A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Egerváry Enikő

 
Beosztása:
Nem:
Életkor: 23 (születésnap: március 14.)
Testalkat: Majdnem 160 centi magas, sportos.
Vonások: Ártatlan arc egy pisze orral és mosolyra álló szájjal.
Szem: Kerek, tengerzöld, amivel ha nagyon néz, nem fogsz tudni nemet mondani neki.
Haj: Hosszú, csokibarna, hullámos. Többnyire kiengedve hordja.
Általános öltözet
Imádja a színeket, főleg ha azok közel állnak a tűzhöz. Ezen kívül még rajong a liláért. Ez határozza meg az öltözködését is. Épp úgy szereti a kényelmes, laza, mozgását nem gátló ruhákat, melyeket néha egészen fiúsan válogat össze, mint a kifejezetten nőiességét kihangsúlyozó darabokat. Létezik azonban egy szigorú szabály. Valami piros mindig van rajta valahol.
Első benyomás, kisugárzás
Vidám, mosolygós, tele van élettel. Mozgása könnyed, macskaszerű. Kifejezetten kellemes jelenség tud lenni, ha kedve úgy hozza. De ha rosszabb pillanatában találod, elképzelhető, hogy szemében a pokol tüzében emésztve látod magad. Ilyenkor legjobb, ha menekülsz.
Jellemében tűz és víz. Nagyon hirtelen képes hangulatot váltani és 180 fokot fordítani a róla kialakított képen, ha még nem ismeri valaki.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

1995 márciusában látta meg a napvilágot Pécsett. Mágus család szülötte. Rajong pyromágus apjáért, akinek képességei már egészen korán lenyűgözték a lányt, így már alig várta, hogy elkezdhesse tanulmányait a Martionban.
Mikor bekerült, a Lortonba osztották. Lelkesedése azonban hamar egy elég nagy akadályba ütközött. Tanulmányai elején úgy látszott, teljesen tehetségtelen a mágiához. Nagyon nem ment neki a varázslás, de nem az a típus, aki könnyen feladja. Azonban most minél jobban próbálkozott, annál inkább nem ment neki. Még akkor se lehetett teljes az öröme, amikor sikerült kicsikarnia magából valami minimálisat, hisz ekkor lángcsóvák jelentek meg körülötte. Természetesen illúzió, de így is meglehetősen ijesztő, ráadásul csak még inkább elkeserítő élmény volt számára.
Mikor nagyon maga alatt volt kudarcai miatt, mindig a táncba menekült. 10 éves kora óta táncolt és meglehetősen tehetségesnek bizonyult. Többféle stílust is kipróbált. Egy alkalommal azonban a tánc nem csak elterelte gondolatait a korábbi sikertelenségekről, de új erőt adott neki, ugyanis fordulópont következett a lány életében. Tánc közben olyannyira megfelejtkezett a valóságról, hogy a varázsolni kezdett. Nem direkt ugyan, de kis erejű tűz alapú igézéseket hajtott végre a szokásos kísérőjelenségei közepette. Ettől kezdve ezt gyakorolta. Tánc közben varázsolt. Kezdetben csak a "tűzzel játszott", mint első alkalommal, később azonban egyre komolyabb varázslatokat kísérelt meg. Megtanulta testét fókuszeszköznek használni.
De valamiért ezeket a tapasztalatokat nem tudta átültetni az órai gyakorlatba. Bármikor máskor próbálkozott akár csak egy pici fénygömb megidézésével, ugyan úgy kudarcot vallott. De tánc közben valami mindig megváltozott. Gondolatai lenyugodtak, eltávolodtak a valóságtól, ő pedig varázsolt. Eldöntötte. Tűztáncos lesz.
Szülei természetesen nem lelkesedtek az elhatározásért. Mint tekintéllyel és stabil, nem csekély anyagi háttérrel rendelkező emberek, rossz szemmel nézték, hogy lányuk a szórakoztató iparra szánja életét, annak is ily alacsony szintjére. De nem tudtak tenni ellene, hisz Enikő innen kezdve az igézések és tánc terén mutatott tehetségét kezdte csiszolni.
Rendszeresen adott magánszámot kisebb nagyobb közösségi eseményeken. Akár ösvénye léglabda csapatának biztatására, akár csak azért, mert megunt egy bált és hogy szórakoztassa barátait, amiből van jópár.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.10.25. 20:24:39


Ez a karakter rendelkezik egy Piros nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése