A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Eördögh Bence Kleon

 
Beosztása: A Budapesti Bús Bikák játékosa


Nem: Férfi
Életkor: 24 (születésnap: május 11.)
Testalkat: Nyúlánk. Izmos. Arányos. A maga 190 centijével általában a többiek felé tornyosul, de se nem piszkafa, se nem izomkolosszus. Mintha egy plakátról lépett volna elő; sejtelmesen dagadó bicepsz, kockahas, hosszú lábak.
Vonások: Férfiasan megkapó; kreol bőr, szögletes arcforma, borostás arc, kissé húzott, keleties szemek. Szembetűnő, hogy több vér is csörgedezik benne, de nehéz lenne biztosra állítani egyet se közülük, de pont ez az, ami olyan egzotikussá teszi.
Szem: Barna. Legalábbis alapszínként ezt szokták ráhúzni. Hangulatfüggő, van, hogy inkább szürkébe hajlik, van, hogy vöröses árnyalat színezi. De annyi biztos, hogy a pillantásától női szívek esnek rabul azon nyomban.
Haj: Sötétbarna. Mindig tökéletesre nyírva és tökéletesre beállítva. Nem rest reggelente akár egy órával is hamarabb felkelni azért, hogy geometriai pontosságot kölcsönözzön az erős szálaknak. Ebből persze azonnal következik az is, hogy jajj neked, ha e
Általános öltözet
Érdekes. Különc. Egyedi. Mindegyik jelzőt megkapta már. Ugyan úgy felveszi a kötött pulóvereket, a kantáros farmert, mint egy menő inget, vagy egy csőszárú farmert. Télen bakancs, nyáron tornacipő, vagy papucs. Viszont amit gyűlöl, és tényleg csak akkor hordja, mikor szükséges, az a szemüveg. A világ legjobb találmánya a kontaktlencse…
Első benyomás, kisugárzás
Egoista. Egy kicsit. Bár ha úgy vesszük, van mire, hisz a „menő’ léglabdások körébe tartozik. De ezt talán túlzottan ki is használja.
Piperkőc. Nem, inkább igényes. Odafigyel a küllemére, annyi szent.
Energikus/Bolond. Folyton vigyorog, hülyül, pörög. Nem bír egy helybe megmaradni, mert a végén megöli az unalom. Általában ekkor kapta a büntetőmunkákat is, hisz minden hülyeségbe könnyen belemegy. És ez mit sem változott a mai napig.
Lobbanékony. Képes könnyen felhúzni magát. Bár már tanult némi önuralmat, így az apróságokon csak röhög, viszont ha felhúzza magát kissé felforrósodik körülötte a levegő. Ilyenkor általában egy-két megperzselt ruhadarabbal, vagy hasonlóan járt tárgyakkal végződik a dolog.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák (4)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák II. csapat

Leírás

’96 óta boldogítja családját, az Eördögh famíliát. Bizony rászolgáltak a névre. Ő, és a nővére, Boróka. Két év van közöttük, de gyerkőckoruk óta nagy köztük az összhang. Mindig rossz fát tettek a tűzre, amivel drága szüleiket sokszor az őrületbe kergették. Eördögh Bertold (pyromágus, könyvelő) és Still Nóra (boszorkány, rendezvényszervező) akkor őszültek meg teljesen, mikor Beni vadmágiája megmutatkozott. Épp családi fotókat nézegettek és rajta nevettek, mikor a fényképek spontán égésbe kezdtek. És ez ugyebár csak a kezdet. Viszont nővére nem örökölte a született képességet. Ebből a szempontból a szülők megnyugodhattak… (Beni & Boró: 1 2)

Kicsi kora óta lelkes képregény gyűjtő. Mágikus, vagy sima talan, édes mindegy, csak mindet be tudja szerezni. A legtöbb még mindig díszcsomagolásban van. A mai napig lelkes gyűjtő, bár ezt kevesen tudják róla, hisz ki tudja, mennyire tenne jót ez az imidzsének...

Imád fotózni. Ez is egy, a gyerekkori mániák közül. Mindig elcsente anyja fényképezőgépét, és körbefotózta vele a fél világot. Mikor Nóra vissza akarta tőle venni a gépet, mindig elszaladt, amivel újra és újra feldühítette őt. Végül megkapta az első gépét, mikor felvették a Martionba. Egy Polaroid 600 Classic géppel ajándékozták meg a szülei. Él-hal a régi féle gépekért, főleg, hogy egyből kiadja a fotót. Nem kell vele ide-oda szaladgálni, hogy előhívassa. Mai napig azzal a géppel rohangál. Szinte mindig nála van, már-már azon keresztül nézi a világot is. Viszont manapság be kellett szereznie egy modern Nikon-t, hogy munkáját rendesen végezhesse.

Nem tud úszni. Valahogy sosem szerette úgy a vizet, mint a körülötte lévők. úszni sem akart megtanulni. Elvan a medencében, tóban akárhol, ha muszáj, ameddig leér a lába és amíg nincsenek halak. Egyszerűen irtózik tőlük. Se enni, se tartani, se fogdosni. Messziről elkerüli a nyálkás kis kopoltyúsokat, egyszerűen ki lehet velük kergetni a világból. Mindennek ellenére imádja a nyarat. Ez a kedvenc évszaka, pont a meleg miatt. Legtöbb társával ellentétben ekkor van igazán elemében.

Egyik nagy álma teljesült, hogy abeomágus legyen. Vadászgörénnyé vált, amit egyszerűen imád. Be nem vallaná, de ÁTV-re mindig sokat készült, hogy mihamarabb lerakhassa a vizsgát. Más tantárgyra fele ennyit sem tanul, mégis megvan mindenből a jó eredmény. Kivéve jóslástanból és bájitaltanból, se a talan tárgyakból. Akármennyit törheti magát miattuk, sosem lesz közepesnél jobb… de ez még a jobbik eset.

Léglabázik. Sokat játszott apjával és nővérével, sárkány híján seprűháton. Mikor elég nagy lett hozzá, már a helyi klubba járt le rendszeresen. Imádja ezt a sportot, és többnyire csak ehhez ért. Mikor végre a Martion falai közé léphetett, egyből labdát vett a kezébe. Maga köré gyűjtött pár srácot, és naphosszat gyakoroltak. Mai napig jó cimborák. Harmadik közepén be is kerültek a csapatba és jól is szerepeltek végig. Nagy álma, hogy híres léglabdás legyen. Viszont mindegy, hogy külföldön, vagy épp itthon lesz belőle sztár. Csak legyen.
2015. márciusában a válogatón sikeresen vette az akadályokat, így a Budapesti Bús Bikák játékosa lett. Hatalmas az öröm és töretlen a lelkesedés. Sokat edz, gyakorol, hogy a szezonban minél többször repülhessen ki a pályára és vegye fel a pozícióját a támadó, vagy épp a kalandor posztokon.

Dw-értékek:
Fizikum: 15
Ügyesség: 13
Észlelés: 10
Megjelenés: 17
Intelligencia: 8
Akaraterő: 10
Mágia: 13

Előnyök: Kiváló tulajdonságok, Gyors reflexek - 2, Híres - 2 (BBB játékos)
Hátrányok: Piperkőc - 4, Senki sem segíthet, A Jövő hiánya II - 3 (Asztrálmágia, Bájitalok, Jóslás), Fóbia - 3 (Tengeri élőlények, mély víz), Egyetlen társ - 3 (F. L.)

Aktuális állapot:Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.07.05. 16:27:30

Üzenet küldése