló diákunk. A legkülönbözőbb dolgokban kiemelkedő (Kiváló tulajdonságok), és kitűnő érzéke van a szerpentáriusi szakmához (A jövő ígérete I – Orvoslás). A betegek kedvelik, megbíznak benne (Megnyerő), mindig türelmes velük, nem jön ki könnyen a sodrából (Türelmes, A jövő ígérete I. – Önuralom). Kiváló eredményei mellett kiemelkedő szorgalma is azt bizonyítja, hogy erre a pályára termett. Jó szívvel ajánlom őt munkatársnak.”

Dr. Veress Béla, mentor

„A Levi? Hát az fix, hogy valami zűr volt otthon. A szülei elváltak, aztán ő maradt az anyjával, meg az öccsével. Onnantól ő intézte a ház körüli ügyeket, tudod, ha elromlott a csap, vagy kiégett a villanykörte, nem gáz, megoldja (A jövő ígérete I – Barkácsolás). Na persze ő se volt mindenben jó. A szociológia valahogy nem volt az ő asztala! Betegre röhögöm magam, ha a vizsgájára gondolok! (A jövő hiánya I – Társadalomtudomány : Szociológia) Azt tudom még, hogy mindene a családja, komolyan, ölre menne értük, végig melózta a Martionban töltött éveket, aztán még a Szerpentáriusi alatt is elment éjjeli melóba… (Elkötelezett 4 – a családja) Amúgy jófej gyerek, ha elmegyünk bulizni, néha még ő is beszáll, és öregem, ő aztán bírja az iramot! Tuti nem áll fejre két sörtől (Jövő ígérete I – Méregellenállás).”

Dr. Bornea Tamás, volt iskolatárs

„Személyes infót? Annyit tudok, hogy imád futni… (A jövő ígérete I – Sport: Futás) De komolyan, szinte már megszállott. Egyszer nagyon szar napja volt, elvesztett három beteget. Na nem az ő hibája volt, már menthetetlen volt mind. Kért egy kis időt, felkapta a futócipőjét, és uzsgyi! Három óra múlva találták meg. Kiment a bokája és ki volt száradva. Nem kéne azért magát eddig hajtania… (Beteges mánia 3 – Futás).”

Kovács Lívia, műtős asszisztens

„Hát nem nagyon ismerem… Egyszer összefutottunk egy… jó hírű klubban, és elszórakoztattuk egymást. Az biztos, hogy azt az éjszakát nem fogom egy darabig elfelejteni! (A jövő ígérete I – Szexuális kultúra) Ellenben ő szerintem elfelejtett engem, legalábbis nem hív, nem ír… Én hova fussak utána? (Beteges mánia 1 – Szex)”

Anonymus

„Hibát a hibátlanban? Azért majd csak találok valamit. Ott van az az irritáló hozzáállása, hogy ő majd egyedül megoldja. Mintha éppen őrá szakadt volna a világ minden baja, és ő lenne az egyetlen, aki orvosolhatja. De hát mit mondjak? Tipikus férfi. (Senki sem segíthet) Aztán talán csak annyi, hogy szemüveg nélkül az anyját összetéveszti a takarítónővel. Na persze ez nem igazi hiba. Kontaktlencsét hord, és kész. De volt már rá példa hogy elhagyta. Három műtétet halasztottunk el. (Audiovizuális hiba 2 – Rövidlátó) Emellett nem tud takarítani, de komolyan. Még a mosogatás is kész rémálom, ha ő csinálja! És ahogy rajzol… pfff… egyszer rajzolt egy combcsontot, azt hittük patkány! Na meg a jótékonysági bálon hatszor taposott a lábamra a lassú alatt. Jelmezbál volt, de az ajtóból ki lehetett szúrni, hogy ő az. Persze, lehet csak azért, mert hat csokor virág volt a kezében, sosem tudta hogy rázza le az aluljáróban a virágárusokat. Semmi érzéke az üzlethez. (A jövő hiánya I –Háztartástan, Képzőművészet, Tánc, Álcázás, Kereskedelem).”

Dr. Weistrom Patrícia, orvos kolléga


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.05.07. 21:43:48

Ez a karakter a Perfect Human céghez tartozik.

Üzenet küldése