A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dwight J. Lynch

 
Beosztása: Végrehajtó
Nem: Férfi
Életkor: 54 (születésnap: április 01.)
Testalkat: 188-as magasságához masszív, átlagosan sportos testalkat társul.
Vonások: Arcán minden mélyedésnek, ráncnak megvan a maga szerepe, története - ráadásul egyfajta fáradt, baljós kisugárzást kölcsönöznek fizimiskájának.
Szem: Mogyoróbarna.
Haj: Őszbe hajló sötétbarna, majdhogynem fekete.
Általános öltözet
Túllépve a farmer - póló - baseball sapka szentháromságán is a kényelmesen praktikus darabokat kedveli. Az pedig, hogy mindemellett felfedezni vélhet az ember némi lezser eleganciát öltözködésében, a vezetői múltjának köszönhető.
Első benyomás, kisugárzás
Ránézésre nincs az emberben semmi "extra", amivel kitűnne a korabeliek tömegéből, mégis... Nem szívesen ülsz le mellé, s egy sötét sikátorban is inkább a saját oldaladon tudnád, semmint szemközt érkezzen.
Ha megszólal, erős texasi akcentus jellemzi, melyet még a fordításért felelős varázstárgy sem képes sok esetben megugrani.

Leírás

Jason J. Lynch / 1990. - Austin, Texas /
A Nagykönyv szerint, ha elsőszülötted a nyomdokaidba lép, büszkeséggel tölt el ennek puszta gondolata is. De mi a helyzet akkor, ha mindezt azért teszi, hogy romba döntse tizenhét év munkáját és ébren tartson egy mumust, melyet te mélyen eltemetnél?
Abel W. Lynch /1993. - Austin, Texas /
A másik idióta. Ő legalább saját magáért és nem vak bosszúból lett gemmárius, ez pedig becsülendő. Időnként még beszélnek is, mindig ő volt az apásabb fiú.
Tulajdonképpen mindkettejükre büszke titkon...
Camile Ava Vasquez /2006. - El Paso, Texas /
Apa tündérhercegnője. Még csak tegnap született, de holnap már sörétessel kergetheti el a srácokat mellőle! - Persze, csak miután letudta azt a beszélgetést talan édesanyjával a lány ébredező mágikus képességeit illetően.
Alex Lynch-Herbert /2010. - Prescott Valley, Arizona /
Azt állítod, öreg vagy már bohócnak... erre jön ez a kis tökös és fél perc alatt lerángat téged is "gyerekbe". Mi ez, ha nem az Élet bocsánatkérési próbálkozása minden korábbi sz*rságért?

// Karakterkép: Jeffrey Dean Morgan //

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2018.09.04. 12:26:47

Üzenet küldése