A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Egervári Emma

 
Beosztása: Orvostanhallgató
Nem:
Életkor: 19 (születésnap: november 17.)
Testalkat: 180 centi magas, igen vékony, a sok jógától kifejezetten rugalmas izomzatú
Vonások: Szabályos, kicsit talán gyermeki vonások jellemzik.
Szem: Nagy, mélykék szem, sötétre festett szempillák.
Haj: Búzaszőke, vékonyszálú, de dús, a válla alá ér.
Általános öltözet
Nyáron könnyű ruhák, ősszel farmer és egy csinos felső, sokat ad magára, a ruhatára nem a legdrágább ruhákból áll, de mind jó minőségű, ízléses, és rengeteg van belőle.
Első benyomás, kisugárzás
Életigenlő, nevetős, figyelmes. Könnyen megy oda bárkihez új barátságot kötni, bár közeli barátai jóval kevesebben vannak. Bulik esetén nem ő a parti lelke, de ha más program adódik, a hangadók közt lesz ő is.

Leírás

Mindenki azt modnja: ne hagyd, hogy a betegség határozza meg azt, hogy ki vagy. - Nagy bölcsesség, de ha az életedet az határozza meg, akkor egy kicsit üres frázisnak hangzik. Azután meg azt mondják: az élet megy tovább. - Még jobb, csak épp nem olyan könnyű mindent a hátad mögött hagyni.

Emma vagyok, elsőéves orvostanhallgató, hogy megnézzem milyen az élet a köpeny túloldalán. Azt hiszem a blog egy forma önkifejezés, mikor kinőttél a naplóból, és úgy érzed van olyan, amivel hozzátehetsz a világhoz. Én arra gondoltam a sok kívülállók által szervezett önsegítő csoport helyett alternatívát javaslok azoknak a fiataloknak, akik a rövidebbet húzták a genetikai lottón. Mert kell egy hely, ahol nem kell erősnek és hősnek lennünk, ahol megoszthatjuk egymással melyik nővér tud jól branült szúrni a Főnixben, és hogy mikor nincs doki az ügyeleti szobában ;) IYKWIM A szabályok egyszerűek: nem kell haldokolnod hogy olvasd a blogot, de azt hiszem mindenki nevében mondhatom, hogy a megszokott sablon bátorító szövegek not welcome.


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2018.09.11. 23:54:15

Üzenet küldése